aranizda uzun süreli iliski yasayip evlenen varmi ???

Aminnnn, inşaallah...

lise 1 de tanistik, lise bitince nisanlandik, 9 yil nisanli kaldik. toplam 12 yildan sonra evlendik. 1 bucuk yildir evliyiz.3 ay sonra bi oglusumuz olcak insallah.beraber buyuduk diyoruz hep :) ve hala isten eve gelmesini dort gozle bekliyorum, o da ayni sekilde. masallah demeyi unutmayin kizlar :)

Bızde tam 5 yıldır bırlıkteyız soyle donup arkama bakıyorum da gercekten cok yol katettık. Erkek arkadasım ve ben cok degıstık. Bırde aramızda 10 saat var. Uzun ve uzak ılıskı yurutmek cok zor. Herkes bana kımbılır orda neyapıyo kımlerle konusuyo kıme bakıyo bılemezsın kı dıyo. Ama o guvenı duyabılıyosun. Bazen erkek arkadasımla konusuyoruz evlılık mevzusunu evlenınce nasıl olcagımızı merak etmıyorum tıpkı sımdıkı gıbı oluruz. Sen benım basımın etını yersın omur torpum der. :)Uzun ılıskılerde sen ben yerıne bız dıyebılıyosun artık. Rahat rahat kavga edebılıyosun. Küssen alınsan bıle ayrılınmıcagını hıssedebılıyosun. Mesela erkek arkadasımı sınır edersem susmayı bılıyorum o bana kızarken sesımı bıle cıkarmam konusmam aglamam dısında tabıkı :) telefonu kapatırız 1-2 saat sonra arar ozur dıler barısırız. Evlenmek ıcın beklıyoruz bakalım ne zaman olcagını daha kestıremıyoruz. :) nasıp kısmet.

Biz de 7 gün sonra 6. senemize giriyoruz geçen ay sözlendik önümüzdeki yıl da evlenmeyi düşünüyoruz. Öyle çok kavga eden geçimsiz bir çift olmadık hiç bir zaman ve iki taraf da düzgünse ilişkinin bir şeyi filan çıkmıyor. Genelde ilişkilerde bir tarafta bir yamukluk olunca o şey çıkıyor.

5 yıl flört üzerine evlenmiş, 19 yıldır evli biriyim, 5+19 yıl boyunca hep yan yanaydık, hergünümüz beraber geçiyor, saygı ve aşk öldü mü derseniz, yok ölmedi, aksine yaş ilerledikçe aşk tazelendi, ara sıra tartışmakta iyidir, eşler bir bütündür ama o bütünlük aynı düşünmelerinden değil farklı düşüncelere sahip olup orta yolu bulmalarından geçer, makbul eş olmak için karakterden ödün vermemek lazım.

ılk gunkı gıbı asıgım diyenlere madalya takasım gelıo nedense anam dıom ben nıe böyle olamadım..e bende evlendımde bıle oyle askım kat kat katlanıp katmerlenmedı ne hıkmetse yanı dıorum acaba brını böyle sevebılırmıyım ama esım benım ılkımdı cok sevıodum ama sımdı okdar deıl aman dıorum olmasada olur kı zaten smdı yok pasam dava dılekcesı okuodur dıorum ya sımdı bosanıorum nefret ettım ondanmı boyleım hayır ama nebıleım bı erkegı oyle cok sevemıorum demekkı...
annem dıo bazen ooooo karsına daha neler çıkarda nasıl seversın kımbılır dıo..duşunun yanı en sevdıgım ılk askımdı bundan vazgecmıssem dahada ustune ne sevecem...ya severım tabı ama ılkın gıbı olurmuu?

5 yil sevgili olduktan sonra evlendik..suan 2.senelik.evliyim cok mutluyum 1 yasinda bir melegimiz oldu ...

Ve soyle soyleyim o 5 sene nasil gecti anlatmam imkansiz sinir hastasi olmustum.. hic anlasamiyoduk esim.cok sinirli.herseye kizan soylenen... ve en onemliside psikopatlik derecesinde KİSKANCTİ... kac kere ayrildik.sayisini.hatirlamiyorum 3 gun iyidik 1 hafta kotu ...

Oyle manyakla evlenmek icin iyi cesaret varmis bende hep diyodum ben bununla anlasamam kafayi yedirtir bana 2 gunde bosaniriz diye ama bizde tam tersi oldu

evlenince daha cok baglandik birbirimize... kavga etmiyoruz...cunku artik yanindaym kiskanilcak.bi durum uok...

suan cok mutluyum... cok zor geldik.bugunlere ... hep kavga ayrilik ... ama simdi.SUKURLER OLSUN...

deli deli aşık hissetmiyorum bazen inanılmaz sinir oluyorum bazende deli gibi seviyorum yani bu seneler içinde sürekli değişen bir durum bence.

bir insan sürekli deli gibi aşık nasıl olur onu bilemiyorum doğal olarak ama bence değişen duygular daha inandırıcı.

