- 12 Mart 2020
- 695
- 675
- 23
COk tesekkur ederımGeçmiş bırak geçmişte kalsın olmuş bitmiş unut onu reis...
Güzellik ise göreceli kavram zaten kime.gore neye gore cirkinsin?
Yeni ve umursamaz bi sayfa ac zamanla güzel şeyler yazacagina eminim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
COk tesekkur ederımGeçmiş bırak geçmişte kalsın olmuş bitmiş unut onu reis...
Güzellik ise göreceli kavram zaten kime.gore neye gore cirkinsin?
Yeni ve umursamaz bi sayfa ac zamanla güzel şeyler yazacagina eminim
Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Icımde kalmıs tı unı okumaya 25 yasında gittim okudum tekrar evlendim bir kızın var eh iste idare ediyoruz. Ama ben gecmıs travmaları atlatamıyorum. Acaba oyle seyler olmasa cok daha ıyı yerlerde olurmuydum dıyorum. Meditasyon aklıma cok yattı hemen arastırıcam cok tesekkur ederımEnerjim yükselmek istiyor ama ben olumsuzluklara takılıyorum diyorsunuz. Ozaman şöyle yapalım , geçmişi bugüne alamayız elbette ama yaşınız hala kendiniz için birşeyler yapmaya müsaittir diye düşünüyorum.
Bu sebeple size önerilerim şu yönde olacak ;
1- böyle hissediyorsunuz çünkü artık kimsenin sizi beğenmeyeceğini ve önemsemeyeceğini düşünüyorsunuz. Fiziksel görüntünüzden rahatsızlığınız var ise önce işe bununla başlayın.
2- Okulum istediğim gibi olmadı diyorsunuz ama burada kişisel gelişiminize katkı da sağlayacak eğitimleri araştırmadığını için olabilir. Ülkemizde ilk okul lise düzeyinde binlerce başarılı yöneticilerin olduğunu unutmayın.kendinze bu sebeple haksızlık etmeyin.
3-Geçmişte yaptığınız hatalarınız bugünün tecrübesiydi , evet ağır bir tecrübe oldu ama artık nerede durmanız gerekiyor bunu iyi öğrendiniz , şanslı olduğunuzu düşünün çünkü sizi üzenler bugün sizinle olsalardı sizi daha çook üzeceklerdi.
4- Ne yaparsam yapayım geçmişi af edemiyorum , psikolojik destek mi almam gerekiyor bilemiyorum veya ben farkında değilim diyorsanız ozaman işe yönlendirmeli meditasyonlarla başlayın geçmişi af etme meditasyonları yapın 41 gün aralıksız vazgeçmeden düzenli uygulayın ruhunuza şifa olacaktır.oda olmazsa mutlaka bir psikoloji uzmanı ile görüşün sonuçta ruhta hasta olabilir sadece organlarımız değil çekinmeyin.
5-kimlik bulamıyorum diyorsunuz, bunun sebebi
Yarın İçin artık kendinize hedefler koyamadığınız veya koymaya istekli olmadığınız İçin olabilir burada yarın İçin hedefleriniz olsun sizi mutlu edebilecek amaçlar belirlemelisiniz. Başta küçük amaçlar ama sonra büyük hedefler olsun ben başaracağınıza inanıyorum.
6- Başarısız , çirkin , kötü, sevilmeyen kadın yoktur!! Onu taşıyamayan bir erkek vardır bunu unutmayın aşkta böyledir. Siz içinizdeki gücü kendinizi keşif ettiğiniz takdirde eminim yönünüzü yeniden bulacak ve bugün hayatınızda yer almayan insanlara teşekkür edeceksiniz. Sadece kendinize güvenin ,inanın , amaçlarınızı belirleyin ozaman herşey çok daha iyi yolunda gidecektir.
