Aranızda kedisi olan ve doğum yapmış var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi şeker kız kendi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde evimde bir kedi kızım var, neredeyse 1 aylık da oğlum oldu. hiçbir şekilde kızımı başkasına vermeyi falan düşünemem... kendim doğurmuş olsam bu kadar severdim heralde kedimihihoyyyt:CüvCüv: o da bana çok düşkündür, herkes hayret eder, sürekli peşimdedir, tuvalete gitsem kapıda bekler. şimdi bebek var, o kadar anlayışlı davranıyor ki, bebek kucağımdayken uzaktan seyrediyor bizi yaklaşmıyor. bebeğimi yatırınca yanıma geliyor ve kendini sevmem için ne numaralar yapıyor güzel kızım...tüyünü yutarsa zararlı olur diyenler de var, ama aşılarını düzenli olarak yaptırınca bişey olmayacağını veterinerimiz söyledi. Alerjik bir sorun da çıkmaz umarım, şimdiye kadar çıkmadı zaten. Evinde bir hayvanla yaşayıp karşılıksız, hesapsız sevgiyi tatmamış olanların bizi anlamasını beklemiyorum zaten, o nedenle bebeğimi kediyi mi tercih ediyorsunuz gibi yaklaşımlara kulak asmıyorum, siz de asmayın. -tatlicadiarzu- Allah hepimizin çocuklarını analı babalı kedili köpekli büyütsünkaydirigubbakcemile3hihoyyytsüprizzzzzkaydirigubbakcemile5
bu da kızım Bonbon ve Oğlum Demir
[a href=http://www.hizliresim.com/]
a]

benimde evimde bir kedi kızım var, neredeyse 1 aylık da oğlum oldu. hiçbir şekilde kızımı başkasına vermeyi falan düşünemem... kendim doğurmuş olsam bu kadar severdim heralde kedimihihoyyyt:CüvCüv: o da bana çok düşkündür, herkes hayret eder, sürekli peşimdedir, tuvalete gitsem kapıda bekler. şimdi bebek var, o kadar anlayışlı davranıyor ki, bebek kucağımdayken uzaktan seyrediyor bizi yaklaşmıyor. bebeğimi yatırınca yanıma geliyor ve kendini sevmem için ne numaralar yapıyor güzel kızım...tüyünü yutarsa zararlı olur diyenler de var, ama aşılarını düzenli olarak yaptırınca bişey olmayacağını veterinerimiz söyledi. Alerjik bir sorun da çıkmaz umarım, şimdiye kadar çıkmadı zaten. Evinde bir hayvanla yaşayıp karşılıksız, hesapsız sevgiyi tatmamış olanların bizi anlamasını beklemiyorum zaten, o nedenle bebeğimi kediyi mi tercih ediyorsunuz gibi yaklaşımlara kulak asmıyorum, siz de asmayın. -tatlicadiarzu- Allah hepimizin çocuklarını analı babalı kedili köpekli büyütsünkaydirigubbakcemile3hihoyyytsüprizzzzzkaydirigubbakcemile5
bu da kızım Bonbon ve Oğlum Demir
[a href=http://www.hizliresim.com/][/a][/QUOTE]

hehe çok ortak noktamız var canım benim oğlum da demir

bende bebek sahibi olmak isteyen bir anne adayıyım evlenmeden önce hep evlenip kedi sahibi olmak isterdim çünkü annem hayvanları sevmez nihayet üç ay önce evlendim bu arada başımdan kötü olaylar geçti bebeğimi kaybettim neyse konu bu değil şuan evimde sakat bir kediye bakıyorum yeni geldi evimize ve sırf çocuk düşünüyorum diye çevremden inanılmaz baskı görüyorum kediyi geri vermem gerektiğiyle ilgili ama şu yazıları okuduktan sonra kararlıyım bu kedi evimde kalıcak ve ben yeni bebeğimi kedimle birlikte büyütücem teşekkür ederim arkadaşlar

malum arkadaşın yazılarınıda ağzım açık okudum annem köy çocuğu ve hayvanlara bukadar karşı olmasına rağmen evlerinden kedi eksik olmazmış

