- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
Çoğu kadında bu dert var bence hep okuyoruz bunu heryerdenTürk erkeklerinde bu var gibi bir genelleme çok yanlış. O zaman kadın bunu kabul edip ona göre mi yaşayacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu kadında bu dert var bence hep okuyoruz bunu heryerdenTürk erkeklerinde bu var gibi bir genelleme çok yanlış. O zaman kadın bunu kabul edip ona göre mi yaşayacak?
Yukarda da yazdım ben hiç bir şey istemezsem sertleşmede problem olmuyor ön sevişmeyi istediği gibi yapıyor sonra da ilişkiye giriyoruz çocuk olması için bunlar yeterli. Beni tatmin edemiyor zevk aldığım yerlere dokunmak istemiyor kilodumun üstünden dokunursa sorun yok ama çıplak dokunursa sertleşmesi iniyor bu da yeni çıktıEşinizin böyle sorunları varken nasıl iki çocuk dünyaya geldi hayret doğrusu.
Tabii ki sizinde istekleriniz olacak bu çok normal bir şey. Sizi tatmin etmeden kendi tatmin olan eş çok bencil geldi bana. Doktora gitmeyi de kabul etmiyormuş. Bu şekilde evlilik yürütmek çok zor.
Yani gay değil karşı cinse karşı öyle duyguları yok. Önceden de dokunmasını isterdim dokunup bırakırdı sertleşmesinde bir problem olmazdı ama son zamanlarda dokununca iniyor gerçekten ilginç dünKadın cinsel organı genelde seksi gelir erkeklere, ama eşinizde durum tam tersi.
Sizi üzmek istemiyorum ama, aklıma birden eskiden çok takıldığım gay iş arkadaşım geldi. O, kadınların cinsel organlarından iğrendiğini anlatırdı...
Eşiniz belki de çocuk oldu, ben kendimi ısmarladım kafasında, paravan evliliğini sürdürüyor.
Flört dönemimiz 3 ay sürdü nişanlılıkta 6 ay sürdü. Nişanlıyken çok azgındı boş bulduğu her dakka öper okşardı. Yeni evliykende her gün oluyordu ama işte vajinaya dokunmaktan hoşlanmıyor son zamanlarda da dokunması istediğimde de sertleşmesi iniyor. Birde belinden tutup öpüşürsem iniyor belini çekiyormuşsum o yüzden iniyormuş ilginç gerçekten olur mu böyle şeylerÇocuktan önce nasıldı yada sevgili flört dönemi oldu mu ?
Çogu erkekde kadın dogum yaptıktan sonra anne olarak gördükleri için o sexsapalite etkilemiyormuş sizinkide bi nevi ölede olabilir :/Flört dönemimiz 3 ay sürdü nişanlılıkta 6 ay sürdü. Nişanlıyken çok azgındı boş bulduğu her dakka öper okşardı. Yeni evliykende her gün oluyordu ama işte vajinaya dokunmaktan hoşlanmıyor son zamanlarda da dokunması istediğimde de sertleşmesi iniyor. Birde belinden tutup öpüşürsem iniyor belini çekiyormuşsum o yüzden iniyormuş ilginç gerçekten olur mu böyle şeyler
Şans eseri derken onlarda hiç birleşme olmuyor muydu yaniBenim kuzenim 30yaşında
Aynı sorundan Boşandı malesef
Şans eseri bi kızı oldu
Evlenmeden önce yabancı kızlarla çok ilişkisi olmuş arkadaşlarından da duydum bunu. Nişanlıyken ve yeni evliyken çok azgındı her gün yapıyorduk çoçuktan sonra bu hale geldi ve gerçekten vajinaya dokunmaktan hoşlanmıyor.Vajınadan hoslanmayan erkek.
Vajınada dokununca ereksıyonu biten erkek.
8,9 ay sevısmeden duran erkek.
Depresyonla kayıpla ilgisi yok bunun.
Kadınlardan Hoslanmadıgını bile dusundum suan. Sızı uzmek istemem ama, vajına sevmeyen erkek var mıdır acaba?
O zaman o sorunu cozecek. Sorun cunku bu.Evlenmeden önce yabancı kızlarla çok ilişkisi olmuş arkadaşlarından da duydum bunu. Nişanlıyken ve yeni evliyken çok azgındı her gün yapıyorduk çoçuktan sonra bu hale geldi ve gerçekten vajinaya dokunmaktan hoşlanmıyor.
