Annem şimdiye kadar kimsenin iğnesini almanış kadın . 55 yaşında. İnşallah allahım yardımcımız olsun . Sağolun
normal insan bunu yapmaz . Fark eder teker teker bakıyoruz poşete ne aldığımıza. Kadını amaç cüzdan çalma değil , dalgındı koydu . Ama adam bildiğin yalan söylüyor. Nasıl ispatlayacam bilmiyorum
Mahkemeye kaldı işimiz galiba , cüzdanı açmamış ki kadın adını sanını bilmiyor. Paramı çaldı diye yalan söyleyen adam bu seferde bana rüşvet teklif ettiler falan derse diye düşündükBuradaki insanların abuk sabuk yorumlarını anlamiyorum ya! Kadin ne yapacağını bilememis buraya yazmış tutmus neler demissiniz. Öncelikle mahkeme öncesi iyi bir avukat edinin diyeceğim ama parası 800 lirayi çoktan gecer. Eğer imkanınız varsa adamla birebir görüşmeniz herseyi anlatmanızı tavsite ederim. Eger uzlasamazsaniz olayı mahkemede de anlatırsınız. Rabbim yardım etsin
Yiyeceklerle birlikte konmuş. Cüzdan ne gezer orda bilmamkiNasıl alıp koymuş görüntülerde ona baktınız mı peki? Yani direkt sadece cüzdanı alıp mı poşete atmış yoksa cüzdanı kendi aldıklarıyla beraber mi atmış? Mesela peynir kutusuyla beraber falan gibi.
Elinde ispatı var mı nasıl rüşvet teklif etti diyecek ve bunu bir avukat diyecek anlatmadıgınız başka şeyler de var sanki k.bakmayın ama avukat yalan söyleyerek kendini ateşe atmazMahkemeye kaldı işimiz galiba , cüzdanı açmamış ki kadın adını sanını bilmiyor. Paramı çaldı diye yalan söyleyen adam bu seferde bana rüşvet teklif ettiler falan derse diye düşündük
Gelebilir gelemez diyemem ama ben olduğu gibi anlatırımArkadaşlar ben size annemi suçlayasınız diye fikir sormuyorum.kendinize gelin lütfen. Adamnın yalan söylemesi mümkün değil ama annemin parayı alması mümkün. Lütfen çok masum bi olay bu adam cüzdanını eşyaların arasına bırakmış seninde balına gelebilir
Karakola gidip ifade verdik, aldım de pişmanım de parayı öde git demiş polis anneme. Annemde almadım ama öderim deyince adliyeye sevk oldunuz demiş.Polis soruşturma başlatması mı avukat gelmedi mi karakola
Ya o adam bırakmamıştır önceden biri çekmiş cebinden almış parayı atmış boş cüzdanı kamera adamın giriş anından itibaren izlensin markette ben de soyuyordum adam bana baktı bende acaba bankadan eski müşterim mi dedim döndüm arkamdan elini uzatmış annem gelince kaçmışEtrafımız okadar
adamda dalgın ki yiyeceklerin yanında cüzdan, gidipte adamın cebinden almıyor . Yahu kadın dalgın dalgın kızı boşanmış çocukla kalmış ortada , vs prozac içiyor günde 2 tane kafa boş boş geziyor. Adam da okadar dalgınki cüzdanını yiyeceklerin içine bırakmış annemde atmış poşete.
Yavrum işinize bakın lütfen. Benim sorunum büyük senle uğraşamicamGelebilir gelemez diyemem ama ben olduğu gibi anlatırım
Hiçbir zaman kendimce doğrudan sapmam utanmam
Yiyeceklerle birlikte konmuş. Cüzdan ne gezer orda bilmamki
Değişi k polis niye öyle diyoKarakola gidip ifade verdik, aldım de pişmanım de parayı öde git demiş polis anneme. Annemde almadım ama öderim deyince adliyeye sevk oldunuz demiş.
Evet çok mantılı ama o da kamerada çıkar amaYa o adam bırakmamıştır önceden biri çekmiş cebinden almış parayı atmış boş cüzdanı kamera adamın giriş anından itibaren izlensin markette ben de soyuyordum adam bana baktı bende acaba bankadan eski müşterim mi dedim döndüm arkamdan elini uzatmış annem gelince kaçmış
Bu avukatında markette parası çalınmıştır
Acındırmama gerek yok zaten şuanda acınacak halde. Allahım yardım et nolur.Adamın başta cüzdanı kasaya bıraktığı net görülüyorsa anne de yiyeceklerle beraber attıysa, yani direkt sadece cüzdanı atmadıysa net dalgınlık bence. Bence iyi bir avukat tutmaya çalışın, keza karşınızdaki de avukat yani dişli biri lazım. Durumunuz yoksa gidin annenizin durumundan bahsedin avukata Prozac falan kullandığından, belli sıkıntıları olduğundan falan biraz acındırın anlaşmayı deneyin. Param çalındı diye para isteyebilir 400-500 verin bence geri çeksin davayı. Çünkü mahkeme hemen sonuçlanmayacak uzayacak ve anneniz suçlu bulunursa hapse girmese bile ciddi para cezası ödemek durumunda kalabilir, mahkeme masrafı vs. Bence kızı olarak siz gidin avukatla konuşun annenizin durumunu biraz acındırın, anlaşmayı deneyin. Böyle işin içinden zor çıkacak gibisiniz.
Adamın markete girdiği andan itibaren izlenecek gidin izleyin kayıtlar silinmeden oraya kim koymuş cüzdanı ona bakın ve avukatla uzlaşın biran evvelEvet çok mantılı ama o da kamerada çıkar ama
Acındırmama gerek yok zaten şuanda acınacak halde. Allahım yardım et nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?