- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Biraz daha iyi demişti. Birdaha başbaşa görüşemedik. Görüşürsek sorarım size bilgi veririm inşallah.Testesteron yükselince düzeldi mi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha iyi demişti. Birdaha başbaşa görüşemedik. Görüşürsek sorarım size bilgi veririm inşallah.Testesteron yükselince düzeldi mi peki
Töbe töbeErkekde cinsellikle alakalı bi sorun varmış özellikle pipisinde Bu sorunuda kuzenime söylememiş Ailesi 2ay oldu boşandılar adamın psikoloji bozuktu en sonunda kuzenimi evin içinde pıçakla kovalamış cinsellik hayatları sadece birkere olmuş
Zaten baskı yaptığım yok uzun süredir cinsel hayatımızda yok olduğu zamanlarda da hiç bir şey yapmıyor yaşı genç yaşlı değil 34 yaşındaVajina sevmemek falan diye tonla sey yazmislar buraya ya te allahim.
Şekerim kocan kac yaşında, önce bu önemli, adama aman niye olmuyor diye de baskı yapma. Kendi kendine azar. Sadece bu aralar pek azgin degil, ereksiyonu kısa sürüyor. Bunu büyük problem haline getirdikce daha çok kaybediyor ereksiyonu. Aman baskı yapma sadece seviş
Doktor hormon testine gerek yok demişti değişen bir şey olmuyormuşBiraz daha iyi demişti. Birdaha başbaşa görüşemedik. Görüşürsek sorarım size bilgi veririm inşallah.
Hadi ya kötü o zaman. Sebep o ise tedavisi de yok o zaman.Doktor hormon testine gerek yok demişti değişen bir şey olmuyormuş
Yani hormon tedavisi bir işe yaramıyormuş cinsel terapi önerdi tek tedavi cinsel terapi demişti. Ama yine de hormon testi yaptıracağım hiç yapılmadıHadi ya kötü o zaman. Sebep o ise tedavisi de yok o zaman.
Yukarda sordular cevap verdim sezeryan doğum yaptım sadece başımda oturdu hiç bir şey görmedi yüksekçe örtü vardı. Çoçuklardan önce her şey normaldi cinsel hayatımızda problem yoktu sabah akşam sürekli oluyordu hatta saat kuruyordu erkenden uyanıyordu sevişiyorduk sonra işe gidiyordu. İlk bebeğim 5 aylık olunca uzaklaştı. Vajinaya dokunmaktan hoşlanmıyor ıslaklık olduğu için huylanıyorum demişti önceden de aynıydı. İlk evlendiğimizde de öyleydi ben istersem dokunuyordu ama ıslaklık olduğu için sevmiyordu dokunmayı. Gay değilPardon eşiniz doğumunuza girdimi ? Doğum öncesinde herşey 4/4 lükmüydü ? Eğer öyleyse bazı erkekler doğuma girince piskolojileri bozuluyor bunu kaldıramıyorlarmış sonundada eşiniz gibi ilişkiye giremiyolarmış . Eğer böyleyse piskolojik destek ve üroloji Şart . Eğer hep böyleyse eşiniz paravan evlilik yapmış diyeceğim . Çünki vajina sevmeyen erkek sizcede kulağa farklı çalmıyormu ?
Anladım madem doğumla değil önceden çok normaldi ( belki o dediğinde kendine göre haklıdır ) bu sizi bağlar tabi dokunmaz dokunur . Ama kesinlikle hormonlara baktırınn ve beraber cinsel terapiste gidin bi şekilde ikna edin . Bi arkadaşım benzer bi olay yaşıyor onlar ilk evlendi normal gibiydi ( yemi evliye göre az’dı ama yapıyolardı ) şimdi en son bayramdan berri adam yapamıyomuş . İstersen boşanalım demiş . Doktorada gitmeyi kbul etmiyormuş . Kızda bıraktım artık diyor ev arkadaşı gibiyiz diyor ve yeni evliler .1 sene oldu . Bur 1 yılda toplasan 6 kez anca olmuş olmamıştır Çok zor evlilikte cinsellik önemli .Yukarda sordular cevap verdim sezeryan doğum yaptım sadece başımda oturdu hiç bir şey görmedi yüksekçe örtü vardı. Çoçuklardan önce her şey normaldi cinsel hayatımızda problem yoktu sabah akşam sürekli oluyordu hatta saat kuruyordu erkenden uyanıyordu sevişiyorduk sonra işe gidiyordu. İlk bebeğim 5 aylık olunca uzaklaştı. Vajinaya dokunmaktan hoşlanmıyor ıslaklık olduğu için huylanıyorum demişti önceden de aynıydı. İlk evlendiğimizde de öyleydi ben istersem dokunuyordu ama ıslaklık olduğu için sevmiyordu dokunmayı. Gay değil
Hadi ya onlarınki daha kötüymüş çoçuk olmadan boşansın kazayla falan çoçuk olursa daha kötü adam söylemiş boşanalım diye neyi bekliyorki. Arkadaşının sabrına hayran kaldım biz yeni evliyken çok sık yapıyorduk.Anladım madem doğumla değil önceden çok normaldi ( belki o dediğinde kendine göre haklıdır ) bu sizi bağlar tabi dokunmaz dokunur . Ama kesinlikle hormonlara baktırınn ve beraber cinsel terapiste gidin bi şekilde ikna edin . Bi arkadaşım benzer bi olay yaşıyor onlar ilk evlendi normal gibiydi ( yemi evliye göre az’dı ama yapıyolardı ) şimdi en son bayramdan berri adam yapamıyomuş . İstersen boşanalım demiş . Doktorada gitmeyi kbul etmiyormuş . Kızda bıraktım artık diyor ev arkadaşı gibiyiz diyor ve yeni evliler .1 sene oldu . Bur 1 yılda toplasan 6 kez anca olmuş olmamıştır Çok zor evlilikte cinsellik önemli .