Önceden de hoşlanmazdı ama son günlerde dokununca iniyor ilginç
Yok benim eşim öyle değil çoçuklar olduktan sonra benden uzaklaştı önceden her gün oluyordu.Erkekde cinsellikle alakalı bi sorun varmış özellikle pipisinde Bu sorunuda kuzenime söylememiş Ailesi 2ay oldu boşandılar adamın psikoloji bozuktu en sonunda kuzenimi evin içinde pıçakla kovalamış cinsellik hayatları sadece birkere olmuş
Canım sen eşini İkna et bi tedaviye başlasın açık açık söyle böyle olmuyor de ben mutsuzum de Evlilikte cinsellik çok önemli hemde çok daha çok gençsin Mutlu evliliğin sırrı %50cinselliktirYok benim eşim öyle değil çoçuklar olduktan sonra benden uzaklaştı önceden her gün oluyordu.
İkisi de sezeryan olduNormal doğum mu yaptınız acaba psikolojik olarak farklılaştığını düşünüyor olsbilir mi? Sanki eski ilgisi kalmamış ilişkiye karşı.
Başka biri yok sanmıyorum telefonu ortada geziyor şüpheli bir durumda sezmedimHayatında başka biri olabilirmi
İlk kez duydum böyle bir şeyi. Erkek arkadaşımın beli sakat olmasına rağmen belinden tutup kendime çok bastırırım. Hiç böyle bir reaksiyonu olmadı. Çok afedersiniz oral seks de mi yapmıyor? Hiç mi dokunmazdı yoksa yeni mi başladı dokunmaması? Belki de çocuk doğurduğunuz için sizi kafasında kutsallaştırıp bir anne olarak görüp yakınlaşmak istemiyordur, erkeklerin çocuk olduktan sonra çok sık yaşadığı bir durummuş. Böyle bir durumda psikolojik destek alması gerekir, o şekilde çözebilir. Çocuklardan önce nasıldı?Flört dönemimiz 3 ay sürdü nişanlılıkta 6 ay sürdü. Nişanlıyken çok azgındı boş bulduğu her dakka öper okşardı. Yeni evliykende her gün oluyordu ama işte vajinaya dokunmaktan hoşlanmıyor son zamanlarda da dokunması istediğimde de sertleşmesi iniyor. Birde belinden tutup öpüşürsem iniyor belini çekiyormuşsum o yüzden iniyormuş ilginç gerçekten olur mu böyle şeyler
Ön sevişmede öpüşmeye başlarken sertleşmesi oluyor ben de biraz daha yakın olmak için sarılıp kendime çekip o şekilde öpüşüyorum elimi oraya götürdüğümde inmiş oluyor neden böyle oluyor dediğimde ise belini tutup çekiyormuşum beli ağrıyormuş ondan dolayı oluyormuş. kollarına sarılıp öpüşüyoruz tekrardan sertleşiyor elini tutup vajinaya götürüyorum dokunuyor o sırada tekrar inmiş oluyor. Yeni evliykende dokunmazdı eline ıslaklık geldiği için huylanıyormuş ama cinsel hayatımızda bir problem yoktu neredeyse her gün yapardık çoçuklar olduktan sonra bu hale geldi bir de son zamanlarda her hareketimde iniyor belini çeksem iniyo vajinama dokunsa iniyor çok afedersiniz bacağımı iyice açmazsam iniyor üstündeyken ağırlık yaparsam iniyor.İlk kez duydum böyle bir şeyi. Erkek arkadaşımın beli sakat olmasına rağmen belinden tutup kendime çok bastırırım. Hiç böyle bir reaksiyonu olmadı. Çok afedersiniz oral seks de mi yapmıyor? Hiç mi dokunmazdı yoksa yeni mi başladı dokunmaması? Belki de çocuk doğurduğunuz için sizi kafasında kutsallaştırıp bir anne olarak görüp yakınlaşmak istemiyordur, erkeklerin çocuk olduktan sonra çok sık yaşadığı bir durummuş. Böyle bir durumda psikolojik destek alması gerekir, o şekilde çözebilir. Çocuklardan önce nasıldı?