benim eşimin çok vucut tuyleri dokuluyor vede sacları ee malum dogum yaptıktan 2 aysonra benimkide acaip dökulmeye besladı saclarım her sabah süpürge açıyorum kızım yaramaz olduğu halde ve gercekten zahmetli.anlayacağınız kedi besleseydm bundan daha iyiydi:) benim annemde hayvanları sever ama asla dokunmaz evine almaz beslemez cok isterdim bir köpeğim olmasını en buyuk hayalımdı.evlendim ama yine besleyemiyorum eşim istemiyor.gerçekten çok şanslısınız çok imrendimsizlere ama bende birgun besleyeceğim bebeğim yürümeye başlasın eşimi ikna edeceğim.zaten bebeğiniz küçük olduğu için hergün süpürge açmanız gerekicek tozdan kıldan kaynaklı.

canım kedim yok ama küçük bir köpeğim vardı.Daha önce üç tane kedi besledim dünya üzerindeki tüm hayvnları seviyorum ne yazıkki benim köpeğim ona dokunan olursa ısırıyordu bu açıdan şuan için annemde kalıyor.Onu daha uzaklara vermeye gönlüm razı olmadı oda ailmizin bir parçası.bebeğim daha büyk bir çocuk olunca yeiden yanımıza alıcam şuan günde bir kere gidip görüyorum bebeğimle beraber onu beraber gezdiriyoruz ve inanırmısın bebeğime karşı o kadar koruma içgüdüsü varki onu sahiplenmiş durumda ama ıssrması yinede beni korkutuyor yoks asla vermezdim.Birde uzmanların açıklaması hayvanlarla büyüyen çocukların bağışıklık sistemi daha kuvetli oluyormuş aşıları tamsa bakımlıysa sorun olucağına inanmıyorum.

bence evdeki hayvanlarla büyüyen bebekler daha uyumlu paylaşımcı oluyorlar.temizliğe biraz daha dikkat ederek ve kedine bebeğinin odasına girmemesi gerektiğini öğretirsen sorun yok.e zaten aşıları tam.sadece bebeğinin hayvan tüyüne karşı alerjisi olup olmayacağını bilemezsin.burda biraz sorun olabilir.aslında doktorunuzla ve veterinerinizle konuşarak daha net karar alabilirsiniz.
ama bir de şu açıdan bakın.köylerde tezeklerin içinde büyüyen onca bebek var ve çok da sağlıklılar.ayrıca yabancılarda da evde hayvan beslemek çok yaygın.ve hiçbirisi bebek doğacak acaba bişey olurmu demiyor.demek ki sorun yaratacak bir konu değil.
bence bebeğiniz emeklemeye başladığında kedinizle çok güzel vakit geçirecek.

Merhaba, benim de evimde çok sevdiğim ve bağlı olduğum bir kedi kızım var ve çok yakında aramıza kendi kızımız da katılacak. Tek korkum onu kıskanması, uyurken üzerine atlaması, beşiğine yatağına yatması.. Şimdiden zor engel oluyoruz, ilk fırsatta odasına girip yatağına atlıyor.. Kafam çok karışık, bir taraftan hiçbir yere göndermek istemiyorum, diğer taraftan en azından bir süre güvendiğim bir arkadaşıma mı versem diye düşünüyorum. Tabi geri dönünce tepkisi nasıl olur onu da düşünmeden edemiyorum. Kızımız doğunca doktoruna illaki sorucam ama evde hayvan dostları olan ve bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

hiç korkmayın arkadaşlar onlardan hiç bir zarar gelmiyor bence bu zamanda insanlardan zarar geliyor kediler şifacı hayvanlardır sahibini aksine tedavi eder ben bir süre önce bebeğimi kaybetmiştim çok üzgündüm gecenin bir vakti kapımıza yavru bir kedi geldi aldım besledim baktım onunla yaralarımı sardım şimdi daha az üzülüyorum hem kediler dualı hayvanlarmış konuşunca anlıyorlar insanları hayvan sevgisi çok güzel bişey kızım bile kedi geleli daha neşeli bir çocuk oldu

ay cok güzel bir konu :) resimlerede bayildim :) benimde 2 tane kedim,1 köpegim var..ama 2 yil önce evlendim ve eşim istemedigi için annemde kaldilar..kediler evde köpegimiz bahcede..suan bende hamileyim..anneme gidince ilk işim kedilerimi minciklamaktir..Allah nasip ederse dogumdan sonra bebişimide hayvan sevgisiyle yetiştircem..

