Aranızda kaç yaş var ?

4 yaş var o 25 yaşında ben 21 ama o 19 yaşında duruyo ben 17 :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

esim benden 6yas buyuk.bence yas onemli deyil sevgi sayqi olduqdan sonra varsin 10 yas buyuk olsun ne fark eder.:123::132::132::127:

sevgilim benden 2 bucuk yaş büyük fakat ben yaş farkının önemli olduğunu düşünmüyorum:))erkek büyük olur erkek uzun olur erkek akıllı olur erkek şöyle böyle diye işlemişiz hep ama o kadar şey okuyoruz görüyoruz ki tek önemli olan sevgi sadakat adamlık !

Benden ay olarak buyuk en fazla 5 yas fazlasi zarar :)

Son düzenleme:
Ben sevgilimden 20 gun buyugum :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

eşimle aramızda 9 yıl 5 ay 4 gün var... eşler arasında yaşın sorun olacağına inanmıyorum....bence önemli olan kafaların uyuşması...

7 yaş var :) ama hala bir çocuk o :) boks u cok sever ve evin içinde haftada iki kez boks yapariz :) enerjisini atamiyor herifim :) oyy iyiki var o iyikiii. Ayrica bence erkeğin en az 5 en fazla 13 yaş büyük olani makbul. Benim fikrim buuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

14 yas fark var benim cocukca davranislarim onunda olgunca davranislari var birbirimizi tamamliyoruz diye dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…