- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
Kendi isteğinizle mi evlendiniz?Bir cok acı yasadım hatalar ailem. Zamanında unıversıteye gidemedim kucuk yasta evlendim. O kısı den ayrıldım cocugun yoktu Allahtan 25 yasından unıye de gittim cogunu telafi etmeye calıstım ama kendimi affedemiyorum daha ıyı yerlerde olabilirdim bir cok hata yapmasaydım. Benı en cok uzen agırbaslılıgıyla tanınmıs biriyken kendımı defalarca rezil etmıs olmam. Nasıl bu kadar degıstı küçüldüm anlamıyorum![]()
Aileniz sizi üniversiteye gitmeniz için uyarmadi mi?
Neden ayrıldınız ve bu bahsettiğiniz ağırbaşlı olma halınızı evliyken mi kaybettiğinizi düşünüyorsunuz?
Bakın herşey kader kısmet. Bahtinizda ne varsa o oluyor. Önce yaşadığınız şeyleri kabul edin belki evlenmeyip üniversiteye gitseydiniz şuan çok daha kötü bir konumda olacaktiniz bilemezsiniz. O yüzden neden uniye gitmedim neden evlendim diye sormayın kendinize. Olacakların en hayırlısı olmuş olandır. Düşünmeyin geçmişi. Bir de şu ağırbaşlılık konusunda kimsenin ne dediğini umursamayın bırakın sizi öyle bilmesinler ne çıkar? Ben her zaman "ekmek paramı onlar mı veriyor?" Diye soruyorum kendime başkaları için. O yüzden ne düşündükleri gram umrumda olmuyor. Bu dünyaya gelme amacımız belli yapmamız gerekenler belli geride kalanların ne önemi var?