6,5 yıl sevgili olduk 1.5 senedir de evliyiz.
fırtınalar da atlattık, ama genel olarak hep çok mutluyduk.
eşimi akşam işten çıkana kadar bile çok özlüyorum.
ilk gün buluşuyormuş gibi oluyoruz her seferinde.

(şu son günlerde biraz kırgınım ona ama düzelir umarım)

ünv.tanıştık 6 sene sevgililik 1 sene nişanlılık 5 yıllıkta evliyiz..1,5 yaşında kızımız var..Sevgiliyken çok ayrıldık barıştık.başta o benim peşimden koştu sonra ben ona aşık oldum..Evlilik arefesinde ayrılıyorduk olmadı evlendik evlilik süresince kavgalarımız oldu boşanma aşamalarına geldik ama hala evliyiz..Allaha şükür bazen çok kırıldığım zamanlar oluyor ama birbirimizi seviyoruz uzun süre birliktelik onun yaşam tarzı saygıyı yitirmeye başlamıştık ama tedavi ettik...Zamanla herşey oturuyor heralde...

12 yıl mı

Benim 4.5 yil oldu yeter artik evlenceksek evlenelim diyorum

canım ben 7 sene eşimle çıktım tam 7. Senemizde evlendik veee 8 senelik evliyim ve 6 yaşında kızım var...uzun sürekli beraberlik sayesinde sıkıntılar daha kolay atlatılıyor..

Ne ne ne nasıl 3 gün :)

uc gun sonra evlenmeye karar verdik:)
Zaten o etmese ben zorla nikah dairesine suruklerdim o derecedeydim yani
Uc ay sonra evlendik 4. Ayda hamileydim ama dusuk yaptim
Simdi iki cocuklu 8 seneyi devirmis durumdayiz...

Ayyy maşaallah kızlar bizde canikoşla 7,5 yıl birlikteliğimizin ardından 27 gün önce evlendik zaman mekan hiçbişeyin önemi yok birbirinizi istiyor seviyor katlanıyor ve herşeyinizle kabul ediyosanız zatn gönüller evlenmiş oluyor siz resmiyete döküyosunuz şimdi bana soranlaara 27 günlük diyemem yani biz 7,5 senedir evliyiz gönlüm bunu bagırıyoo..kocim içerde uyuyoo elhamdülillah çok mutluyum sahur saatini bekliyorum ciciler hazırlayayımda uyandırayım diye :) ama şunu söyliyim EVLENİN İŞTE BU DİYOSANIZ AZCIKTA GÖRMEZDEN DUYMAZDAN GELECENİZ AMA HİÇBİRŞEY MÜKEMMEL OLAMAZ ...EVLENMEK EŞ OLMAK BUNU ÖZGÜRCE YAŞAMAK MÜKEMMEL ...

bizde 7 sene arkadaşlıktan sonra evlendik.çok sık kavga ediyoruz.ama sevgiliykende hergün kavga ediyorduk zaten.

Son düzenleme:
5,5 yıllık flört döneminden sonra evlendik 1,5 yıllık evliyiz. kavga olmuor tabı kı oluorr ama ben hala kocamaa coookkk asıgııımmm o olmadan asla uyuyamam mesela ve ona dagır herseyı bılıorum oda benım ıcın tabıkı asker yolu bekledım 15 en zoru ozamandı ayrılık cok uzmustu bızı ama o zaman bıle ayda 2 kere yanına gıderdım öncede kıskanclık yuzunden cok kavgamız olurdu ama sımdı allah a sukur tek kavgamız aılesı onuda atlatırsak hıc bır soruunumuz kalmıycak bırde bebısımız olaydı askımız can verıcektı ama bebsıım cok bekletme annen senı ozledııı ama aşk çok güzel sevmek cok güzel benim kocam birtaneeee

allah herkezi sevdiğine kavustursun kızlar

ben de buna benzer bi konu açmıştım, benim merakım da şu, hani evlenince farklı heyecanlar katılıyor ya hayatınıza bunlar da sizi aşık eder mi eşinize?
aranızda saygı, sevgi, huzur, güven, merhamet, fedakarlık var... evlilik "aşk" ile taçlandırır mı ilişkinizi?

biz iki sene çıktık, üç sene sözlü kaldık ve yaklaşık bi senedir de evliyiz evet arada sorunlar oluyor ama bizde heyecan bitmedi tabi ilk günkü kadar değil, arada sevgi saygı olduktan sonra bitmez bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…