aranizda gelininden rahatsiz olan kayinvalide varmi

valla bnm kaynanam 50 yaşında ama gayet iyi kullanıyor:)hatta burayı keşfetmesinden bile korkmuyor değilim heheh:)

ay yapma ya 50 yaş nedir ki, offff iyice yaşlı psikolojisine soktunuz insanı vallahi.

Zaten evli degilim, 24 yasindayim. Sadece burada gorduklerimin tecrubesi bu.

:))) Ben "gelinlik yaşta kızım var." şeklinde okumuşum :)))) Çok güldüm kendi kendime kusura bakma

gelinden bir adım gelmezse gelini arayıp konuşmayı düşünmüyorum.ama oğullarımı her gün arayacağım.
geldi de huzurumu kaçırdı diye forumlarda yazmasındansa gelmedi diye yazsın

Bacım aramayacaksında ne demek arayacağım.

Bu seferde konu başlığı. KV ile kocam hergün konuşuyor delireceğim.

Son düzenleme:
düşünüyorum kayınvalidem acaba benim neyimden şikayetçidir o kadar uyanık biriki oğullarına sorsan annemiz gelinlerine anne gibi davranır derler toz kondurmazlar görünüşte gerçektende öyle ama ben ne yapmaya çalıştığını yinede anlayamıyorum saygıda sevgide kusur etmem ararım sorarım ama yinede yaranılmıyor o kadar farklı yollardan sinir ediyorki beni evlendiğimde elinde kutuyla geldi bunları sana verdim diye sağol dedip açtım kullanılmış kek kalıbı sadece tekleri kalmış fincan tabak vs hiç sesimi çıkarmadım yeni gelinin ne işi olur onlarla ama neyse dedik o gün bu gündür hala bana eski şeylerini kakalamaya çalışma huyundan vazgeçmedi dünde yemeğe davet ettim 2 tane kapakları kırılmış kalvaltılık senin olsun dedi yine sustum. yani şunu söylemeye çalışıyorum görünüşte ne kadar iyi olursalar olsunlar illaki gelinlerinin sinirini bozacak birşey buluyorlar

ay çok güzel bi konu bu :) keşke canım bi tanem datlum k.validem net kullanmayı bilse de benden şikayetlerini tüm kk duysa

kesin en çok şundan şikayet eder; tel açıp laf vurduğumda cızırtı geliyor anne duymuyorum deyip teli kapatıyor laf vurmalarım içimde kalıyor

bakalım bizler kaynana olunca neler yapacağız hayal etmek bile istemiyorum.kötüyü göre göre iyi oluruz İnşallah.gerçi ben oğluşlarımı şimdiden kıskanmaya başladım

konuyu okuyunca meraklanıp daldım benimde genç bir kv. adayım var tam yaşını bilmiyorum ama 45 değil henüz :) 8 yıldır birlikteyiz başlarda bayağı bir sorun yaşandı (beni tanımadıklarından birşey olduğunda suç oğullarınında olsa ihale bana kalıyordu )şimdilik aramız gayet güzel üstelik ilk gelin de ben olucam Yıllardır tanımama rağmen hala temkinli davranıyorum ,evlendikten sonrasını bekliyorum. kv.ler alınmasın ama genelde evlenince oğullar pek bir kıymete biniyor gözlemlediğim kadarıyla

herşey karşılıklı aslında. tek taraflı bir çabaya girince de insan belli bir süre sonra akışına bırakıyor.

saygı eksik olmadığı sürece sorun yok... bizim ilişkimiz için ise mesafe iyidir

gelinden bir adım gelmezse gelini arayıp konuşmayı düşünmüyorum.ama oğullarımı her gün arayacağım.
geldi de huzurumu kaçırdı diye forumlarda yazmasındansa gelmedi diye yazsın

siz şimdden amışsınız tavrınızı tabi ciddiyseniz. bu ön yargıyla başlarsanız olaya nasıl bir kv gelin ilişkisi olacağı görünüyo ufukta uamarım şakadır.

siz şimdden amışsınız tavrınızı tabi ciddiyseniz. bu ön yargıyla başlarsanız olaya nasıl bir kv gelin ilişkisi olacağı görünüyo ufukta uamarım şakadır.

