Enerjim yükselmek istiyor ama ben olumsuzluklara takılıyorum diyorsunuz. Ozaman şöyle yapalım , geçmişi bugüne alamayız elbette ama yaşınız hala kendiniz için birşeyler yapmaya müsaittir diye düşünüyorum.
Bu sebeple size önerilerim şu yönde olacak ;
1- böyle hissediyorsunuz çünkü artık kimsenin sizi beğenmeyeceğini ve önemsemeyeceğini düşünüyorsunuz. Fiziksel görüntünüzden rahatsızlığınız var ise önce işe bununla başlayın.
2- Okulum istediğim gibi olmadı diyorsunuz ama burada kişisel gelişiminize katkı da sağlayacak eğitimleri araştırmadığını için olabilir. Ülkemizde ilk okul lise düzeyinde binlerce başarılı yöneticilerin olduğunu unutmayın.kendinze bu sebeple haksızlık etmeyin.
3-Geçmişte yaptığınız hatalarınız bugünün tecrübesiydi , evet ağır bir tecrübe oldu ama artık nerede durmanız gerekiyor bunu iyi öğrendiniz , şanslı olduğunuzu düşünün çünkü sizi üzenler bugün sizinle olsalardı sizi daha çook üzeceklerdi.
4- Ne yaparsam yapayım geçmişi af edemiyorum , psikolojik destek mi almam gerekiyor bilemiyorum veya ben farkında değilim diyorsanız ozaman işe yönlendirmeli meditasyonlarla başlayın geçmişi af etme meditasyonları yapın 41 gün aralıksız vazgeçmeden düzenli uygulayın ruhunuza şifa olacaktır.oda olmazsa mutlaka bir psikoloji uzmanı ile görüşün sonuçta ruhta hasta olabilir sadece organlarımız değil çekinmeyin.
5-kimlik bulamıyorum diyorsunuz, bunun sebebi
Yarın İçin artık kendinize hedefler koyamadığınız veya koymaya istekli olmadığınız İçin olabilir burada yarın İçin hedefleriniz olsun sizi mutlu edebilecek amaçlar belirlemelisiniz. Başta küçük amaçlar ama sonra büyük hedefler olsun ben başaracağınıza inanıyorum.
6- Başarısız , çirkin , kötü, sevilmeyen kadın yoktur!! Onu taşıyamayan bir erkek vardır bunu unutmayın aşkta böyledir. Siz içinizdeki gücü kendinizi keşif ettiğiniz takdirde eminim yönünüzü yeniden bulacak ve bugün hayatınızda yer almayan insanlara teşekkür edeceksiniz. Sadece kendinize güvenin ,inanın , amaçlarınızı belirleyin ozaman herşey çok daha iyi yolunda gidecektir.
çooook sevgiler