Aranızda kaçarak evlenen varmı arkadaşlar...

Kaçarak evlenen arkadaşlar evliliğiniz nasıl devam ediyo ailelerinizle aranız nasıl ve mutlu veya pişmanmısınız...
benim babaannem kaçmış canım zamanında bir de annanem ama ikisininde adetleri öyleymiş yani tabi bundan 80 sene önce düşün artık ... annanem çok zengin koca bulmuş idare etmiş durumu babannemin kendi zenginmiş kendine dokundurtmamış o da kurtatmış paçayı...

Bende kaçmayı düsünuyorumm.. yaklaşık 4 yıllık bir iliskimiz var annem hic istemedi uzaktan oldugu icin hep asla seni uzaga vermem dibimde duracaksin gibi laflar ederdi oysa ayni köylümüz sülaleler herkes birbirini iyi tanır.. annem yeri geldi 3 hafta benle konusmadi yuzume bakmadi bir süre sonra düzeldi hic istemedi secenegini yap ya ben ya o derdi. Annemle babam ayrilar babamda hala annemi sevdigi icin annem ne derse onu desteklerdi ve simdi nihayet babam yumusadi hatta sevgilimin babasiyla konustular bu isler tel.de olmaz gibisine. Ama annem kiyameti kopariyor su an yine benimle konusmuyor yüzume bakmiyor ya ben ya o secenegini yap diyor. Babam ise hakkimizda farkli planlari var onu almanyaya getirip temizlikci yaptircakmis oysa bizim istegimiz türkiyede yasamak cunku is imkanimiz cok. Napsam bilmiyorum seviyoruz birbirimizi ama ya kacinca mutsuz olursak

Kaçarak evlenen arkadaşlar evliliğiniz nasıl devam ediyo ailelerinizle aranız nasıl ve mutlu veya pişmanmısınız...

Kaçarak evlendim. Kaynanayla oturuyorum. Ve çok mutsuzum. Sorunlar yaşıyorum. Eşim beni değil annesini çok daha seviyor. Beni korumuyor. Bence hiç kimse şu kaçma olayına adım bile atmasın ve kaynanayla oturmasın... tavsiyem. Boşanmayı düşünüyorum

Kaçarak evlendim. Kaynanayla oturuyorum. Ve çok mutsuzum. Sorunlar yaşıyorum. Eşim beni değil annesini çok daha seviyor. Beni korumuyor. Bence hiç kimse şu kaçma olayına adım bile atmasın ve kaynanayla oturmasın... tavsiyem. Boşanmayı düşünüyorum
Çok üzüldüm sizin adınıza . İnşallah herşey gönlünüzce olur zaten cahillikle yapılan bi yanlıştır bende tavsiye etmem hiçç kimseye herşeyin biyenisi bulunabiliyor ama malesef aileler bidaha bulunamıyor...

Çok üzüldüm sizin adınıza . İnşallah herşey gönlünüzce olur zaten cahillikle yapılan bi yanlıştır bende tavsiye etmem hiçç kimseye herşeyin biyenisi bulunabiliyor ama malesef aileler bidaha bulunamıyor...

Aynen öyle size çok katılıyorum. Aile rızası olmadan evlilik olmaz...

Back
X