Az once kv ile gorustum telde beii cok ariyor yatili fizik almasi lazim dedimki anne ne bekliyorsun al fizigi yoksa benim dershanemi engel sana (hafta sonu dersim var kizima bakiyor)senden onemlimi dershane ol tedavini dedim sadece bu lafima bile motive oldu ay bana guleryuzlu olsun pervane olurum pesinde seviyorum ben kvimi heleki komsumuza dedigi bi lafi duydum oglum akli varsa yanlis yapmasin kiza mahvederim demis demekki kv beni uzaktan seviyor

benim olayımda bu evlenmeden önce bal kaymaktı aramız. bikaçkere yanlışı oluyodu ama boşver kötü niyet değildir herkes arada patavatsızlık yapabilir derdim. eltimi çok çekiştirirdi. demekki araları kötü derdim.

evlendik ilk sene balayı yapamadık diyoruz seneye yaparız napalım. kadın hemen plana dahil ediyo yok efendim gideriz hep beraber şuraya ev tutarız ohh pazara çıkarız yemeğimizi kendimiz yaparız. tabi artık şoka giricem bi dur demezsem sürekli böyle. dedim anne biz balayına gitmeyi düşünüyoruz ama blyosun balayı iki kişilik oluyo. kadın nedese beğenirsiniz. aman canım biz sizi rahatsız etmeyiz. :)))))))))))). ben oldum kvv ye cevap veren gelin. ama acayip müdahale ediyo vede ısrarcı yukarıdaki konu gibi. gelde cevap verme.

daha bunun devamında laf sokmalar bilmem neler git gide arttı. bide kim görse kv min anormal davrandığını farkediyo. bazen kızıyorum kendisine ama bazende şu geliyor aklıma.
kv psikoloğa gidiyo. bi ilaç vermiş doktor. mesela yatak odasında ilacı alıyo ilaç daha değil kanına karışmak boğazından miğdesine inmeden odaya göbek atarak geliyor oleyyy adım ilacımı bakın nasılda iyiyim bilmem ne diye. herkes hakkında okadar dedikodu yapıyoki özellikle namusa dokunacak artık benim hakkımdada yapıyomudur acaba diye temkinliyim. artık öyle gidip gelmiyorum zaten eşimlede huzurluyum bu sayede. gidince annesinin saçmalıklarını görüyo. 1 ay gitmiyor sonra gidiyo. bide oğlunu hiç hal hatır sormak için aramaz. mesela eşim arar annem aradı der. benim sorum ne istiyo olur gülerek oda gülerek yani yine bişey istiyo nasılsın oğlum diye aramayacağına göre der. isteğini alır götürür bidahaki isteğe kadar aramaz kendisi. benim kv 47 yaşında.

Son düzenleme:

Off seninkide fenaymis ama

benimde bir arkadaşım evlenmeden çook iyiydi evlendikten sonraki halini görünce daha dikkat etmeye başladım
bizde şöyle birşey var şakayla karışık lafını söyler. sorsan şaka ama birşey elli kere söylenince şaka olmuyo tabi bazı şeyleri de tecrübe ederek öğreniyorum mesela gelinlikden falan konu açılmıştı genelde tepede sıkı topuz yapılır ya ben de beğenirim ama yüzüme gitmiyo. dedim ben alçak topuz istiyorum hafif dağınık birde renkli ayakkabı olucak (pembe gibi) aa o ne öyle gelin saçı dediğin öyle olur sen yaptırmazsan ben yaptırırım dedi 'gülerek söylüyo tabi tüm bunları da sorsan takılıyorum der '.
davetiyeyi de (ben karikatür severim çok da beğenirim öyle davetiyeleri) söyleme gafletinde bulundum bu konuşmalarda, o ne öyle davetiye dediğin şık sade olucak dedi ben tabi :) o bana ders oldu mesela bidaha bu konuları geçiştiririm birşey söylemiyorum. iş resmiyete döküldüğünde şu an kurduğu hayalleri gerçekleştiremiceğini henüz bilmiyo bilmesine de gerek yok

Kayinvalidemi buraya uye yapayim en iyisi hakkimda ne dusunuyo bileyim dusununsenize birbirimize dusermisiz:))))))

annemin teyzesi gelininden çok çekiyo

kız çok çirkef ama gerçekten kendini prenses kaynanasını cariye zannediyo :))

birkaç örnek verecek olursam

teyzemin eşi öldü yalnız 3+1 evde yaşıyo gelini diyoki tek başına napıyosun bu kadar evi biz 4 kişiyiz sen kiraya çık burayı bize ver öyle bedavadan babaanne olunmaz

ben devlet hastanesinde dogum yapamam özelde yapıcam sana kredi verirler gelirin bizden iyi artık yaparsın bişeler

bu arada eşinin düzenli bi işi yok kendisi hiç çalışmamış istiyoki herkes varını yoğunu bunun rahatı için harcasın

milletten borç alıp tatile giderler ev kiralarını ödemezler ev sahibi teyzeden ister parayı oda rezil olmamak için ödüyo napsın

ayrıca oğluda geliniyle bir bu yaşta napcan sen parayı diyo oğluda eşini haklı görüyo

ama teyzeye bakarsan sadece gelin suçlu oğlu melekti bu hale gelin getirdi :))

