Aranızda avukat varmı nolur yardım edin

Evet bizde ona takıldık . Kafası çok dalgın bu ara ailecek büyük sıkıntı yaşıyoruz. Napacağını bilememiş şaşırmış
Acaba markette Kime verdiyse onlardan biri almış olabilir mi parayı? Sonuçta anneniz cüzdanı açmamış söylediğinize göre. Sizde markette verdiği kişiden şikayetçi olun olay arap saçına dönsün hiç değilse birileri tutuşur belki bişeyler çözülür.

Etrafımız okadar
adamda dalgın ki yiyeceklerin yanında cüzdan, gidipte adamın cebinden almıyor . Yahu kadın dalgın dalgın kızı boşanmış çocukla kalmış ortada , vs prozac içiyor günde 2 tane kafa boş boş geziyor. Adam da okadar dalgınki cüzdanını yiyeceklerin içine bırakmış annemde atmış poşete.

Avukata ınanıp annenize inanmıyırlar herhalde buna çok kızmışsınız burda istyecegınıze barodan avukat isteyin.

Evet bende bundan şüpheleniyorum, markete 800 demiş, karakolda 900 demiş . Ama adam yalancı bence marketteki kişinin de suçu yok

Avukata ınanıp annenize inanmıyırlar herhalde buna çok kızmışsınız burda istyecegınıze barodan avukat isteyin.
Annem çok üzgün günlerdir ağlıyor. Napacam ben diye. Çok masumane bir durum bu , hepimizin başına gelebilir. Ama nasıl çıkacaz işin içinden

Evet bende bundan şüpheleniyorum, markete 800 demiş, karakolda 900 demiş . Ama adam yalancı bence marketteki kişinin de suçu yok
Annen çalsa niye geri getirsin? Hakim bunu gözönüne alır inşallah. Allah yalancının da yalanını tez zamanda ortaya çıkarsın inşallah...

Ne bilelim hayatının detaylarını Prozac mı içiyor nasıl almış bir sakin olur musun? Sen detay anlatmadıkça bilemeyiz ve yardımcı olamayız, kimse de yargıç değil zaten burada.

Kamera kayıtlarında cüzdanı kasaya bıraktığı anın görüntüleri vardır herhalde. Prozac bir antidepresan ilaçtır bunun zannetmiyorum cezada hafifletici etkisi olacağını, benim bildiğim akli melekeleri yerinde değilse cezada indirim olabiliyor. Öyle bir raporu da yok sanırım. Kızının boşanıp boşanmaması da hakimi ilgilendirmeyecek kusura bakma, suçun nasıl işlendiğine bakacak. Daha somut deliller bulmanız lazım halletmek için. Adam kasaya cüzdanı nasıl bırakmış, pat diye atıp gittiyse buradan yürünebilir eşyaların arasında cüzdan sıkışmış anne de fark etmeden almış gibi belki. Hemen geri getirmesi de iyi ama paramı aldı demiş adamın yalan söylediği nasıl ispatlanır orası muamma.

Buradaki insanların abuk sabuk yorumlarını anlamiyorum ya! Kadin ne yapacağını bilememis buraya yazmış tutmus neler demissiniz. Öncelikle mahkeme öncesi iyi bir avukat edinin diyeceğim ama parası 800 lirayi çoktan gecer. Eğer imkanınız varsa adamla birebir görüşmeniz herseyi anlatmanızı tavsite ederim. Eger uzlasamazsaniz olayı mahkemede de anlatırsınız. Rabbim yardım etsin

Buradan kimse yardım edemez bu durumda iyi bir avukat bulmanız gerekir.
Cüzdanın sahibiyle görüşmeyi denediniz mi karşılıklı konuşursanız belki halledilebilir.

Baro mahkeme belli olunca falan verir herhalde avukat. Baro avukatının çok ugrasacagini sanmam açıkçası. Bence paraya kiyin sağlam bir avukat bulun. Şuan hapishaneler dolu olduğu için hırsızlığı geri çeviriyorlar para cezası veriyorlar diye biliyorum . Öyle de olsa tabii annenizin o yaftayi yemesi hoş olmaz. Siz tuttuğunu koparan bir avukat bulun. Yani kamerada da belli olur herhalde annenizin durumu. Hırsızlık olsa panikler etrafı kolacan eder vs.

Durum pek iç açıcı gözükmüyor. Uzlaşma talep edin. Öncesinde Adamın şahsi bilgiler varsa kendinizi izah edin. Şikayetçi olamamasını rica edin. Eliyle alıp cüzdanı poşete koyduğu kamera kayıtlarında göÜküyüyorsa dalgınlık olarak nitelendirilmeyecektir. Üstüne birde anneniz yanlış bilgi vererek kapıda buldum demiş. Kayıtlarda nasıl göründüğü önemli. Atıyorum 1 kg luk baldo pirincin altında olupta beraber alıp atsa evet yanlışlık dalgınlık. Ama tek başına cüzdanı alıyorsa ispatı zorlar. Annenin ne kadar masum olsada kayıtlar aksini gösterecek. Birde şanssızlık para eksilince durum daha kötü oluyor. Adam tüm param kayıp mı diyor. Yoksa atıyorum 800 vardı 300 mü kalmış diyor.

Annen çalsa niye geri getirsin? Hakim bunu gözönüne alır inşallah. Allah yalancının da yalanını tez zamanda ortaya çıkarsın inşallah...
Annem şimdiye kadar kimsenin iğnesini almanış kadın . 55 yaşında. İnşallah allahım yardımcımız olsun . Sağolun
normal insan bunu yapmaz . Fark eder teker teker bakıyoruz poşete ne aldığımıza. Kadını amaç cüzdan çalma değil , dalgındı koydu . Ama adam bildiğin yalan söylüyor. Nasıl ispatlayacam bilmiyorum

Ya kadın çalmış olsa neden cüzdanı geri getirsin, hadi sonradan kamera kayıtları aklına geldi getirmek istedi diyelim, içinde ki parayı neden alsın kamerada göründüğünü bile bile. Bazı insanlar mahçuptur diyememiş olabilir ben yanlışlıkla koymuşum poşete diye. Hem dalgınlık nedir bilirim, sorunlarım olduğu zamanda kaç kere musluğu açık unutup evi su bastırdım. Söylediğim kimse de inanmıyordu, insan musluğu açık bıraktığını nasıl anlamaz, nasıl unutur kapatmayı diyordu. Olabilir dalgınlık. savunmanızı bu şekilde yaparsınız konu sahibi. barodan avukat isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…