- Konu Sahibi kuzeyimmmmmm
arkadaşlar mutlu olma sebeplerinizi yazarmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok mutluyum :))mutsuz olmak için hiç bir sebebim yok:)
çok sevdiğim 5 yıldr birlikte olduğum kişiyle 11 aydır evliyim:)çok mutluyuz:)
4 yıldır muhteşem bi firmada çalışıyorum 1 yıl öncede terfi ettim şirket bana özel ofis açtı işimde çok başarılıyım :)
canımdan çok sevdiğim ve beni çok seven muhteşem bi ailem var:)
4 tane bıcır bıcır sıpa yeğenlerim var:)
ayağımı yerden kesen şipşirin bi arabam var:))
mal mülk falan değilde en gzeli sağlıklı,huzurlu,rahat olmak ve kmseye muhtaç olmamak bunlar mutlu olmak için yeterde artar bile allah sağlık versin gerisi boşşş....
ben çok mutluyum :))mutsuz olmak için hiç bir sebebim yok:)
çok sevdiğim 5 yıldr birlikte olduğum kişiyle 11 aydır evliyim:)çok mutluyuz:)
4 yıldır muhteşem bi firmada çalışıyorum 1 yıl öncede terfi ettim şirket bana özel ofis açtı işimde çok başarılıyım :)
canımdan çok sevdiğim ve beni çok seven muhteşem bi ailem var:)
4 tane bıcır bıcır sıpa yeğenlerim var:)
ayağımı yerden kesen şipşirin bi arabam var:))
mal mülk falan değilde en gzeli sağlıklı,huzurlu,rahat olmak ve kmseye muhtaç olmamak bunlar mutlu olmak için yeterde artar bile allah sağlık versin gerisi boşşş....
Her an yanımda olan bir ailem var en kötü en zor günlerimde arkamda olan...Vee canım kadar sevdiğim hayatımın anlamı..Birde tabiki en önemlisi sağlık, Daha ne olsun ki??![]()
ne güzel ya,senin adına sevindim.Allah mutluluğunu daim etsin.
allah dahada mutlu etsin canım gerçekten mutsuz olmana sebep yok
Mutluyum çünkü önemli bir sağlık problemim yok,iyi para kazandığım bir işim var,işyerim çok güzel,güzel bir evim var.
valla sıktım sıktım ,ancak bu kadar çıkartabildim,duygusal yönden pek mutlu değilim bu aralar ve ailem yanımda değil.
arkadaşlar mutlu olma sebeplerinizi yazarmısınız
amin cnm hepimz çok mutlu olalım sen mutsuzmusunki([/QUO
evet mutsuzum çünkü çok problemli bir evliliğim var ama bunun dışında beni mutlu eden çok şirin bir oğlum var arasımm allahım ona uzun ömürler versin
Konu çok güzel bu arada...
Özlemişim böyle güzel paylaşımları!!!![]()
evet mutsuzum çünkü çok problemli bir evliliğim var ama bunun dışında beni mutlu eden çok şirin bir oğlum var arasımm allahım ona uzun ömürler versin
şuan en yoğun,en yorgun..hatta çok yorgun bir zamandayım..
üstüne soğuk algınlığı,üstüne hasret...
çok şükür mutluyum,Allah bugünlerimizi aratmasın..öfleyip pöf
dediğim,geç saatlerde çıkıp,erkenden gelip,tatillerde de olsa çalıştığım bir
işim var..uzakta ve belirsiz yeni başlayan bir ilişkim
ailem tabii
ve en küçüğümüz ,minik erkeğimmm![]()