- 30 Aralık 2019
- 120
- 101
- 53
İlk çoçuk doğduktan 5-6 ay sonra eşim benden uzaklaştı ben yaklaşınca dur şöyle hadi uyuyalım diyip uyudu neredeyse 8-9 ay arkadaş gibi uyuduk ben de haliyle sinirli oldum her hareketi batmaya başladı kavgalarımız çoğaldı, bir gün nasıl olduysa bana yaklaşmaya başladı ama öylesine ayda 1 kere falan yakınlaşmamız oldu o kadar. Bu arada İkinciye hamile kaldım doğum yaptım şu an 1,5 yaşında ve eşim 1,5 yıldır büyük oğlanı uyutmaya götürüp orda uyuyup kalıyor ertesi gün defalarca konuşmama rağmen değişen bir şey olmuyor kavga edip küsersem geliyor ama çok soğuk ve uzak davranıyor sırt üstü yatıyor gözünü de tavana dikiyor hiç kımıldamıyor odun gibi zaten 1 dakika içinde de horlamaya başlıyor. Dün biraz konuştum beni istemiyorsan açıkça söyle ayrılalım böyle evlilik olmaz dedim ben öyle diyince sırt üstü yatıyordu bana doğru döndü olur mu öyle şey istiyorum tabiki dedi yakınlaşmaya başladı ama sonu gelmedi öylece kala kaldım. Dün gece eşim yaklaşınca bir şey yapmasını istedim yaptı ama yaparkende isteği söndü niye böyle oldu dedim o istediğin şeyi yaparken söndü dedi
mesela yine dün öpüşürken belinden tutup kendime çektim sonra bir baktım yine sönmüş belimden tuttuğun için söndü dedi. Hiç bir şey istemesem robot gibi yatsam böyle bir sorunu olmuyor 2 dakkada yapıp bitiriyor ama bu seferde ben hazır olamıyorum hiç bir şey anlamıyorum.
Önceleri benim zorumla doktora gitmişti bir faydasını göremedik. Şimdi de doktorluk bir şeyim yok diyor.
Ben kendime çok önem veririm her gün mutlaka duş alırım akşam eşim gelince çoçuklara bakta 10 dakkada duş alacağım derim temizliğime dikkat ederim. Dün akşam çok kötü oldum ilk kez eşimden bu kadar soğudum isteğim falan hepsi gitti. Evliliği hiç böyle hayal etmemiştim.

Önceleri benim zorumla doktora gitmişti bir faydasını göremedik. Şimdi de doktorluk bir şeyim yok diyor.
Ben kendime çok önem veririm her gün mutlaka duş alırım akşam eşim gelince çoçuklara bakta 10 dakkada duş alacağım derim temizliğime dikkat ederim. Dün akşam çok kötü oldum ilk kez eşimden bu kadar soğudum isteğim falan hepsi gitti. Evliliği hiç böyle hayal etmemiştim.