Allah korumuş arkadaşım.tüylerim diken diken oldu.resmen ölümden dönmüşsün....
buarada afrikaya gitmen de ilginç geldi......ama çok hoş
Ayyy demek O hayalindeki, asla gidemeyeceğim dediğin yere gittin demekİnanmıyorum ya.. süper.. Bende hep Hawaii adalarında balayı yapmayı hayal ederimm . Ama çoook çook zor
kızlar biraz yıpratıcı bir dönemin içindeyim iyi olmaya çalışıyorum,umut etmeye çalışıyorum ve iyi düşünmeye..
ama merak ettiğim bişey var.gerçekten bi mucize yaşadınız mı?olmayacak dediğiniz mümkün görünmeyen ama olan?
gerçekten bunu deneyimleyen var mı hakikaten ihtiyacım var
genelde en bunaldığımız zamanlarda oluyormucizelere inanıyorum ve en kısa zamanda hayatımda bir mucize olsun istiyorum yoksa çıldırıcam :) YETİŞ YA RAB.
aynı şey benim için de geçerli hatta yazmıştım galibaBen doğdumda çok zayıfmışım 1 kg ya var ya yok halbuki annem kendisine iyi bakmış babam hiç birşeyini eksik etmemiş hep benim için demişler bu bebek ölür yaşayamaz hayata tutunamaz demişler götürmedikleri doktor vs kalmamış hep aynı şeyler herşeye hazırlıklı olun demişler fakat sağlıklı bir şekilde normal kiloma kavuşmusun herkes şasırmış doktorlar bile şuan 26 yaşındayım beni gören herkes biz seni hep ölecek diye bekledik bir yandan da senin hep dua ettik derler hayata tutunman için Allah'tan ümit kesilmez dedim bende.
Benim bir arkadaşımın adı Mucize :) 10 yıllık bekleyişin ardından doğmuş.Adını Mucize koymuşlar :)
Sizin yıllar önce yaşadığınız mucizenin şuan annemde gerçeklemesi için her an dua ediyorum...Aceba yıllar sonra ben de sizin gibi yazabilecekmiyim...Dua edince olacağına inanıyorum canı gönülden ama annemi kaybetme korkusu nefes aldırmıyor bir taraftan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?