Aranızda kaç yaş var ?

3 yaş var
Bence 9-10 yaş çok :26:

12 yas var oncesinde dusundum mu. Evet :)suan bir sorunum yok

Arkadaşlar eşinizle / sevgilinizle / nişanlınızla aranızda kaç yaş var ve kaç yaşa kadar normal bakıyorsunuz ??

Bizim 11 yaş var

11 yas cok fazla ilerde anliyacaksin. Kendisi herseyden sogumus ve sizi kisitlamaya baslicaktir buyuk ihtimal.

Bizimde biraz fazla 10 yaş var ben 23 o 33 yaşında şuanda.

23 gün var eşimle aramızda

Ben yaş mevzusunu hiç önemsememişimdir.
Benden çok büyüte olabilirdi, çok küçükte ...

Önemli olan kafalarımızın uyuşması

2 yaş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7 yaş var ve çok mutluyuz:) Ben 24 sevgilim 31 Ben on yaşa kadar olabilir diye düşünüyordum ki ilk sevgilim ve yaz sonu nişanlım olcak kısmetse Kadınlar için çok büyük avantaj bence biraz yaş farkının olması. Ben hep çocuk büyütemem, çekemem diyordum. Okulda hele hiç çekici gelmiyordu bu yüzden hiçkimse... Onun deneyimleri,yaşanmışlıkları,olgunluğu beni huzurlu kılıyor. Allah herkese sevdiğiyle mutlu bir gelecek nasip etsin.

6 yaş var aramızda.eşim benden yaşça büyük, ama benim küçük bebeğim o :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bizim aramizda 17 yas var. Ilk basta dusunuyor insan acaba olur mu diye. Ama masallah 9,5 ayimizi devirdik hic yas problemi yasamadik. Ben onun minik bebegiyim :) onu cocukluguna gencligine goturebiliyor olmak, ondan "siyah beyaz hayatima gokkusagi getirdin" cumlesini duymak harika.. insallah ileride de sorun yasamayiz..

bizim 2 yaş var ama sevgilim küçük benden. çıtır seviyorum

Arkadaşlar eşinizle / sevgilinizle / nişanlınızla aranızda kaç yaş var ve kaç yaşa kadar normal bakıyorsunuz ??

Bizim 11 yaş var

aynen benmde 11 yaş var.allahtan 11 yaş yoksa hayatta uğraşamazdım.şimdi bile çocuk gibi kimi zaman.

aynıyız

Ben 29 esim 30 bence ideal♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…