Kayinvalidemi buraya uye yapayim en iyisi hakkimda ne dusunuyo bileyim dusununsenize birbirimize dusermisiz:))))))

bende bazen diyorum acaba giriyo mudur buraya diye :) kendisi oldukça aktif int kullanıcısıdır face de falan sürekli geçenlerde de sürekli evlenmekden bahsetsek de henüz evlilik teklifi ciddi olarak almadım (işi resmiyete dökmeye yakın istediğimi belirtmiştim sevgilime). Tek taşa karar veremediğimden sarı mı beyaz altın mı olsun diye sevgilime dedim gidip yalandan 50 tllik bir yüzük al sonra gideriz beraber beğendiğimi alırız diye konuştuk o da canıma minnet dedi bunu annesinin yanında söyleme gafletinde bulundum. hemen aaa ben aldırır mıyım ona öyle yüzük dedi bende dedim ben istiyorum öyle . olmaz öyle şey dedi yani hala akıllanamadın kızım diyorum bazen kendi kendime

birde bunu söyledikten sonra fark ettim geçe biryere gittik ikimiz sohbet muhabbet derken arkadaşımın kv ile sorunundan bahsediyodum. Biri gelse zırt pırt gidiyomuş, kim gelmiş etmiş bıktırmış kızı hiç özeli kalmamış diye (sanki annemle konuşuyorum) derken dank etti solovoi sen şu an kv. ne söylüyosun bunları kızım dedim tabi içimden o da demiştir bak başkalarından bahsedip laf çarpıtıyo

Gelininden kendi içinde şikayetçi olan ve kardeşim üzülmesin diye ağzını dahi açmayan annem.
Gelinimiz ne bayram bilir , ne kandil bilir, ne özel gün bilir . Sağolsun saygısızın önde gideni.
Nişandan önce evimizden çıkmayan gelinimiz nişan olduktan sonra kardeşimi annesiz babasız gibi görüp ailemi resmen yok saydı.
Hala anneme teyze, babama amca der.
Zorunlu durumlarda görüştüğümüz zaman suratını asar , sankı en nefret ettiği insanlar ile bir aradaymış gibi somurtur.
Bize geç gelir erken kalkar. Annem o geleceği zaman hazırlık yapar . Ya gelmez ya da mumkun oldugunca geç gelir.
Geçen aksam gelecekti mesela annem hazırlık yaptı. Akşam saat 8 den 10 a kadar bekledik. 10 da geldi ve 11 e ceyrek kala kalktı.
Sürekli bize gelsin gitsin arasın demiyoruz ama nişan olalı 1 sene oldu iki apartman ilerimizde oturuyor daha bize 2 kere geldi.
Annemi babamı ya da beni bir kere bile aramadı.
İki haftada bir yurt dışına çıkar ama biz nasılsın desek ilk lafı hep çok yoğunum çok yorgunumdur. Hiç iyiyim demez. Sizler nasılsınız demez.

Acayip bir kişilik.

tek suçlu gelin değil bence neden abiniz müdahele etmiyor

tek suçlu gelin değil bence neden abiniz müdahele etmiyor

Ona göre müdahele edilecek bir durum yok.
Ya da biz eşine karşı yakın davrandığımız için o da herşeyi yolunda sanıyor.
Müdahele edip huzurları da kaçsın istemiyoruz zaten , bilmem bekli kardeşim de farkındadır durumun . Bilemiyorum ...
15 senelik bir geçmişleri var. Bizde komşuyuz. Ailesi ile gayet iyi aramız. Sorun yaşamadık hiç. Aileler sık görüşüyoruz ama kız bir hoşş

valla aynı ben canım bugun de yenı bır supurge aldı hatta sevıyorum annemı benı anlayan gercekten sevdıgıne ınandıgım tek kişi.. her ailede sıkıntılar olur ama onemlı olan sorunları asabılmek buyuk buyuklugunu kucuk kucuklugunu bılınce sorun ortadan kalkıyor sanırım.. Allah nazarlardan saklasın ama bız o anları astık ıns.. darısı herkesn basına

benım kv bu sıteyı coktan kesfettı hatta sımdı oturmus bırlıkte okuyoruz :)) 45 yasında ve 5 yıldır da evlı oglu var netı de tıkır tıkır kullanır masallah

ilk defa konu açan kv de görüyorum o yüzden çook şaşkınım
ama gelininden şikayet etmeyen ya da kv den şikayet etmeyen gelin görmedim ben varsada çok azdır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…