Aranızda avukat varmı nolur yardım edin

Nasıl alıp koymuş görüntülerde ona baktınız mı peki? Yani direkt sadece cüzdanı alıp mı poşete atmış yoksa cüzdanı kendi aldıklarıyla beraber mi atmış? Mesela peynir kutusuyla beraber falan gibi.

Mahkemeye kaldı işimiz galiba , cüzdanı açmamış ki kadın adını sanını bilmiyor. Paramı çaldı diye yalan söyleyen adam bu seferde bana rüşvet teklif ettiler falan derse diye düşündük

Yiyeceklerle birlikte konmuş. Cüzdan ne gezer orda bilmamki

Mahkemeye kaldı işimiz galiba , cüzdanı açmamış ki kadın adını sanını bilmiyor. Paramı çaldı diye yalan söyleyen adam bu seferde bana rüşvet teklif ettiler falan derse diye düşündük
Elinde ispatı var mı nasıl rüşvet teklif etti diyecek ve bunu bir avukat diyecek anlatmadıgınız başka şeyler de var sanki k.bakmayın ama avukat yalan söyleyerek kendini ateşe atmaz

Gelebilir gelemez diyemem ama ben olduğu gibi anlatırım
Hiçbir zaman kendimce doğrudan sapmam utanmam

Polis soruşturma başlatması mı avukat gelmedi mi karakola
Karakola gidip ifade verdik, aldım de pişmanım de parayı öde git demiş polis anneme. Annemde almadım ama öderim deyince adliyeye sevk oldunuz demiş.

Ya o adam bırakmamıştır önceden biri çekmiş cebinden almış parayı atmış boş cüzdanı kamera adamın giriş anından itibaren izlensin markette ben de soyuyordum adam bana baktı bende acaba bankadan eski müşterim mi dedim döndüm arkamdan elini uzatmış annem gelince kaçmış
Bu avukatında markette parası çalınmıştır

Yiyeceklerle birlikte konmuş. Cüzdan ne gezer orda bilmamki

Adamın başta cüzdanı kasaya bıraktığı net görülüyorsa anne de yiyeceklerle beraber attıysa, yani direkt sadece cüzdanı atmadıysa net dalgınlık bence. Bence iyi bir avukat tutmaya çalışın, keza karşınızdaki de avukat yani dişli biri lazım. Durumunuz yoksa gidin annenizin durumundan bahsedin avukata Prozac falan kullandığından, belli sıkıntıları olduğundan falan biraz acındırın anlaşmayı deneyin. Param çalındı diye para isteyebilir 400-500 verin bence geri çeksin davayı. Çünkü mahkeme hemen sonuçlanmayacak uzayacak ve anneniz suçlu bulunursa hapse girmese bile ciddi para cezası ödemek durumunda kalabilir, mahkeme masrafı vs. Bence kızı olarak siz gidin avukatla konuşun annenizin durumunu biraz acındırın, anlaşmayı deneyin. Böyle işin içinden zor çıkacak gibisiniz.

Evet çok mantılı ama o da kamerada çıkar ama

Geçmiş olsun , Öncelikle sakin olun panik yapmayın. Savcının kovuşturmaya yer olmadığı kararı vereceğini düşünüyorum. Çünkü anneniz yaşi nedeniyle cuzdani yanlışlıkla almış olması muhtemel, zaten farkına varınca geri getirmiş , hırsızlık suçu unsurları oluşmadığından dava açılmayabilir, açılmasi halinde yargılama neticesinde suçlu görülmüş olsa dahi hükmün açıklanmasının ertelenmesi kararı verilir. Beş yıl içinde kasıtlı suç işlemezse dava tamamen düşer.

Acındırmama gerek yok zaten şuanda acınacak halde. Allahım yardım et nolur.

Acındırmama gerek yok zaten şuanda acınacak halde. Allahım yardım et nolur.

Konuşun siz bence ya, mahkeme süreci çok çok uzun sürüyor. Deliller de yetersiz gibi. Siz avukatla anlaşmayı deneyin bence ilk, yok mok der kabul etmezse o zaman iyi bir avukat araştırın derim.

Ben olmaz demiyorum cunku basima geldi.

Birgun otobuste yanimda 17 yasinda bir kiz oturuyor elinde telefonla oynuyor benimde uzerimde genis delikli bir panco var. Neyse kiz duragi geldi indi otobusten. Bir sonraki durakta ben indim.

Indim baktim pancomdan bir sey asiliyor. Birde baktim yanimdaki kizin telefonu. Telefonda ucunda kanca olan bir yay takiliymis. Hani bir ara modaydi ya herkes telefonuna eski telefon yaylarina benzer yaylar takiliyorlardi. Sen gel benim pancoya takil.

Bir an neye ugradigimi sasirdim kiz gorse diyecekki sen bilerek aldin telefonumu.

Hemen kizin babasini aradim. Adama nasil diyeyim pancoma takilmis. Beyefendi kiziniz telefonunu dusurmus gelin alin hemen dedim. Adam geldi aldi bir de bana cok tesekkur etti.

Ama ya kiz beni suclasaydi ben dusurmedim sen bilerek aldin diye?

O zaman inanin sok olmustum o telefon nasil benim pancoma takildi benimle indi otobusten.

Biri deseydi bana bu kadar olmaz derdim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…