• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranzda dondurulmu embriyo transferi yaplp hamile kalan var m?

cnm tşkr ederim öncelikle moral vermeye çalıştığın için ama benim yine olmadı olumsuz sonuç aldım bu gün hayırlısı olsun diyorum artık hakkımda ama ben heralde baya bi ara vermeyi düşünüyorum rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah banada nasip eder bir gün senağlamasenağlamasenağlama

:çok üzgünüm:
cnm tşkr ederim öncelikle moral vermeye çalıştığın için ama benim yine olmadı olumsuz sonuç aldım bu gün hayırlısı olsun diyorum artık hakkımda ama ben heralde baya bi ara vermeyi düşünüyorum rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah banada nasip eder bir gün senağlamasenağlamasenağlama

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gerçekten tşkr ederim ikrar ama napalım kısmet diyorum hakkımdan hayırlısı buymuş ama yinede ben çok üzgünüm inşallah kendimi iyi hissettiğim zaman konuşur yazışırız seninde bebiş gelmiş olur belki bebişini şimdiden iyi ve sağlıklı mutlu günlerde büyütürsün cnm benim için bebişi öpersin doğduğu zaman tanımıyoruz birbirimizi ama gerçektende ben çok seviniyorum böle istiyip te tedavilerin başarılı olduğunu duymak:ecrin_bebek:vereliniortak

Back
X