valla bnm kaynanam 50 yaşında ama gayet iyi kullanıyor:)hatta burayı keşfetmesinden bile korkmuyor değilim heheh:)
Zaten evli degilim, 24 yasindayim. Sadece burada gorduklerimin tecrubesi bu.
gelinden bir adım gelmezse gelini arayıp konuşmayı düşünmüyorum.ama oğullarımı her gün arayacağım.
geldi de huzurumu kaçırdı diye forumlarda yazmasındansa gelmedi diye yazsın
gelinden bir adım gelmezse gelini arayıp konuşmayı düşünmüyorum.ama oğullarımı her gün arayacağım.
geldi de huzurumu kaçırdı diye forumlarda yazmasındansa gelmedi diye yazsın
siz şimdden amışsınız tavrınızı tabi ciddiyseniz. bu ön yargıyla başlarsanız olaya nasıl bir kv gelin ilişkisi olacağı görünüyo ufukta uamarım şakadır.
konuyu okuyunca meraklanıp daldımbenimde genç bir kv. adayım var tam yaşını bilmiyorum ama 45 değil henüz :) 8 yıldır birlikteyiz başlarda bayağı bir sorun yaşandı (beni tanımadıklarından birşey olduğunda suç oğullarınında olsa ihale bana kalıyordu )şimdilik aramız gayet güzel üstelik ilk gelin de ben olucam Yıllardır tanımama rağmen hala temkinli davranıyorum ,evlendikten sonrasını bekliyorum. kv.ler alınmasın ama genelde evlenince oğullar pek bir kıymete biniyor gözlemlediğim kadarıyla
benim olayımda bu evlenmeden önce bal kaymaktı aramız. bikaçkere yanlışı oluyodu ama boşver kötü niyet değildir herkes arada patavatsızlık yapabilir derdim. eltimi çok çekiştirirdi. demekki araları kötü derdim.
evlendik ilk sene balayı yapamadık diyoruz seneye yaparız napalım. kadın hemen plana dahil ediyo yok efendim gideriz hep beraber şuraya ev tutarız ohh pazara çıkarız yemeğimizi kendimiz yaparız.tabi artık şoka giricem bi dur demezsem sürekli böyle. dedim anne biz balayına gitmeyi düşünüyoruz ama blyosun balayı iki kişilik oluyo. kadın nedese beğenirsiniz. aman canım biz sizi rahatsız etmeyiz. :)))))))))))). ben oldum kvv ye cevap veren gelin. ama acayip müdahale ediyo vede ısrarcı yukarıdaki konu gibi. gelde cevap verme.
daha bunun devamında laf sokmalar bilmem neler git gide arttı. bide kim görse kv min anormal davrandığını farkediyo. bazen kızıyorum kendisine ama bazende şu geliyor aklıma.
kv psikoloğa gidiyo. bi ilaç vermiş doktor. mesela yatak odasında ilacı alıyo ilaç daha değil kanına karışmak boğazından miğdesine inmeden odaya göbek atarak geliyor oleyyy adım ilacımı bakın nasılda iyiyim bilmem ne diye. herkes hakkında okadar dedikodu yapıyoki özellikle namusa dokunacak artık benim hakkımdada yapıyomudur acaba diye temkinliyim. artık öyle gidip gelmiyorum zaten eşimlede huzurluyum bu sayede. gidince annesinin saçmalıklarını görüyo. 1 ay gitmiyor sonra gidiyo. bide oğlunu hiç hal hatır sormak için aramaz. mesela eşim arar annem aradı der. benim sorum ne istiyo olur gülerek oda gülerek yani yine bişey istiyo nasılsın oğlum diye aramayacağına göre der. isteğini alır götürür bidahaki isteğe kadar aramaz kendisi. benim kv 47 yaşında.
benim olayımda bu evlenmeden önce bal kaymaktı aramız. bikaçkere yanlışı oluyodu ama boşver kötü niyet değildir herkes arada patavatsızlık yapabilir derdim. eltimi çok çekiştirirdi. demekki araları kötü derdim.
evlendik ilk sene balayı yapamadık diyoruz seneye yaparız napalım. kadın hemen plana dahil ediyo yok efendim gideriz hep beraber şuraya ev tutarız ohh pazara çıkarız yemeğimizi kendimiz yaparız.tabi artık şoka giricem bi dur demezsem sürekli böyle. dedim anne biz balayına gitmeyi düşünüyoruz ama blyosun balayı iki kişilik oluyo. kadın nedese beğenirsiniz. aman canım biz sizi rahatsız etmeyiz. :)))))))))))). ben oldum kvv ye cevap veren gelin. ama acayip müdahale ediyo vede ısrarcı yukarıdaki konu gibi. gelde cevap verme.
daha bunun devamında laf sokmalar bilmem neler git gide arttı. bide kim görse kv min anormal davrandığını farkediyo. bazen kızıyorum kendisine ama bazende şu geliyor aklıma.