kedi olsun köpek olsun kuş olsun vs olsun..fark etmez..hayvan sevgisini gercekten herkes anlayamaz..hele bu zamanda asla anlayamazlar..insanlar birbirlerine iyi söz söylemeye korkuyorlar bu zamanda..kalkip hayvanlar hakkindami iyi söz söyleyecekler??

ilk köpegimizi aldigimizda 9 yasindaydim..adi "canim" di..13 yaşinda öldü kanserden..benim en büyük sirdasimdi..gözleriyle konusurdu..üzüldügümde teselli ederdi..kedilerim desen öyledir..üzgün oldugumu anlasalar hemen gelir sirnasir usulca..mutlu oldugumda gelir şimarirlar,oyunlar yaparlar..siz uyurken usulca yaniniza sokulurlar..bircok zaman insanlardan cok daha iyi anlarlar sizi..ay neyse uzatmiyim :))

hayvan bakmayan biri asla ama asla sizi anlayamaz..o sevgi cok farkli birşey..cehalet bu konuda diz boyu..ben bekarkende cok cekerdik..herkes evimizi pis sanardi..oysa kedi bakan insanin evi normal bi evden daha temizdir bana göre :) cünkü enaz 2günde 1 süpürürsün,kedi oldugu için hayatta haşerat girmez eve vs..kedi zaten cok temiz bir hayvandir..aşilari zamaninda yapilinca hiç bir sorun yoktur..kedinin manevi faydalarinin yaninda maddi zahmeti öyle azdir ki..ay ben kedilerimi özledim yaaa..

ama bunlari kedi,köpek,kuş vs bakmamiş birine anlatamassiniz ;) ben anlatmaktan vazgeceli yillar oldu :) sizde he diyip geçin ;) takmaniza degmez ;) keyifle büyütün cocuklarinizi inşaAllah ;)

Merhaba, benim de evimde çok sevdiğim ve bağlı olduğum bir kedi kızım var ve çok yakında aramıza kendi kızımız da katılacak. Tek korkum onu kıskanması, uyurken üzerine atlaması, beşiğine yatağına yatması.. Şimdiden zor engel oluyoruz, ilk fırsatta odasına girip yatağına atlıyor.. Kafam çok karışık, bir taraftan hiçbir yere göndermek istemiyorum, diğer taraftan en azından bir süre güvendiğim bir arkadaşıma mı versem diye düşünüyorum. Tabi geri dönünce tepkisi nasıl olur onu da düşünmeden edemiyorum. Kızımız doğunca doktoruna illaki sorucam ama evde hayvan dostları olan ve bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

hiç endişelenme, biz de aynı endişeleri taşıyorduk ama kızım oğluşuma yaklaşmıyor o kucağımdayken yanıma gelmiyor, oğlanı yatırınca ya da başkası alınca usulca kucağıma süzülüyor kedim. odası ve yatağına da kapıyı kapalı tuttuğumdan girmiyor, açık bulursa meraktan girmek istior tabi kaydirigubbakcemile3 yabancı bir sitede şunu yazmışlardı bebeğin yatağının içine balon doldurup bırakın, sonra da bırakın kediniz yatağa çıksın balonlar patlayınca çıkacak sesten dolayı bir daha çıkmıyorlarmış. aynı şeyi odası için de öneriyordu, odasındayken yanında balon patlatacakmışız. ben daha denemedim kapalı tutuyorum çünkü odayı, ama eminim faydası olacaktır. kıskanmaması için de mutlaka ona da gereken ilgiyi göstermeniz lazım. bir de bebeğinizin üzerinden çıkardığı bir kıyafeti kokusu sinmiş olan, onun yanına bırakın ki koklasın, hatta bebeğinizi koklamak isterse de sizin kontrolunuzde izin verin ki güvensin ve merakı gitsinhihoyyyt
benim aklıma gelenler bunlar canım...bebişlerimiz analı babalı kedili köpekli büyüsün inşallah kaydirigubbakcemile3

Doğum ve kediler hakkında detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayarak yazımıza ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X