Aranızda avukat varmı nolur yardım edin

Gagagall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
2.918
3.451
63
Arkadaşlar aranızda avukat varsa bir sorum olacak yarın edin yalvarırım

Arkadaşlar annem market alışverişi yapıyor , poşetleri yerleştirirken kendinden önceki müşterinin cüzdanınıda poşete atıyor ama farkında değil tabiki, eve geliyor poşetleri yerleştirirken farkediyor hemen cüzdanı açmadan markete teslşm e diyor ama utandığı için kapıda buldum diyor ama kameralar incelniyor vs annem hırsız damgasını yiyor. Adam cüzdanımda 800 lira para vardı yok diyor pezevenk yalan söylüyor birde avukatmış. Karakola gidiyoruz ifade veriyoruz vs. Adam şikayetçi mahkemelik olduk nasıl ispat edecez annemin parayı almadığını nasıl sonuçlanacak bu dava siciline işlerse naparız. 55 yaşında kadın şimdiye kadar hırsızlığın h siyle alakası yok nolacak

Hemen yargılayın eleştirin olurmu

Eleştirmedim nereden çıktı? Bu şekilde kimsenin yardım etmeyeceğini, sorunuzu direkt sorarsanız daha iyi yardım alabileceğinizi söyledim. Nesini eleştirebilirim? Sert geldiyse özür dilerim.

Burdan bakınca bile anneniz masum gelmedi
Avukat adam beden poşetin içine cğzdanını atsın
Cüzdandaki para nerede neden yalan sölesin mal sahibi
Anneniz neden utanmış ki doğruyu olduğu gibi anlatsaymış
Kolay gelsin ispatı zor olacak

Adam atmamış cüzdanı, anne kendi aldıklarını koyarken yanlışlıkla atmış. Ama haklısınız zor bir durum oluşmuş.

Müşterinin cüzdanını nasıl poşete atmış cüzdan kasada mı duruyormuş onu anlamadım, cüzdan cepte ya da çantada durmaz mı? Yiyecek içecek olsa neyse de aleni bir cüzdan elindeki hani kişinin aşırı dalgın olması lazım cüzdan olduğunu anlamamak için. Kasada buldum deseydi keşke direkt bir de yalan söyleyince tabi art niyet aranmıştır. Avukat değilim ama nereden tutsan elinde kalıyor istemeden aldığını ispatlamak zor gibi duruyor uzaktan. Haksız yere yaşanan bir durumsa umarım adaletli bir sonuca varılır.

Arkadaşlar ben size annemi suçlayasınız diye fikir sormuyorum.kendinize gelin lütfen. Adamnın yalan söylemesi mümkün değil ama annemin parayı alması mümkün. Lütfen çok masum bi olay bu adam cüzdanını eşyaların arasına bırakmış seninde balına gelebilir

Anneniz neden olayı olduğundan farklı anlatmış ben oraya takıldım..
Evet bizde ona takıldık . Kafası çok dalgın bu ara ailecek büyük sıkıntı yaşıyoruz. Napacağını bilememiş şaşırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…