gelinim iyidir hoştur ama sonuçta oğlumu benden çalmıştır nasıl seveyimki ben onu... balayına çok güzel bir otel ayarlamışlar ben hiç gitmedim oraya bi teklif dahi etmediler. öyle arada bir laf sokayım diyorum pat cevabımı veriyo. ben büyüğüm oysaki insan susar susmak edeptir yahu. ben ne söylersem söyleyim o susacak.
notğlum iki yaşında
Yaş itibari ile genelde kvler internet kullanmıyor. Olsaydı onlar da konu açardı.
egem abla seni gördüğüm iyi oldu görsem de yazsam yoksa özelden mi yazsam diyordum:)
gelinler torun sevdirmez yiğenlerimi seviyorum gelinim doğum yapınca gitmem falan demiştin çok üzüldüm her insan bir değil ablacım iyi insan kötü gelin olamaz ben buna inanıyorum eminim gelinini art niyet olmadan seversen açık aramazsan ki sen öyle şeyler yapmazsın çok iyi ilişkiniz olur burda da gelinimi çok seviyorum diye konu açarsın.
Sizler kayınvalide yaşı denince ne anlıyorsunuz çok merak ettim, ya da bu yaşları hayatın neresine koyuyorsunuz. 40 yaşında kv olan bile var, genelleme yapmayın.
Ben de internette bir yazı okurken yaş gurubunu nasıl anlıyorum biliyormusunuz. Ergen yaşta olanlar abuk sabuk bir türkçe ve imlayla yazarlar daha doğrusu özenti bir amerikan Türkçesiyle allam yarappim yaa.
benim annem kaynana ama bilgisayar kullanamıyor,ben kullanıyorum ama henüz kaynana değilim.bu gibi yaştan bahsediyoruz
burada okuduğum konulardan sonra gerçekten gitmeyi düşünmüyorum,gelinler doğum yapınca.çünkü ben kendimce iyilik yaptığımı düşünürken,belki de karşımdakiler her hareketimden bir anlam çıkarıp sinirlenecek,sonrada kaynanam yüzünden sütüm kesildi diyecek.o nedenle gelinin huzurunu ve sütünü kaçırmamak için gitmeyeceğim
gelinlerimi de anlaşrsak karşıdan seveceğim.bayramdan bayrama görüşürsek görüşürüz.olmazsa o da olmasın önemli değil.ben oğullarımla görüşsem yeter
Forumcu kadinlar henuz kaynana olacak kadar buyumedi. O yuzden sessizler.
Buralar zamani gelince senlik yerine donecek zaten.
Kimse uzerine alinmasin ama simdinin gelinleri cok fena. Kurt olmus millet. Burda hergun neler okuyorum. Kac senedir burdayim, cok gelin-kaynana konusu okudum. "Hakkatten kotuymus kayinvalidesi" dedigim konular bir elin parmaklarini gecmez. Geneli gelinin sorunlu olmasindan kaynakli bana gore. Simdi bu gelinler ilerde kayinvalide olunca o evde savas bile cikabilir, oyle. Cocugunu kayinvalidesi aldi optu diye cildiran kadin, ilerde oglunun koynuna aldigi kizi hos karsilayacak oyle mi?Cok fena olacak cok.
Ben de cogu konuda kayinvalideden yana buluyorum kendimi. Halbuki kayinvalide degilim ve gelinlik yasta bir kizim. Objektif bakinca cogu zaman haklilar bana gore.
benim annem kaynana ama bilgisayar kullanamıyor,ben kullanıyorum ama henüz kaynana değilim.bu gibi yaştan bahsediyoruz
48 yaşımı doldurdum gayet güzel int. kullanıyorum. Üstelik kayınvalide olacak yaştayım 23 yaşında kızım var. Genelleme yapmayın, sanırım bahsettiğimi anladınız.
sevde :))) şaşırttın beni. Ben seni çokk genç henüz evli olmayan bir kardeşimiz sanıyordum. Ne kadar aklı başında diyordum. Meğer tecrübe konuşuyormuş :))
Birde tersinden bakın bende kaynana olacak yaştayım. Ama biri kucağımda, bir karnımda. O yüzden direk kaynana modu takılıyorum
egemin dediği gibi kaynana görünce millet üstüne gitti onlarda sessiz sakin burada konuları okuyorlar sanırım....
ben kendimden ve çevreden gördüğüm kadarıyla; aslında tüm sorunların kaynağı; ön yargı.
gelin k.validesine ön yargıyla yaklaşıyor: benim kaynanamda diğerleri gibi birşey söylerse hemen kendimi korumam lazım... laf söyliyeyim... yada tavır alayım... oğluna şikayet edeyim. hiç birşey olmasada anlam çıkartıp içimde biriktireyim...
k.validelerde öle: gelinin beni hiç anne gibi görmeyecek. oğlumu alacak göstermeyecek vs...
