aranızda mutlu olan varmı ...

Mutluyum 4 senelik birlikteliğimiz sonunda zorluk yaşayarakta olsa evlendiğim canım kocam beni seviyor ve bende onu seviyorum.
Mutluyum geçte olsa annemle ortak nokta bulmaya başladık.
Mutluyum maddi olarak kendimizi toparlamaya başladık.
Mutluyum sağlığımız ve huzurumuz yerinde...

ay bayılıyorum böyle mesajları okumaya ya.Sanki bu dünyada olmazmış gibi geliyor bana böyle şeyler ama bu tip mesajlar bir umut oluyor.kuzeyimmmmmm iyi ki bu konuyu açmışsın canım ya.

insanların pek çoğu mutluluk numarası yapıyor..içinde,evinde,
iş yaşamında,özel yaşamında fırtınalar koparken; parmak ısırtacak
kadar güzelmiş imajı çizmeyi güzel başarıyorlar..azıcık sorunda
herkes tü kaka oluyor sonra..insan sorunlarıylada mutlu olmayı başarabiliyorsa
bu işi çözmüş demektir....

Çok güzel söylemişin ağzına sağlık...Burda mutluyum diyen hayatındaki olumsuzlukları yazsa aaa ne kadar sorunu varmış deriz önemli olan sorunlara sırt çevirip mutlu olabilmekte...İllaki sorunlar olacaktır ama genel anlamda kendini şanslı,mutlu görmeli insan

maalesef ki öyle...burda konu gereği dile getiriyoruz..
ama nromalde her seferde diline dolayanlar var..bunu
zaten bir çırpıda değil de zamanla burdaki paylaşımlarda da
görüyoruz... çok şükür bugünümüze...zamanında
çektiklerime de

Allahım bugünümüzü aratmasın inşallah

allah mutluluğunu daim etsin canım

mutluyum çünkü ailem hep yanımda
mutluyum çünkü aşık olduğum erkekle birlikteyim
mutluyum çünkü hala nefes alabiliyorum

mutluyuuuumm çok mutluyuum

sevgilim askerden geliyor, 15 gün kaldııııııı. mutlu olmayayım da ne olayımmm

ağzım açık bir şekilde sizin yazınızı okudum.mutsuzluğunuzu sıralayın deseler
sizinle yarışabilirim ha bu arada allah bozmasın.

arkadaşlar mutlu olma sebeplerinizi yazarmısınız

eskiden çok büyük şeylerle mutlu olunacağını zannederdim...

artık anladım ki hayata bir çocuk gibi bakmak lazım.. o zaman bir lalenin sabah kapalı öğleden sonra açık olduğunu görmek bile seni mutlu ediyor...

cumartesi akşamını evde ailenle geçirip çekirdek yemek, çocuklarla oyun oynamak, domates yetiştirmek...
mutluluk; o küçük, önemsiz gibi gördüğün anlardaki huzurun...

yani olay/sebep yok, "an" var:)

mutluyum çünkü sevdiğim bir işim var
mutluyum çünkü sağlıklıyım
mutluyum çünkü annem babam yaşıyor
mutluyum çünkü evimi çok seviyorum (kira olsa da)
mutluyum çünkü güzel dostlarım var
mutluyum çünkü bugün alışveriş yaptım

Benim mükemmel bir annem var sevimli canlı deli dolu benden daha genç vallaha sonra sevgilim yok seviyorum seviliyorum bir istediğim olduğu zaman almak için ellerinden gelen yapılıyor falan. Genel olarak mutluyum ama şu borçlarımız olmasa keşke. Hele babamın para harcama konusundaki korkusu, cimriliği olmasa. Ama olsun sanki bana ne ben mi yaşayacağım onla gideceğim 3-5 ay sonra Kuşadası'na, orada ev tutacaklar bana, mis gibi kendim geçinip gideceğim. Ha babam para konusunda cimridir ama ben adadayken para istesem ikiletmez hemen koşar gider yatırır, borç harç bulur buluşturur. Bunun dışında Obsesif-Kompulsif hastasıyım. Ya ne bileyim tamam çok karışık konuştum ama açıkcası böyle düşününce mutsuz oldum şimdi hayatımdaki eksiler geldi hemen aklıma yok borçlar yok fizik tedavi görmem yok annemin biraz müsrifliği... Ama genel olarak mutluyum ya kötü taraflara odaklanmıyorum mutlu oluyorum böylece.

mutluyum; sevdiklerimin büyük kısmı hayatta
mutluyum; kör topal da olsa sağlığım fena sayılmaz
mutluyum; sorunların üstesinden gelecek gücüm, gençliğim var
mutluyum; umudum var her şeyin daha güzel olacağına
mutluyum; en sevdiğim şarkıyı sırf beni eğlendirmek için çabalayan
eşimin feci sesinden dinliyorum

pembe gul idim soldum
ak gule ibret oldum
karsi karsi dururken
yuzune hasret kaldim
al beni kiyamam seni

Benim şu an inanılmaz moralim bozuldu yani eksiler gözümün önünde uçuşuyor ev kira, araba yok, babam para harcamayı sevmeyen bir kişi, sağlığım biraz bozuk, babamla kardeşim iyi anlaşamıyorlar, işimde başarılı olamıyorum.... Ay ağlayasım geldi şimdi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…