Acaba markette Kime verdiyse onlardan biri almış olabilir mi parayı? Sonuçta anneniz cüzdanı açmamış söylediğinize göre. Sizde markette verdiği kişiden şikayetçi olun olay arap saçına dönsün hiç değilse birileri tutuşur belki bişeyler çözülür.Evet bizde ona takıldık . Kafası çok dalgın bu ara ailecek büyük sıkıntı yaşıyoruz. Napacağını bilememiş şaşırmış
adamda dalgın ki yiyeceklerin yanında cüzdan, gidipte adamın cebinden almıyor . Yahu kadın dalgın dalgın kızı boşanmış çocukla kalmış ortada , vs prozac içiyor günde 2 tane kafa boş boş geziyor. Adam da okadar dalgınki cüzdanını yiyeceklerin içine bırakmış annemde atmış poşete.Müşterinin cüzdanını nasıl poşete atmış cüzdan kasada mı duruyormuş onu anlamadım, cüzdan cepte ya da çantada durmaz mı? Yiyecek içecek olsa neyse de aleni bir cüzdan elindeki hani kişinin aşırı dalgın olması lazım cüzdan olduğunu anlamamak için. Kasada buldum deseydi keşke direkt bir de yalan söyleyince tabi art niyet aranmıştır. Avukat değilim ama nereden tutsan elinde kalıyor istemeden aldığını ispatlamak zor gibi duruyor uzaktan. Haksız yere yaşanan bir durumsa umarım adaletli bir sonuca varılır.
Evet bende bundan şüpheleniyorum, markete 800 demiş, karakolda 900 demiş . Ama adam yalancı bence marketteki kişinin de suçu yokAcaba markette Kime verdiyse onlardan biri almış olabilir mi parayı? Sonuçta anneniz cüzdanı açmamış söylediğinize göre. Sizde markette verdiği kişiden şikayetçi olun olay arap saçına dönsün hiç değilse birileri tutuşur belki bişeyler çözülür.
Annem çok üzgün günlerdir ağlıyor. Napacam ben diye. Çok masumane bir durum bu , hepimizin başına gelebilir. Ama nasıl çıkacaz işin içindenAvukata ınanıp annenize inanmıyırlar herhalde buna çok kızmışsınız burda istyecegınıze barodan avukat isteyin.
Evet bende bundan şüpheleniyorum, markete 800 demiş, karakolda 900 demiş . Ama adam yalancı bence marketteki kişinin de suçu yok
Evet annem çaldı ama ben aklamaya çalışıyorum . Teşekkür ederimAvukat adam 800tl icin iftira atip, ugrasmaz. Hem cok daha fazlasini kazaniyorlar hemde iftira atip kendi meslegini ekmek kapisini yakmaz bence.
Annen çalsa niye geri getirsin? Hakim bunu gözönüne alır inşallah. Allah yalancının da yalanını tez zamanda ortaya çıkarsın inşallah...Evet bende bundan şüpheleniyorum, markete 800 demiş, karakolda 900 demiş . Ama adam yalancı bence marketteki kişinin de suçu yok
Mahkeme sırasında mı isticez nasıl isticez bilmiyorum benAvukata ınanıp annenize inanmıyırlar herhalde buna çok kızmışsınız burda istyecegınıze barodan avukat isteyin.
Etrafımız okadar
adamda dalgın ki yiyeceklerin yanında cüzdan, gidipte adamın cebinden almıyor . Yahu kadın dalgın dalgın kızı boşanmış çocukla kalmış ortada , vs prozac içiyor günde 2 tane kafa boş boş geziyor. Adam da okadar dalgınki cüzdanını yiyeceklerin içine bırakmış annemde atmış poşete.
Annem şimdiye kadar kimsenin iğnesini almanış kadın . 55 yaşında. İnşallah allahım yardımcımız olsun . SağolunAnnen çalsa niye geri getirsin? Hakim bunu gözönüne alır inşallah. Allah yalancının da yalanını tez zamanda ortaya çıkarsın inşallah...
normal insan bunu yapmaz . Fark eder teker teker bakıyoruz poşete ne aldığımıza. Kadını amaç cüzdan çalma değil , dalgındı koydu . Ama adam bildiğin yalan söylüyor. Nasıl ispatlayacam bilmiyorumNe bilelim hayatının detaylarını Prozac mı içiyor nasıl almış bir sakin olur musun? Sen detay anlatmadıkça bilemeyiz ve yardımcı olamayız, kimse de yargıç değil zaten burada.
Kamera kayıtlarında cüzdanı kasaya bıraktığı anın görüntüleri vardır herhalde. Prozac bir antidepresan ilaçtır bunun zannetmiyorum cezada hafifletici etkisi olacağını, benim bildiğim akli melekeleri yerinde değilse cezada indirim olabiliyor. Öyle bir raporu da yok sanırım. Kızının boşanıp boşanmaması da hakimi ilgilendirmeyecek kusura bakma, suçun nasıl işlendiğine bakacak. Daha somut deliller bulmanız lazım halletmek için. Adam kasaya cüzdanı nasıl bırakmış, pat diye atıp gittiyse buradan yürünebilir eşyaların arasında cüzdan sıkışmış anne de fark etmeden almış gibi belki. Hemen geri getirmesi de iyi ama paramı aldı demiş adamın yalan söylediği nasıl ispatlanır orası muamma.
Polis soruşturma başlatması mı avukat gelmedi mi karakolaMahkeme sırasında mı isticez nasıl isticez bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?