Ozur dilerim gozlerim dolu okudum yazini. Ne guzel ifade etmissin. Rabbim her daim yardimcin olsun.
kızlar biraz yıpratıcı bir dönemin içindeyim iyi olmaya çalışıyorum,umut etmeye çalışıyorum ve iyi düşünmeye..
ama merak ettiğim bişey var.gerçekten bi mucize yaşadınız mı?olmayacak dediğiniz mümkün görünmeyen ama olan?
gerçekten bunu deneyimleyen var mı hakikaten ihtiyacım var
benim zor bi hayatım oldu,
yıldım kimi zaman.
ve ben çok sevdim masalları.çocukken annemin anlattığı hani, anneannemin anlattığı gerçek mucize hikayelerini...
sonu hep iyi biteninden.
mucizeler olurdu hep
sorardım anneanneme neden biz yaşamıyoruz derdim
ve döner derdi ki
bakmayı bilmezsen göremezsin
bilirdim çok şeyler görmüştü o gözler öyle bilgece bakardı çünkü ve yalan söylemezdi sonuçta.
yıllarca aradım.baktım...
ben mi göremiyorum kızlar?
ben 12-13 yaşlarındayken doktor anneme karaciğerindeki özel bir durumdan dolayı çok yaşamaz dedi. gezdirmediğimiz hastane doktor kalmadı. geceleri annemin kardeşim ve benim başucumda ağladığını görürdüm hep.Allahım yavrularımı ellere bırakma diye çok üzüldü. çocukça kelimelerimizle onun için çok dua ettik kardeşimle. Allaha sığınmaktan başka çaremiz kalmamıştı artık. ve Rabbim onu bize bağışladı. 32 yaşındayım Annem hala bizimle. ün. den mezun olduğumuzu. evliliğimi. mutluluğumuzu. oğluşunun doktorasını hepsini yaşadı şükür. şimdi torununa hazırlık yapıyo:)) duyduğunda biraz ağladı ama mutluluktan:)
biz gerçek bir mucize yaşadık. sorun ne olursa olsun biliyoruz artık Allah tan başka sığınacak yok. Herşey ondan.
Mucizeler hep başkaları içindir, ben sadece uzaktan izlerim
benim beklediğim mucizelerim de olsun artık madem oluyo madem var benimkilerde olsun...
ne yazıkki hiç burdakiler kadar sabırlı yazamicam zaten sabretsemde zaman geçiyo böle kendimi yırtsamda...
nasıl durabilirim ki siz nasıl yapıyorsunuz.bende allha ve verdiklerine inanıyorum ama içimden gecenlere engel olamıyorum bazen çok sakin şükür diyorum
ama oluyo işti kopacagı zaman fırtınalara engel olamıyorum. halbuki küçücük bi şey olunca bile öyle ümitlenebiliyorum ki... sonra tabi yine hüsran...
bazen neden bukadar zor oluyo herşey öyle sıradan ki beklediğim mucize ama neden olmuyo...
sadece bi düzen hayatımda bi düzen...zamanı ne zaman ?
hep daha kötüsü olabilirdi şükür şükür demek değildi ohh ne güzel oldu şükür çok şükür demek istiyorum
ve kendimden korkmaya başladım mutluluğunu gördüğüm herkesi kıskanmaya başladım...
benim canla başla mücadele verdiğim şeyi milletin kolayca kucağına geldiğini gördüğümde dahada kötü fesat biri olmaya başladım sanırım.
kendimi sevmemeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?