- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
- 53
- Konu Sahibi fikrifirar
-
Yakubum ,ballı lokmam, her şeyim , dünyam ile tanışalı çıkmaya başlayalı 4 yıl 2 ay olduilk günden daha farklı duygularım aşığım ,özlediğimden ağladım bile bugün lisans kpss ye girecek hafta sonu görüşmemizi seyrettik.. bu dönemde asker yolu da bekledik yeri geldi tartıştıkta.. ama ona olan sevdam kat kat artmakta evlenmek için tek sorunumuz iş... iş olduktan sonra evlenmeyi iple çekiyorum ...Onu çokkk seviyorum ve seviliyorum Yıllar ilişkimize çok şey kattı. Saygıyı yitirmedikten sonra heyecan her an doruklarda bence...maşaALLAH(C.C) bize.... ALLAH(CC) tüm herkese gerçek sevgiyi doğru insanlarla versin inşaALLAH(C.C)...
Maşallah nazar değmesin diyeyim size gıpta ile baktım; herkese nasip olmaz böyle mutlulukAyrıca ilişkiyi sağlıklı yürütmek için yaptığınız tespitlere bütün kalbimle katılıyorum.Çok haklısınız..... Bende böyle mutlu bir ilişki yaşamak istiyorum yaaaa!!!!!!!!!!!!!![/QU
teşekkür ederim canım, Allah razı olsun, darısı en kısa zamanda sana olsun
Maşallah nazar değmesin diyeyim size gıpta ile baktım; herkese nasip olmaz böyle mutlulukAyrıca ilişkiyi sağlıklı yürütmek için yaptığınız tespitlere bütün kalbimle katılıyorum.Çok haklısınız..... Bende böyle mutlu bir ilişki yaşamak istiyorum yaaaa!!!!!!!!!!!!!![/QU
teşekkür ederim canım, Allah razı olsun, darısı en kısa zamanda sana olsun
Amiiinnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!)))
lise 1 de tanistik, lise bitince nisanlandik, 9 yil nisanli kaldik. toplam 12 yildan sonra evlendik. 1 bucuk yildir evliyiz.3 ay sonra bi oglusumuz olcak insallah.beraber buyuduk diyoruz hep :) ve hala isten eve gelmesini dort gozle bekliyorum, o da ayni sekilde. masallah demeyi unutmayin kizlar :)
gecen pazar bi okuldan arkadasimin dügünü oldu 18 yasindayken cikmaya basladilar ve 7 sene sonra evlendiler hep kavga ederlerdi nasil yürütüler 7 sene orasinida hic anlmis degilim ama neyse..
Aklima takilan 7 sene bu 7 sene boyunca o ask taze kaliyormi b.ku cikmiyomu bazi seylerin? Yani aranizda yasayanlar varsa nasil desem dügün günü neler hissetmistiniz nasi bi duygu uzun süreli cikmak ?? Ask bitiyomu en cok bunu merak ediyorum ??
Ne ne ne nasıl 3 gün :)
gecen pazar bi okuldan arkadasimin dügünü oldu 18 yasindayken cikmaya basladilar ve 7 sene sonra evlendiler hep kavga ederlerdi nasil yürütüler 7 sene orasinida hic anlmis degilim ama neyse..
aklima takilan 7 sene bu 7 sene boyunca o ask taze kaliyormi b.ku cikmiyomu bazi seylerin? yani aranizda yasayanlar varsa nasil desem dügün günü neler hissetmistiniz nasi bi duygu uzun süreli cikmak ?? ask bitiyomu en cok bunu merak ediyorum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?