yaşamayı çok isterdim olmasını istediğim ama imkansız gibi birşey var o olsaydı benim için mucize olurdu:)
Bir keresinde ilişkim berbat gidiyordu yaklaşık 4 sene kadar önce tabi. Aylardır ara vermiş durumdaydık. Umursamıyordu beni ama geçer diye bekliyordum. Kadir gecesiydi Allah'ım bari bu gece bir mesaj atsın bir haber alayım ondan demiştim. Ve sadece bir mesaj attı. Ben uyuduktan sonra da olsa atmıştı. Ertesi sabah uyandım. Can çekişmekte olan ilişkimin bittiğini öğrendim. Yarı mucizeŞimdi gülümseyerek hatırlıyorum :)
Defalarca mucizeler yaşadım, defalarcada hüsrana uğradım.
Olmayacak diye birşey olmadığına defalarca şahit oldum, herşey olacak diyede birşey olmadığını gördüm.
benim olduçok karmaşık bir dönemden geçiyordum , yeni üniversiteye başlamıştım hiç arkadaşım yoktu, yeni bir ilişkim vardı ama hiç sevemediğim biriydi çocukta saplantı gibi olmuştum ayrılmama bile müsade etmiyordu ve çok bunalmıştım allahım nolursun bu kişiden kurtulayım ve beni çok mutlu edecek biri karşıma çıksın dedim günlüğüme aynen böyle yazmışım ve bundan 1 ay sonra karşıma şuanda sevgilim olan insan çıktı ve tüm o sorunlardan beni çekip çıkardı diyebilirim , benim mucizem o
maşallah.
sevdiceğinle sana mutluluk diliyorum....ayrıca o ilişkiyi sonlandırman da iyi olmuş
maşallah.
sevdiceğinle sana mutluluk diliyorum....ayrıca o ilişkiyi sonlandırman da iyi olmuş
teşekkürlerumarım en kısa zamanda sende mucizene kavuşursun ve burdan bizimle paylaşırsın
Allah'ın mucizelerine ve dualara verdiği yanıtlara onlarca kez şahit oldum ...
Vermediği şeylerde de bir hayır olduğunu öğrendim...
En büyük mucizem oğlumdu; doktoru onu ilk gördüğünde 3-4 gün anca yaşar dedi,o gece yatağımda ; alma Ya Rab dedim ağlayarak, bize bir mucize ver dedim, şükürler olsun ki 10 yılda bu mucizeyi bana tam 4 kez verdi, hele sonuncu da doktor artık gidecek bir adım yok dedi, eve döndüm ellerimi açtım; Allah'ım dedim, istersen verirsin, şimdi değil n'olur şimdi alma dedim şükürler olsun ki , güle oynaya geldi tedaviden. Mucizelerle dolu bir 10 yıl geçirdim oğlumla. Onu kaybettiğimde, Ya Rabbi dedim, onu bu kadar çok severek gücendirdim mi seni...
Sonra anladım ki yaşadığım sevgi mucizenin kendisiydi, çok az insana nasip olacak bir mutluluk yaşamıştım, bana karşılıksız sevmeyi, dili,ifadesi olmayan bir canlıyı anlamayı öğretti. Hayvan dünyasının kapısını araladı ve bu anlatılmaz bir mucizeydi....
İnsanlara garip geldiğini biliyorum ama öyle bir şeyi ifade etmenin zaten sözcükleri yok. Biliyorum ki içim yana yana istediğim zaman Allah beni geri çevirmez ve bu mucizenin en güzeli ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?