- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi cokguzelolsun
-
Kediniz son zamanlarda başka bir kediyle kavga etti mi? Yüksek bir yerden düşmüş olabilir mi? Veterineriniz kan tahlili ve röntgen dışında beyin, omurilik vb taraması yaptı mı?Ya da hayvanlardan anlıyorsanız da olur.
kedimizin gözbebeklerinin ikisi de çok büyük siyah 5-6 gündür, zor nefes alıyor ve şu 5 günde sadece bir kere kaka yaptı, şişman 7-8 kiloluk, 7 yaşında kısır dişi kedi,
veterinere götürdük bugün o kadar test yaptı röntgen çekti kan testi yaptı hiçbirşey demedi pazartesi getirinden başka.
o veterinere tekrar götürmek istemiyorum olayı ticaret sanki, pazartesi başkasına götürücem ama,
şu belirtiler neden olabilir, aydınlatabilecek olan yok mu.
Kediniz son zamanlarda başka bir kediyle kavga etti mi? Yüksek bir yerden düşmüş olabilir mi? Veterineriniz kan tahlili ve röntgen dışında beyin, omurilik vb taraması yaptı mı?
Veteriner değilim, kesim şudur budur deyip hatalı bir şekilde yönlendirmek istemem ama göz bebeklerinin büyümesi, nefes almakta güçlük çekmek bir tümör belirtisi de olabilir, yüksekten düşüp boyun ve göğüs kısmında bir travma da olabilir. kulakta veya vücudun başka bir yerinde enfeksiyon, iltihapta olabilir ya da aslında sağlıklıdır ama birşeyden korkmuştur endişelendiği korktuğu için göz bebekleri büyümüştür, sıcaktan da nefes almakta zorlanıyordur, birçok sebep olabilir anlayacağınız, kesin nedenini öğrenmek için başka bir veterinere gidin, veterinerlik fakültesine ait hayvan hastanesine de gidebilirsiniz.
kavga etmedi, düşebileceği yer yok evde, veteriner sadece bunları yaptı, prednol ve forsef iğne vurdu... göz bebekleri sanırım prednolden dolayı küçüldü, artık ne etkisi için verdi bilmiyorum. omurilik beyin taraması yapmadı, pazartesi günü başka kliniğe götürücem.
Dışkılama yapamadığı içinde olabilir, tahmin etmek zor, en güzeli dediğiniz gibi farklı bir veterinere götürmek, hiçbirşeyi yoktur umarım ama en azından içiniz rahat eder, çok geçmiş olsun.
Zehirlenmiş olabilir diye düşünüyorum. Ilaçlama yapıldı mı yenilikte? Ya da neden dolayı zehirlenmiş olabilir?Ya da hayvanlardan anlıyorsanız da olur.
kedimizin gözbebeklerinin ikisi de çok büyük siyah 5-6 gündür, zor nefes alıyor ve şu 5 günde sadece bir kere kaka yaptı, şişman 7-8 kiloluk, 7 yaşında kısır dişi kedi,
veterinere götürdük bugün o kadar test yaptı röntgen çekti kan testi yaptı hiçbirşey demedi pazartesi getirinden başka.
o veterinere tekrar götürmek istemiyorum olayı ticaret sanki, pazartesi başkasına götürücem ama,
şu belirtiler neden olabilir, aydınlatabilecek olan yok mu.
Zehirlenmiş olabilir diye düşünüyorum. Ilaçlama yapıldı mı yenilikte? Ya da neden dolayı zehirlenmiş olabilir?
Zehirlenmiş olabilir diye düşünüyorum. Ilaçlama yapıldı mı yenilikte? Ya da neden dolayı zehirlenmiş olabilir?
Bol su içirin. Içmiyorsa şırıngayla ağzının yanından siz verin suyu..
Sıcaktan olabilir mi?
Canım panık yapma sıcaktan olabılıe benım oglumda karnı sert dıskısını az az yapıyor sıcaktan ama gunduz cok halsız gecelerı tazmanya canavarı gıbı
Bizim lupomuz tansiyon hastasıymış biz bilemedik geç anlaşıldı ne olduğu. Kör oldu.
Tek gözünü aldılar
Teşekkür ederim onu tam olarak hatırlamıyorum biraz zaman geçti ama zehirlenmede olurmuş o genelde. Sizinki inş en kötü ihtimal olarak zehirlenme cikar. Bizim lupomuz gibi olmaz inşiki gözü de mi büyümüştüçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?