aranızda mucize yaşayan var mı ya da mucizelere inanan?

Allah korumuş arkadaşım.tüylerim diken diken oldu.resmen ölümden dönmüşsün....
buarada afrikaya gitmen de ilginç geldi......ama çok hoş

Evet Allah korudu gerçekten.. Sigara içmek istedim, baktım arka tarafta kül tablası yok, eşime arabayı durdur öne geçeceğim dedim, (normalde asla duracak biri değil, boşver ac camı iç derdi heralde) Ama durdu ben öne geçtim. İki dakika olmadan kaza yaşandı.

Ayyy demek O hayalindeki, asla gidemeyeceğim dediğin yere gittin demek İnanmıyorum ya.. süper.. Bende hep Hawaii adalarında balayı yapmayı hayal ederimm . Ama çoook çook zor

Hayal etmeye devam edin. :) Kader ağlarını örecek ve siz kendinizi orada bulacaksınız bir gün mutlaka.. Hatta ilk bir kaç gün kendinizi tokatlayacaksınız gerçekten burada mıyım diye :)))

Çok karamsarsın bunu hissetttim.Sağlıklı olmak,nefes almak başlı başına bir mucize canım benim....

Ben doğdumda çok zayıfmışım 1 kg ya var ya yok halbuki annem kendisine iyi bakmış babam hiç birşeyini eksik etmemiş hep benim için demişler bu bebek ölür yaşayamaz hayata tutunamaz demişler götürmedikleri doktor vs kalmamış hep aynı şeyler herşeye hazırlıklı olun demişler fakat sağlıklı bir şekilde normal kiloma kavuşmusun herkes şasırmış doktorlar bile şuan 26 yaşındayım beni gören herkes biz seni hep ölecek diye bekledik bir yandan da senin hep dua ettik derler hayata tutunman için Allah'tan ümit kesilmez dedim bende.

Benim bir arkadaşımın adı Mucize :) 10 yıllık bekleyişin ardından doğmuş.Adını Mucize koymuşlar :)

mucizelere inanıyorum ve en kısa zamanda hayatımda bir mucize olsun istiyorum yoksa çıldırıcam :) YETİŞ YA RAB.
genelde en bunaldığımız zamanlarda oluyorinşallah güzel şeyler olur hayatında...
aynı şey benim için de geçerli hatta yazmıştım galiba
Benim bir arkadaşımın adı Mucize :) 10 yıllık bekleyişin ardından doğmuş.Adını Mucize koymuşlar :)

Bizi de yoktan var etmedi mi?
Dilerse olmayacak bişey yok.
Darısı başıma diyeyim

şansımın yaver gittiği olaylar oldu ama hiç biri mucize değildi bence bugüne kadar yaşadığım çoğu şey tırnaklarımla kazıyarak gerçekleşti. o yüzden çok inanmıyorum mucizelerin varlığına

benim hamileligim mucize gibi bisii................tüp yaptırdım tutmadii ertesii ay dogall yoldan gebe kaldımmmmmm...sonra degerimm 2 gün kötüü gittiii sonra iyileşmeye başladii

Birgün eve geç gelmek zorundaydım babam normalde o saatde hep evde olur .
Dua ettim Allahım babam evde olmasın yada uyusun fark etmesin beni diye .
Sonra eve gittim 11 gibi babam o gün Ankaraya gitmiş iş için .
Onu duydum ya nasıl şükrediyorum :)

Tup bebek tedavisindeki labratuvar surecine kendi gozlerimle sahit oldum
Yumurtaliklarin icindeki folikul dedigimiz hucreler anca toplu igne ucu buyuklugunde beyazimsi bir rengi var
Bunu gordukten 10 dk sonra sezeryana girdim
O toplu igne ucundan bir mucize doguyor ve suanda buyuyo...bir oglan :))
Benim icin mucize bizleriz Allahin bize verdigi bu essiz benzersiz bedenlerimiz
Hayatimiza giren veye cikan birileri yada basimiza gelen olaylar anca bizim kaderimiz, sansimizdir bana gore..
Ben kendi gozlerimle boyle bir mucizeye sahit oldugum icin inanilmaz mutluyum...
Allah butun kadinlari bir gun mucizeleriyle odullendirilmeyi nasip etsin insAllah

Son düzenleme:

canım. rabbim herşeyin hayırlısını versin. çok zor bir durum gerçekten. yaşanılanların hepsi umarım bir gün geride kalır. Allah şifa sını versin.

