aranızda mutlu olan varmı ...

Mutluluk dillendirilince nazar değer korkusu var bende,ama burda tanıdığım biri olmadığı için rahatlıkla yazabiliri.Benim ve sevdiklerimin sağlığı yerinde bu en büyük mutluluk.Annem-babam hayatta.Bana değer veren,beni çok seven bir eşim var.Sevdiğim bir mesleğim var.Kendimi seviyorum,beğeniyorum.Güzel bir hayatım var.Nazar

çok Şükür mutluyum,sebepleri o kadar çok ki say say bitmez:9:..dünyalar güzeli,ömrümün kalan kısmı dediğim iki tane bebeğim var,"Canımın İstanbul Köşesi" diye hitap ettiğim,canımdan öte can bir Eşim var,Annem,Babam,Kardeşim yani ailem sağlıklı ve birlikteyiz onlarla gurur duyuyorum,dostlarım ve arkadaşlarım sağ olsunlar her daim benimleler, çok severek yaptığım bir mesleğim var,melek diye sevdiğim tertemiz öğrencilerim var,kendimi seviyorum ve beğeniyorum ee daha ne olsun:)) Allah'ıma binlerce Şükürler olsun:34: istedikten sonra mutlu olmak için sebep çok.

Son düzenleme:
çok Şükür mutluyum,sebepleri o kadar çok ki say say bitmez:9:..dünyalar güzeli,ömrümün kalan kısmı dediğim iki tane bebeğim var,"Canımın İstanbul Köşesi" diye hitap ettiğim,canımdan öte can bir Eşim var,Annem,Babam,Kardeşim yani ailem sağlıklı ve birlikteyiz onlarla gurur duyuyorum,dostlarım ve arkadaşlarım sağ olsunlar her daim benimleler, çok severek yaptığım bir mesleğim var,melek diye sevdiğim tertemiz öğrencilerim var,kendimi seviyorum ve beğeniyorum ee daha ne olsun:)) Allah'ıma binlerce Şükürler olsun:34: istedikten sonra mutlu olmak için sebep çok.

ay bayılıyorum böyle mesajları okumaya ya.Sanki bu dünyada olmazmış gibi geliyor bana böyle şeyler ama bu tip mesajlar bir umut oluyor.kuzeyimmmmmm iyi ki bu konuyu açmışsın canım ya.

Allahıma binlerce sükür..verdıgı ele..ayaga..göze kulaga..verdıgı guzeller guzeli evlada..canıma can katan esıme..herzaman arkamda olan ailemee..Elhamdülllah..

Mutluyum çünkü sağlıklıyım mükemmel bir ailem var sevdiğim adam yanımda bana mutluluk ve huzur veriyor...

mutluyum çünkü annem babam sağ ve 3 aydır görmediğim annem yarın yanıma geliyo
mutluyum çünkü bütün dertlerimizin içinde eşimle huzurlu aşk dolu bir yuvamız var
mutluyum çünkü hiç kimse için hainlik düşünmem vicdanım hep rahattır

mutluyum çünkü huzurlu bir yuvam var
mutluyum çünkü iki tane dünyalar tatlısı yavrum var
mutluyum çünkü ve en önemlisi sağlığım yerinde çok şükür:16::16::16:

ay bayılıyorum böyle mesajları okumaya ya.Sanki bu dünyada olmazmış gibi geliyor bana böyle şeyler ama bu tip mesajlar bir umut oluyor.kuzeyimmmmmm iyi ki bu konuyu açmışsın canım ya.