çooook sevgiler![]()
Gelişmeleri bekliyoruzUzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Icımde kalmıs tı unı okumaya 25 yasında gittim okudum tekrar evlendim bir kızın var eh iste idare ediyoruz. Ama ben gecmıs travmaları atlatamıyorum. Acaba oyle seyler olmasa cok daha ıyı yerlerde olurmuydum dıyorum. Meditasyon aklıma cok yattı hemen arastırıcam cok tesekkur ederım
Yazicam mutlakaGelişmeleri bekliyoruzyanınızdayız
![]()
YouTube yönlendirmeli meditasyonlar var oradan bakabilirsinizYazicam mutlaka![]()
Hemen bakıyorum cok tesekkur ederım beyan budak videolarıda ıyı gelmıstı bayaYouTube yönlendirmeli meditasyonlar var oradan bakabilirsiniz![]()
Bu olaylardan sonra okumaya gittim okul bitti tekrar evlendim cocugum oldu ama bunlar olmasaydı cok daha ıyı yerlerde olabilirdim. Dusuncesi veni cok yoruyor. Kendime cok kızıyorum![]()
Insaşşah cok tesekkur ederımKız bence de
Yeniden başlamışsın eskiye bir çizgi çek artık
İnan bana çok mutlu olacaksın
COk tesekkur ederımGeçmişin için Allah’a sığın
Bundan sonraki geleceğin güzel günler için yine Allah’a sığın
Hepimizin hataları var ders çıkarıp pişman olup aynı hataları yapmadan daha sağlam adımlarla ilerlemek önemli.
29 yasındayımSenin yaşın <25 mi?
Insaşşah cok tesekkur ederım
COk motive oldum cok tesekkur ederımGeçmiş geçmişte kaldı
Ben ne hatalar yaptım bir bilseeeennn
Ama yanlışlarımla Attraente oldum, ders aldım, piştim, öğrendim, düştüm kalktım...
Şimdi mutluyum diyebiliyorsam sağlam hatalarımın sonucudur.
Hayat sana bir şans daha vermiş , üzülerek bunu heba etme![]()
29 yasındayım
COk tesekkur ederım 19 yasındaki evlılıgı den cocuk yok 26 yasında tekrar evlendim 26 yas yine erken ama yine eskiye Gore ideal aslında. Cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcınAy <25 ise doğal kaygılar kimliğini arıyorsun gelecek kaygın var diyecektim. Ama 19 yasında evlenmissin cocugun olmus falan bu kaygıları doğal yaşında yaşamaya vaktin fırsatın olmamıs kolay bi hayat da yaşamamışsın. Ne diyim inşallah mutlu olursun tekrardan. Geçmiş geçti gitti. Gelecegi güzelleştirmek icin çalısmak lazım. Ayrıca hala çok gençsin istedigin her şeyi başarabilirsin. Çevremde birçok örnek var. Ne zorlu hatalarla dolu hayatlardan mükemmel sonuçlar çıktıgını gördğm bi bilsen
Ne guzel sızın gecmıs ben yıllardır boyle hissediyorum kısa sure olsa gecer dıcem ama artık benimki ciddi boyuttaBende bir ara böyle hissediyordum. Aslında çok özgüvenli bir insandım kendimi begenirdim ama ozguvenimi zedeleyen bir olay yaşadım o sıralar aynı senin gibi hissederdim güzel degilim bir seylere layık degilim, geçmişteki hatalarimi düşünüp dururdum neden öyle davranışım diye kendime kızardım hatta belki sizinkinden bile fazla şeyler düşünürdüm ama artık geçtiği için o zamanlara dair pek bişey hatırlamıyorum. Eskisi gibi oldum Allah'ın izniyle herşey düzeldi benim için. Hatta şuanda eskisinden yüz kat daha güzelimBence kendi başınıza bu sorunu halledebilirsiniz daha özgüvenli olmanızı sağlayacak şeylere yönelin gerisi gelecektir.
Tam olarak böyle hissetmenizin sebebi ne peki? Travma tarzı birşey mi yaşadınız?Ne guzel sızın gecmıs ben yıllardır boyle hissediyorum kısa sure olsa gecer dıcem ama artık benimki ciddi boyutta![]()
Bir cok acı yasadım hatalar ailem. Zamanında unıversıteye gidemedim kucuk yasta evlendim. O kısı den ayrıldım cocugun yoktu Allahtan 25 yasından unıye de gittim cogunu telafi etmeye calıstım ama kendimi affedemiyorum daha ıyı yerlerde olabilirdim bir cok hata yapmasaydım. Benı en cok uzen agırbaslılıgıyla tanınmıs biriyken kendımı defalarca rezil etmıs olmam. Nasıl bu kadar degıstı küçüldüm anlamıyorumTam olarak böyle hissetmenizin sebebi ne peki? Travma tarzı birşey mi yaşadınız?