Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aranzda dondurulmu embriyo transferi yaplp hamile kalan var m?
ben testi bügün sanıyordum ama yarınmış bir gündaha beklicem bu arada bişey sorucam benim adet sancım var sanki kanama olmadı ama çok sancım var ondan cnm sıkkın biraz
cnm tşkr ederim öncelikle moral vermeye çalıştığın için ama benim yine olmadı olumsuz sonuç aldım bu gün hayırlısı olsun diyorum artık hakkımda ama ben heralde baya bi ara vermeyi düşünüyorum rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah banada nasip eder bir gün senağlamasenağlamasenağlama
cnm tşkr ederim öncelikle moral vermeye çalıştığın için ama benim yine olmadı olumsuz sonuç aldım bu gün hayırlısı olsun diyorum artık hakkımda ama ben heralde baya bi ara vermeyi düşünüyorum rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah banada nasip eder bir gün senağlamasenağlamasenağlama
gerçekten tşkr ederim ikrar ama napalım kısmet diyorum hakkımdan hayırlısı buymuş ama yinede ben çok üzgünüm inşallah kendimi iyi hissettiğim zaman konuşur yazışırız seninde bebiş gelmiş olur belki bebişini şimdiden iyi ve sağlıklı mutlu günlerde büyütürsün cnm benim için bebişi öpersin doğduğu zaman tanımıyoruz birbirimizi ama gerçektende ben çok seviniyorum böle istiyip te tedavilerin başarılı olduğunu duymak:ecrin_bebek:vereliniortak