bu konu çok iyi oldu benim içinde
benim evimde değil ama annemlerde kedimiz var,kardeşim yavruyken sokakta bulup getirmişti,annem önce hiiçç istemedi ama ablamla kardeşim çok istiyor diye kıyamadı,kabul etti.Önceleri elleyemiyordu bile minnoşu,ama mecburdu,bütün gün kendisi yalnız kalıyordu minnoşla ve hayvanın biberonla beslenmesi gerekiyordu, eline bez alıp bezle tutuyordu ve inanın herkezden çok karşıydı annem evde hayvan beslenmesine
şimdiii..
şimdi evin bir ferdi oldu minnoş,en çok da anneme düşkün, ve annemde ona
benim kızım haftaya dünyaya gelecek ve ben işe başlayınca annem bakacak kızıma,evlerimiz uzak olduğu için babası kızımı sabahları anneme bırakacak akşamlarıda alacak,yani minnoşla aynı evde büyüyecek kızım
anneminde benimde tereddütlerimiz vardı,işte tüyü falan, üstüne atlarmı falan diye
bizim minnoş hanım feci sevgi manyağı şımarık bir kedi oldu,evde kapalı kapılara hiç tahammülü yok,afedersiniz annem wc ye bile girse çıkana kadar kapıda nöbet tutuyor,resmen aç kapıyı der gibi ağlıyor:))
anlattıklarınız biraz olsun içimi rahatlattı sağolun kızlar,annemede anlatayım da oda rahatlasın,bakalım iyişallah bir sıkıntı olmadan beraberce büyürler:))