Arkadaşımın derdi yuvam yıkılmasın el alem ne der çok zor ya . Gerçekten ikinizinkide umarım hemen bi çözüm holu bulunurHadi ya onlarınki daha kötüymüş çoçuk olmadan boşansın kazayla falan çoçuk olursa daha kötü adam söylemiş boşanalım diye neyi bekliyorki. Arkadaşının sabrına hayran kaldım biz yeni evliyken çok sık yapıyorduk.
Bence kendinde problem var sizin davranışlarınızla alakalı değil bu değil durum ürolojiye görünmesi gerek değilse psikolojik tedavi ile halletmeliÖn sevişmede öpüşmeye başlarken sertleşmesi oluyor ben de biraz daha yakın olmak için sarılıp kendime çekip o şekilde öpüşüyorum elimi oraya götürdüğümde inmiş oluyor neden böyle oluyor dediğimde ise belini tutup çekiyormuşum beli ağrıyormuş ondan dolayı oluyormuş. kollarına sarılıp öpüşüyoruz tekrardan sertleşiyor elini tutup vajinaya götürüyorum dokunuyor o sırada tekrar inmiş oluyor. Yeni evliykende dokunmazdı eline ıslaklık geldiği için huylanıyormuş ama cinsel hayatımızda bir problem yoktu neredeyse her gün yapardık çoçuklar olduktan sonra bu hale geldi bir de son zamanlarda her hareketimde iniyor belini çeksem iniyo vajinama dokunsa iniyor çok afedersiniz bacağımı iyice açmazsam iniyor üstündeyken ağırlık yaparsam iniyor.
Evlendiğimde 60 kiloydum şu an 67 kiloyum çokta fark yok aslındaKilo aldınız mı ya da vücutta büyük bozulmalar var mı
Ben çoçuklar olmasa boşanırdım çoçuklar var diye düzelmesini bekliyorum ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum. Elalem ne der umrumda değil. Kendisine de sürekli söylediğim şey böyle devam ederse boşanmayı düşünüyorum diyorumArkadaşımın derdi yuvam yıkılmasın el alem ne der çok zor ya . Gerçekten ikinizinkide umarım hemen bi çözüm holu bulunur
Bu ne yaa eziyete döndurmus iliskiyiÖn sevişmede öpüşmeye başlarken sertleşmesi oluyor ben de biraz daha yakın olmak için sarılıp kendime çekip o şekilde öpüşüyorum elimi oraya götürdüğümde inmiş oluyor neden böyle oluyor dediğimde ise belini tutup çekiyormuşum beli ağrıyormuş ondan dolayı oluyormuş. kollarına sarılıp öpüşüyoruz tekrardan sertleşiyor elini tutup vajinaya götürüyorum dokunuyor o sırada tekrar inmiş oluyor. Yeni evliykende dokunmazdı eline ıslaklık geldiği için huylanıyormuş ama cinsel hayatımızda bir problem yoktu neredeyse her gün yapardık çoçuklar olduktan sonra bu hale geldi bir de son zamanlarda her hareketimde iniyor belini çeksem iniyo vajinama dokunsa iniyor çok afedersiniz bacağımı iyice açmazsam iniyor üstündeyken ağırlık yaparsam iniyor.
Demekki siz daha güçlüsünüz ..Ben çoçuklar olmasa boşanırdım çoçuklar var diye düzelmesini bekliyorum ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum. Elalem ne der umrumda değil. Kendisine de sürekli söylediğim şey böyle devam ederse boşanmayı düşünüyorum diyorum
Diğer mesajlarınızı da okudum bir tek bu takılmıştı aklıma acaba bakımsızlaştınız mı diye ama hakikaten sizlik hiçbir şey yokmuşEvlendiğimde 60 kiloydum şu an 67 kiloyum çokta fark yok aslında