canım niye öyle düşünüyorsun,bu yazdıklarım çok olağan şeyler aslında.benden daha güzel şeylere sahip olup da mutsuz olan insan çok,önemli olan bir çift gözde,küçücük bir elde bile mutluluğu yakalamak.yoksa bende öyle pembiş gözlüklerle dolaşmıyorum etrafta:1:..mesela çocuklarıma tüp bebek tedavisiyle kavuştum ve onun dışında iki meleğimi cennete yolcu ettim...yani çok büyük acılar da yaşadım.mesajım umut olduysa ne mutlu bana..ne demişler Umut Her Zaman Vardır:34:

mutluyum benım ve sevdıklerımın saglıgı yerınde
mutluyum harıka bır aılem var
mutluyum istedıgınımı gıyebılecek kadar fızıgım duzgun(yıllarca kılolardan dolayı gıyemeyıp mutsuzdum)
mutluyum bır tlf.la mutlululugumu ve mutsuzlugumu paylasacak dostlarım var
mutluyum genc yasta elde ettıgım harıka bır karıyerım bir şirketim var
mutluyum tırnaklarımla kazıya kazıya geldıgım akadamık bır karıyerım var
mutluyum evım arabam istedıgımde kafamı dınleyebılecegım bır yazlıgım var
mutluyum harıka bır sevgılım hayallerım umutlarım var..
mutluyum istediğimde kendimde herseyı degistırebılecek bir iradem var

ama ben encok bunları gorebıldıgım ıcın mutluyum.cunku yıllarca bunlara sahıp olup mutsuzdum.bunların farkında olabıldıgım ıcın mutluyum
bakın bir yazılanalra hep bakıs acısı farkları var
mıllet bır arabayı begenmezken arabasının modelini mutsuzluk nedenı yaparken sen çok sırın bir arabam var dıyebılıyorsan
evlılıgın sıkıntısına degıl esıne sımsıkı sarıldıgın anın tadına varabılıyorsan
buyuk bır aılenın varlıgı cogu zamn sorumlulukken sen beraber yedıgın aksam yemeklerının tadını alıyorsan iste mutluluk budur
mutlluk kovalanmaz arkadaslar gelır sızı bulur yeterkı sız layık olmak ıcın pencerenızı degıstırın....
mutluluklar dılerımmmmmmmm

beni seven ve benim çook sevdiğim bir ailem 1 yeğenim pc ım ve çook özel bir sevdiğim insan var onun dışında da güzel bir evim ve rahat bir ortamım varrr:) ama tabi ki insanın sıkan tatsız olaylar da olmuyor değil yani:)

Mutluyum... Hava mis gibi buram buram BAHAR kokuyor.
Mutluyum... Kuşlar neşeyle cıvıldıyor ve onları duymak eşsiz bir duygu...
Mutluyum... Sevdiğime kavuşmama çeyrek kaldı...
Mutluyum... Şarkı yedik sayılır hayırlısıyla...
Mutluyum... Ailem benimle beraber ve sağlıklılar.
Mutluyum... Benim ve sevdiğimin sağlığı yerinde ve sorunumuz yok...
Mutluyum... Çünkü her daim ellerini tutabileceğim sarılabileceğim dostlarım var...
Mutluyum... Çünkü yanlış arkadaşlıkların üstünü çizip gereksizleri çöpe attım...
Mutluyum... Maddi ve manevi sıkıntım yok olanlar da Allah 'ın izniyle geçip gidecek...
Mutluyum... Kalbimdekini Allah'ımın bana tez zamanda yazdığını biliyorum...
:38:

geçim sıkıntısı çekiyoruz hemde öyle böyel değil fazlaca 1,5 aydır annemelerde yaşamaya başladık memleketten 3 yıldır oturduğumuz şehirden ayrıldık 6 aylıkta bir kızım var maddi sorunlar hiç bitmedi eşim iş buldu bende başlayınca işe evimizi kurucaz eşyalarımı getirticem her derde sıkıntıya rağmen büyüğk bir aşkla 3,5 yıl önce evlendiğim bir eşim ve yüzüne her baktığımda içime neşe katan hayatımın anlamı iyikide doğurmuşum anne olmuşum diyebilidğim bir evladım var sırtımı güvenle yaslaya bileceğim biri ailem var sürekli sorunlarla boğuştum öylkei kaynanam bile bir gün yüzü göremedin dedi şu dünyada ama mutluyum herşeye ve herkese rağmen tüm olumsuzluklaraa karşı durabileeck gücüm var çünkü ben bir anneyim ve çok güzel birr aileye sahibim rabbime binlere şükür çok düştüm ama herzaman kaldırdı beni umutlzusuzluğumun en derinini yaşarekn içimde içime su serpti şükürler olsun yeni kapılar açtı açıyorda önemli olan sırts sırta verebilmek herşey geçiyorşu hayatta.

