Hemen yargılayın eleştirin olurmuBöyle ayağınıza hukuki danışmanlık isteyemezsiniz, kimse de yapmaz zaten. Sorunuzu sorun, bilen/deneyimleyen birileri vardır muhakkak, yardımcı olurlar.
Hemen yargılayın eleştirin olurmu
Burdan bakınca bile anneniz masum gelmediArkadaşlar annem market alışverişi yapıyor , poşetleri yerleştirirken kendinden önceki müşterinin cüzdanınıda poşete atıyor ama farkında değil tabiki, eve geliyor poşetleri yerleştirirken farkediyor hemen cüzdanı açmadan markete teslşm e diyor ama utandığı için kapıda buldum diyor ama kameralar incelniyor vs annem hırsız damgasını yiyor. Adam cüzdanımda 800 lira para vardı yok diyor pezevenk yalan söylüyor birde avukatmış. Karakola gidiyoruz ifade veriyoruz vs. Adam şikayetçi mahkemelik olduk nasıl ispat edecez annemin parayı almadığını nasıl sonuçlanacak bu dava siciline işlerse naparız. 55 yaşında kadın şimdiye kadar hırsızlığın h siyle alakası yok nolacak
Adam atmamış cüzdanı, anne kendi aldıklarını koyarken yanlışlıkla atmış. Ama haklısınız zor bir durum oluşmuş.Burdan bakınca bile anneniz masum gelmedi
Avukat adam beden poşetin içine cğzdanını atsın
Cüzdandaki para nerede neden yalan sölesin mal sahibi
Anneniz neden utanmış ki doğruyu olduğu gibi anlatsaymış
Kolay gelsin ispatı zor olacak
Arkadaşlar annem market alışverişi yapıyor , poşetleri yerleştirirken kendinden önceki müşterinin cüzdanınıda poşete atıyor ama farkında değil tabiki, eve geliyor poşetleri yerleştirirken farkediyor hemen cüzdanı açmadan markete teslşm e diyor ama utandığı için kapıda buldum diyor ama kameralar incelniyor vs annem hırsız damgasını yiyor. Adam cüzdanımda 800 lira para vardı yok diyor pezevenk yalan söylüyor birde avukatmış. Karakola gidiyoruz ifade veriyoruz vs. Adam şikayetçi mahkemelik olduk nasıl ispat edecez annemin parayı almadığını nasıl sonuçlanacak bu dava siciline işlerse naparız. 55 yaşında kadın şimdiye kadar hırsızlığın h siyle alakası yok nolacak
Arkadaşlar ben size annemi suçlayasınız diye fikir sormuyorum.kendinize gelin lütfen. Adamnın yalan söylemesi mümkün değil ama annemin parayı alması mümkün. Lütfen çok masum bi olay bu adam cüzdanını eşyaların arasına bırakmış seninde balına gelebilirBurdan bakınca bile anneniz masum gelmedi
Avukat adam beden poşetin içine cğzdanını atsın
Cüzdandaki para nerede neden yalan sölesin mal sahibi
Anneniz neden utanmış ki doğruyu olduğu gibi anlatsaymış
Kolay gelsin ispatı zor olacak
Evet çok büyük hata. Ama hergün gittiği market insanları tanıyor utanmış. Cahillik iştegecmis olsun cok, yalniz kapida buldum demesi ve kamera kayitlarinin celismesi facia olmus.
Evet bizde ona takıldık . Kafası çok dalgın bu ara ailecek büyük sıkıntı yaşıyoruz. Napacağını bilememiş şaşırmışAnneniz neden olayı olduğundan farklı anlatmış ben oraya takıldım..
Fakeyse okumayın çıkın sayfamdanÇok saçma geldi .fake bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?