kv psikoloğa gidiyo. bi ilaç vermiş doktor. mesela yatak odasında ilacı alıyo ilaç daha değil kanına karışmak boğazından miğdesine inmeden odaya göbek atarak geliyor oleyyy adım ilacımı bakın nasılda iyiyim bilmem ne diye. herkes hakkında okadar dedikodu yapıyoki özellikle namusa dokunacak artık benim hakkımdada yapıyomudur acaba diye temkinliyim. artık öyle gidip gelmiyorum zaten eşimlede huzurluyum bu sayede. gidince annesinin saçmalıklarını görüyo. 1 ay gitmiyor sonra gidiyo. bide oğlunu hiç hal hatır sormak için aramaz. mesela eşim arar annem aradı der. benim sorum ne istiyo olur gülerek oda gülerek yani yine bişey istiyo nasılsın oğlum diye aramayacağına göre der. isteğini alır götürür bidahaki isteğe kadar aramaz kendisi. benim kv 47 yaşında.
benimde bir arkadaşım evlenmeden çook iyiydi evlendikten sonraki halini görünce daha dikkat etmeye başladım
bizde şöyle birşey var şakayla karışık lafını söyler. sorsan şaka ama birşey elli kere söylenince şaka olmuyo tabibazı şeyleri de tecrübe ederek öğreniyorum mesela gelinlikden falan konu açılmıştı genelde tepede sıkı topuz yapılır ya ben de beğenirim ama yüzüme gitmiyo. dedim ben alçak topuz istiyorum hafif dağınık birde renkli ayakkabı olucak (pembe gibi) aa o ne öyle gelin saçı dediğin öyle olur sen yaptırmazsan ben yaptırırım dedi 'gülerek söylüyo tabi tüm bunları da sorsan takılıyorum der '.
davetiyeyi de (ben karikatür severim çok da beğenirim öyle davetiyeleri) söyleme gafletinde bulundum bu konuşmalarda, o ne öyle davetiye dediğin şık sade olucak dedi ben tabi:) o bana ders oldu mesela bidaha bu konuları geçiştiririm birşey söylemiyorum. iş resmiyete döküldüğünde şu an kurduğu hayalleri gerçekleştiremiceğini henüz bilmiyo bilmesine de gerek yok
Kayinvalidemi buraya uye yapayim en iyisi hakkimda ne dusunuyo bileyim dusununsenize birbirimize dusermisiz:))))))
tek suçlu gelin değil bence neden abiniz müdahele etmiyorGelininden kendi içinde şikayetçi olan ve kardeşim üzülmesin diye ağzını dahi açmayan annem.
Gelinimiz ne bayram bilir , ne kandil bilir, ne özel gün bilir . Sağolsun saygısızın önde gideni.
Nişandan önce evimizden çıkmayan gelinimiz nişan olduktan sonra kardeşimi annesiz babasız gibi görüp ailemi resmen yok saydı.
Hala anneme teyze, babama amca der.
Zorunlu durumlarda görüştüğümüz zaman suratını asar , sankı en nefret ettiği insanlar ile bir aradaymış gibi somurtur.
Bize geç gelir erken kalkar. Annem o geleceği zaman hazırlık yapar . Ya gelmez ya da mumkun oldugunca geç gelir.
Geçen aksam gelecekti mesela annem hazırlık yaptı. Akşam saat 8 den 10 a kadar bekledik. 10 da geldi ve 11 e ceyrek kala kalktı.
Sürekli bize gelsin gitsin arasın demiyoruz ama nişan olalı 1 sene oldu iki apartman ilerimizde oturuyor daha bize 2 kere geldi.
Annemi babamı ya da beni bir kere bile aramadı.
İki haftada bir yurt dışına çıkar ama biz nasılsın desek ilk lafı hep çok yoğunum çok yorgunumdur. Hiç iyiyim demez. Sizler nasılsınız demez.
Acayip bir kişilik.
tek suçlu gelin değil bence neden abiniz müdahele etmiyor
kaynana deilim ama kk da kaynana sever tek gelin benmişim gibi geliyo korkudan yorumda yazamıyorum pek gelinleregelin olarak kaynanamı çok seviyorum o konuşunca ağzının içine bakıyorum resmen hizmet etmektende zevk alıyorum kendi çay almaya kalkıo dur annem diye oturtuyom sen yoruldun diyo olsun diyorum ay ben hastayım galiba bu kadar kaynanadan şikayet eden gelin varken kendimi garip hissediyorum ama saolsun oda bana çok iyidir eksiğim kalmasın gözüm kalmasın diye ağzımdan çıkanı anında yapar geçen çaydanlığımın ufak oldugunu fark etmiş çaydanlık almış gelmiş bizde bir terslik var galiba
he he egem abla zaten çok meraklı böyle şeylere keşfetse başından ayrılmaz geçenlerde hatta tablette açık unutmuşum sayfayı Allah tan giriş yapmamışım üye girişi:) sabahları bana geliyor oğlumu almaya o uyanana kadar internette haberlere falan bakıyor ama görmedi sanırım:)
Ya aslında konuya gelecek olursak sever beni kaynanam yani şikayetçi olacağı hiç birşey yapmadım bu güne kadar kırılsam da istemesem de yaptım istediklerini seviyorum da bazen gidip durup dururken ben sizi çok seviyorum diyip boynuna sarılmışılığım da vardır bazen de beni çileden çıkartıyor ama gene de Allah başımızdan eksik etmesin biraz çenesini tutabilmeyi öğrense :)
Hanimlar meraba bazilari konularimi okudugunda kesin bu kadin kafayi kv ile bozmus diyecek ama cok merak ediyorum aranizda gelininden sikayetci olan varmi belki yas itibariyle yardimci olursunuz karsilikli beklentiler hakkinda hadi bakalim yorum bekliyorum kayinvalideler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?