Mutluyum çünkü sağlığım yerınde, nişanlımın, ailemin, nişanlımısın ailesinin sağlığı yerinde. Allaha sukur bu yeter bence mutlu olmak için.

Ama bunun yanında eylulde evlenıcek olmamın verdiği mutlulukta içimi kaplıyo yer yok başka şeye.

Lazer Epılasyona gıdıyorum hızlı sonuç verdı bu bıle mutlu edıyo benı :1: :1:

Bence bir düğünmeye kalksan o kadar mutlu olma sebebımız var kı, Allah o kadar büyük ki.

Çok az ama sağlam arkadaşlarım var, mukemmel bır nısanlım var, allah eksık etmesın hayatımdan.

Valla yaz yaz bitmez, mutlulugum hiç bitmesin inşallah.

Mutluyum mutluyuummm mutluyuummmm

çok ama çok tatlı bir kızım varr

uğruna herşeyi göze aldığım herşeyi eşim var

canım ailem hayatta benimleler çok şükür

eşimin ailesi sağlıklı ve hayattalar

işim var

hava çok güzel

eve gidince kokusunu içime çekeceğim ve bütün yorgunluğumun biteceğini bildiğim minik meleğim var

huzur dolu bi evim var allah herkese nasip etsin

kızım 10 aylık olmasına rağmen eski halime hemen döndüm sağlıklı güzel manken gibiyim :21:

Bir kuru ekmek alabilecek kadar param var şükür

herkesi seviyorum

veeeeeeeeee mutluyuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mrb bende 3 yıl olcak haziranda evliligim.... il 6 ay kaynanamda kaldık olmadı .... sonra benim kendi ailemin evi 2 katlı alt kata tasındık bu sefer eşim haber bile vermeden gitti ve aramadı bile ,uyusturucu madde bagımlısıydı çünkü .... evlendikten üç ay sonra anladım tabi bagımlı oldugunu.... evi terk ettikten sonra istanbula gidiyo benimki bi arkadaşıyla ablasının evinde kalıyolar . uyuşturucuyu bırakıyo... sonra beni de yanına çagırdı herseyin güzel olacagına zar zor ikna ettiler ... babam artık onu istemıyordu ve ayrıca zaten sinir hastası babam.. onun izin vermeyecegini bildigim için okul arkadaşım istanbulda çok güzel bi iş bulmuş bana diyip istanbula gittim.... sonra ögrendiler tabiki babam beni sildi....orda arkadasının ablasında 4 ay kadar kaldık...sonra ev tutup ayrıldık ordan.... eşim ilk bir kaç ay iyi sürdürdü sonrasında tekrar gevşemeye başladı... çalışmıyodu sürekli bi işten çıkıp başka bi işe atlamaya başladı....daha sonra annemin kalp ameliyatı olcagını ögrendim adanaya geldim sen eşim benim arkamdan pılını pırtını topla gel arkamdan ve birdahada gitmicegiz diyo istanbula...burdada asla çalışmıyo ve uyusturucu kullandıgı arkadaşları hepsı bu memlekette...babam beni eve almıyo....kaynanamla küsün ....gidecek bi yerim yok şimdi iki haftadır ailemin yanında babamdan saklanarak zaman geciriyorum .. kafam karman karışık ve ne yapacagımı bilemiyorum... alt üst oldum :(

Back
X