- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
- Konu Sahibi fikrifirar
-
Ne ne ne nasıl 3 gün :)Biz sadece 3 gun ciktik:)
Bir ayda dugun telasi ve 8 yili geciyo heycan hala en ust seviyede:)
gecen pazar bi okuldan arkadasimin dügünü oldu 18 yasindayken cikmaya basladilar ve 7 sene sonra evlendiler hep kavga ederlerdi nasil yürütüler 7 sene orasinida hic anlmis degilim ama neyse..
aklima takilan 7 sene bu 7 sene boyunca o ask taze kaliyormi b.ku cikmiyomu bazi seylerin? yani aranizda yasayanlar varsa nasil desem dügün günü neler hissetmistiniz nasi bi duygu uzun süreli cikmak ?? ask bitiyomu en cok bunu merak ediyorum ??
eşimle 10 yıl çıktık ve 14 yıldırda evliyizmaşallah diyeyim hala çok seviyorum onu, hala ona baktıkça içim titriyor, hala işten gelmesini dört gözle bekliyorum, hala kokusuna , ellerine, bakışına her şeyine aşığım çok seviyorum eşimi, Allah'a şükür oda beni seviyor...
uzun süre çıkmak değilde, aradaki sınırın kalkması, saygının bitmesi aşkı bitiriyor bence.. ben eşimin yanında çok özenli davranırım, onun hoşuna gitmeyecek şeyleri yapmam, bazı şeyler herkesin kendine özel olmalı, eşler birbirlerinin her şeyini bilmemeli, argo konuşulmamalı, ilk tanıştığınızda nasılsanız yine öyle olmaya çalışılmalı.. birde öyle hemen bir hatada terkedip gidilmemeli, yaralar birlikte sarılmalı, güçlükler aşılmalı, beraber bir sürü yaşanmışlık olmalı ki aşkta evlilikte yürüsün... yani açıkçası yürümesi ve heyecanın devam etmesi için çabalamak-emek vermek lazım...
Biz ASKimla 5 sene ciktik ardindan evlendik ve cok sukur 1 senedir evliyiz.. Bizde cookk kavgalar ederdikk kimse inanmazdii evlenecegimze ama biz ne kadarda kavga etsekk hep bilirdikki ayrilamayiz, vazgecemeyiz birbirimizden .. Oylede oldu iste :) Ve cok mutluyuz artikk neredeyse kavga bile etmiyoruzz :) ASK hic bitermi ya, seviyorumm kocisimii:)
Sevgin ve saygın devam ediyorsa hiçte boku çıkmıyo tam tersi daha çok bağlanıp,seviyosun...
Bana da hemen tanışıp nişan düğün yapanlar saçma geliyo tanımadan etmeden nasıl bir cesaret diyorum...
Biz de esimle 7 yil flortten sonra evlendik .
Biz hic kavga etmezdik,
tabi benim kusmelerim ve alinganliklarimi, onun da gonlumu almak icin pesimde pervane oldugunu saymazsak :)
Su an 9,5 yillik evliyiz, 2 de cocugumuz var
Simdi mi ?
Hala ayniyiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?