ön yargıyla başlıyan ilişikilerde temelden sallanıyor aslında... temel doğru değil... oda bir insan değip hatalarıyla sevaplarıyla yaklaşılsa baştan bu kadar sıkıntı çekmiyeceğiz. ne gelinler... nede kaynanalar... ama karşılıklı olacak tabi...
benim k.validemlede ilişkimiz başta ön yargıydı.. o bana ben ona... hatta bazen çok tuhaf bir bakışlar attığımı hissediyordum... napıyordum ki ben ben kötü biri değildim... birazdaha ılımlı davranmaya çalıştım... oda tanıdıkça tavırlarını değiştirdi... zamanında çok şey yaşamış. benden çok şey görmüş. çok haksızlığa uğramış. ön yargılı olmasını artık normal karşılıyorum. eğerki yanlış birşey derse takmamaya çalışıyorum. eğer ben dersem gidip özür diliyorum. bazen elimde olmayan nedenlerden dolayı sinirlerime yenik düşebiliyorum (işte canım sıkıldıysa, yada adet öncesi gibi nedenlerden dolayı). ozamanda özür dileyip sarılıyorum... şükürşimdi daha iyi bir ilişkimiz var .
48 yaşımı doldurdum gayet güzel int. kullanıyorum. Üstelik kayınvalide olacak yaştayım 23 yaşında kızım var. Genelleme yapmayın, sanırım bahsettiğimi anladınız.
bizde böyle diyoduk abım mutlu olsun yeter. abımın telını aldı kendı telını ortak kullandılar yok benımle az konusuyosun oglunla cok konusuyosun benım dedıkodumu yapıyosun oluyor. Ayrıca dogumuna gıtmezsenızde oglunuzun hıcmı hatrı yok hıcmı torun sevgısınız yok dıye suc olur. Gelınınızın sıze nıyetıne gore ıyı ya da kotu olursunuz.
valla bnm kaynanam 50 yaşında ama gayet iyi kullanıyor:)hatta burayı keşfetmesinden bile korkmuyor değilim heheh:)
dikkat et canım,bugün keşfetmediyse de yakında keşfedecektir
ben burada 2 tanıdık keşfettim.biri senelerdir girmiyor artık.biri de olayları biraz değiştirerek anlatıyordu ama olanları bildiğim için konu tanıdık geldi.biraz da araştırınca emin oldum.ama kendimi deşifre etmedim.ara ara girip atıp tutuyor.sonu ne olacak diye bekliyorum
Forumcu kadinlar henuz kaynana olacak kadar buyumedi. O yuzden sessizler.
Buralar zamani gelince senlik yerine donecek zaten.
Kimse uzerine alinmasin ama simdinin gelinleri cok fena. Kurt olmus millet. Burda hergun neler okuyorum. Kac senedir burdayim, cok gelin-kaynana konusu okudum. "Hakkatten kotuymus kayinvalidesi" dedigim konular bir elin parmaklarini gecmez. Geneli gelinin sorunlu olmasindan kaynakli bana gore. Simdi bu gelinler ilerde kayinvalide olunca o evde savas bile cikabilir, oyle. Cocugunu kayinvalidesi aldi optu diye cildiran kadin, ilerde oglunun koynuna aldigi kizi hos karsilayacak oyle mi?Cok fena olacak cok.
Ben de cogu konuda kayinvalideden yana buluyorum kendimi. Halbuki kayinvalide degilim ve gelinlik yasta bir kizim. Objektif bakinca cogu zaman haklilar bana gore.
bu arada pocoyom seni çok azimli görüyorum arkadaşım kesinlikle kaynananla orta yolu bulacağına inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?