Çok zorlu bir süreç yaşayıp sonunda eşimle evlenmek benim için mucizeydi...
Böyle bir eşe sahip olmak
Şimdi 2. mucizeyi bekliyor ve istiyorum güzel huzurlu ,mutlu yuvama bir meleğin dahil olmasını... Bunlar benim mucizelerim canım..

On aylik bebekken ben ayaklama kaynar su dökülmüş. O panikle ayagimdaki coraplari cikartinca annem derim de coraba yapismis malesef.bunun sonucunda saglik ocaginda bana yapılan yanlis pansuman dan sonra yarim saat tum yasam fonksiyonlarim durmus nefes alamamısim tum vucudum morarmis herkes oldugumu dusumus.tam yarin saat sonra tekrar nefes almisim hayata tutunmusum bu da benim mucizem:))

Konu 2012 de açılmış bu sayfaya çıkmış. Mucizelere tabii ki inanırım doğmamız hayata gelmemiz bile bir mucize. Ama hayattan bir mucize bekliyorum demek bu beklentiye girmek anlamsız. Hiç beklemediğiniz anda gelir mucize dediğiniz şey siz hayatınızı kendiniz yönlendireceksiniz. Benim için eşimin hayatıma girmesi bir mucize gibiydi yani benim için. İş hayatımda zor günler geçiriyordum anlaşamıyordum, ailemle anlaşmıyordum sorunlar yaşıyordum ve uzaklaşmak istiyordum yeni bir yerde yeni bir hayat diliyordum hep yeni baştan herşeyi yaşayabileceğim ama aşk uzaktı tövbeliydim ki eşim çıktı karşıma başka şehirdendi gelmişken bir arkadaşını da görmek istemişti o kişide ben kız arkadaşımın ağabeyiydi biz de gittik tanıştırdılar o şehrine döndü msn filan konuşmaya başladık konuştukça ortak noktalarımızı keşfettik öbür gelişi yüzüklerle olmuştu ciddiydi annemle tanıştı filan ve 1 sene sürekli gitti geldi her fırsat bulduğunda. Gerçekten de ayrı bir şehirde apayrı bir yaşam kurdum mesleğim herşeyim değişti. ve eşim beni bir gün olsun yanıltmadı hep mutlu etmeye çalıştı evimde huzuru ailemin göstermediği ilgiyi sevgiyi buldum hayal ettiklerimi yaşadım yaşıyorum..

neyi istediğine bağlı aslında bazı şeyler belki de. mucize ise her zaman olma olasılığı az da olsa olan bir şey için gerçekleşir aslında. bazen de mucize diye beklediğimiz şey aslında hayırlı olmayandır ama biz içinde bulunduğumuz durumdan dolayı bunu göremeyiz. bu durumda bence mucize denilen şey ne ise onu ummak yerine hayırlısı olsun diye dua etmek daha güzeldir.

Ulvi bir insan demiş ki "ben RAbbimden isterim, olursa bir kere sevinirim, olmazsa on kere sevinirim". Cok severim bu sözü. Bir sey olmuyorsa o da bir hayırdır ve evet mucizeler vardir, "gormeyi bilmek lazim" cok guzel bir ifade. Görmek icin de kalp gözunun acik olmasi lazim.

Kimi insana göre mucize bir iş, kimine göre eş, kimine göre bebek...

Neyi beklediğin ve olabilme ihtimaline bağlı bence

Şuan benimde 2 isteğim var. 1. atanmak. Biliyorum ki bunun için doğru zamana ihtiyacım var.

Diğeri içinse gerçekten mucizeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…