arap erkek arkadaşım telefonda cinsellik konuşmak istiyor normal mi?

Benn. Hiç telefonda oyle bi muahbbete girmedim hatta tam bunu düsünüyordum. Nasıl oluyor acaba üstünde ne var diye mi giriyorlR konuya
Ya mesela ben telefonda hic oyle muhabbete girmedim
Yuzyuze herşeye girdim ama :KK53:
Telefonda en fazla sesimi azcik cilvelestirir ama ben seniii cokkk ozledimm keske yanimda olsan beraber uyusak derdim,kendi giderdi başka diyarlara :KK53:
Pezevenk rahmetli,cuku kopasica inşallah :rapci:

Atlamasam olmazdı:dondurma:
Aslında kadınlar evliliği karı koca olmayı o kadar ilahlastirmis ki erkekte bir ikna yöntemi olarak kullanır hale geldi.:hamarat:
Ay ilerdeki sevgilime,aşkım kocam olacaksın konuşalım nolucak falan diyim bari :KK49::KK49:
Karşılıklı hata var işte.
Ya işte ihtiyaç bu, buna yüca manalar yüklemeyin. Sonra başımıza iş açıyor işte. :KK53: Beni kandırdı oluyor, evlilik vaadi oluyor bilmem ne bir sürü dert. :olamaz:

Karşılıklı hata var işte.
Ya işte ihtiyaç bu, buna yüca manalar yüklemeyin. Sonra başımıza iş açıyor işte. :KK53: Beni kandırdı oluyor, evlilik vaadi oluyor bilmem ne bir sürü dert. :olamaz:
Evlilik vaadiyle hic kandirilmadim :KK14: benim temiz genç kızlardan farkım ne :KK14: resmen beni kandırmak için cabaya bile girişmedi kimse:KK14:

Cıks cıks öyle olmaz işte, karım olacaksın lafını duymadan çözülme bir daha. :110:
Ya aslında bi ara duyar gibi oldum ama bi kaç hafta sonra başkası karısı oldu:KK53: Olsun adam sözünü tuttu neticede benle olmasa da başkası oldu karısı,sonuç önemli :KK53:

Arap olmasının konuya katkısı nedir acaba?

Soruya gelecek olursak, böyle konularda rahat olunması taraftarı değilim ben şahsen, ki siz de öylesiniz sanırım. Herkesle konuşulmamalı bence, ama evlenmek istediğiniz kişiyle konuşmanız bence gerekiyor kesinlikle.

Cinsellikten beklentiler neler, tarafların istekleri birbirinin ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek mi, neler seviliyor neler sevilmiyor, çocuk isteniyor mu, isteniyorsa ne zaman, nasıl korunulmalı filan. Bence bunlar önemli.. Sonra uyumsuzluk olabiliyor.

Eğer ki her iki lafından biri cinsellik değilse bana anormal gelmedi.

Konu sahibi kusur bakmasın konuyu saptırıyorum ama cok konikti ilk zamanlarımız. Mesela evlerine gittiğimde kalbime bi sıkıntı otururdu sebepsiz, daralırdım neden olduğunu bikaç ay sonra annem keşfetti.biz burda o kadar üst üste cenaZede mevlütte falan arapça dinliyoruz ya. Psikoloji işte. Bilinçaltım cenazede hissettiriyormus beni :)

Hahahaha koptum yemin ederim :)

Üni de arapça dersinin kapısında bi hizmetli amca oturup amin derdi onu hatırladım.. dayanamadik söyledik amca isimleri çoğul yapıyoruz sadece dini bi durum yok içerde.. :))))

Sen bu adamla hiç yüz yüze görüşmediysen nasıl güveniyorsun anlamıyorum. Adam belki evli senle evlilik hayali kuruyor ama 2. Eşi olarak da isteyebilir seni. Arapların kültürleri farklı bilemezsin. Cinsellik konuşmak ister fotoğraf ister sonra bu fotolarla tehdit eder seni falan.. Bilemiyorum nasıl yüzyüze vakit geçirmediğiniz çevresini bilmediğiniz ortak tanıdığınızın olmadığı bir adama güvenebiliyorsunuz..

Arap olmasının konuya katkısı nedir acaba?

Soruya gelecek olursak, böyle konularda rahat olunması taraftarı değilim ben şahsen, ki siz de öylesiniz sanırım. Herkesle konuşulmamalı bence, ama evlenmek istediğiniz kişiyle konuşmanız bence gerekiyor kesinlikle.

Cinsellikten beklentiler neler, tarafların istekleri birbirinin ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek mi, neler seviliyor neler sevilmiyor, çocuk isteniyor mu, isteniyorsa ne zaman, nasıl korunulmalı filan. Bence bunlar önemli.. Sonra uyumsuzluk olabiliyor.

Eğer ki her iki lafından biri cinsellik değilse bana anormal gelmedi.
daha önce başlık açmadım bi an öyle yazmışım arap olmasıyla alakası yok haklsnz
tesekkürler herşeyi konuşuyoruz zaten alışık değilim ondan cinsellik konusuna

Sen bu adamla hiç yüz yüze görüşmediysen nasıl güveniyorsun anlamıyorum. Adam belki evli senle evlilik hayali kuruyor ama 2. Eşi olarak da isteyebilir seni. Arapların kültürleri farklı bilemezsin. Cinsellik konuşmak ister fotoğraf ister sonra bu fotolarla tehdit eder seni falan.. Bilemiyorum nasıl yüzyüze vakit geçirmediğiniz çevresini bilmediğiniz ortak tanıdığınızın olmadığı bir adama güvenebiliyorsunuz..
yüzyüze konuşmadık demedimki ingilterede aynı dil okulundaydık 40 gün ondan sonra türkiyeye dönünce ayrı kaldık

Bende bir seyi cok merak ettim kizlar neden herkes konu sahibinin arap demesine takildiki belkide yazim hatasi yani yabanci dicekti fakat arap dedi ne varki bunda anlam veremedim ayrica arap demesindede bir ırkçilik goremedim ben. dogrusu yabanci maksadiyla sordugu anlasiliyor yani

Bende bir seyi cok merak ettim kizlar neden herkes konu sahibinin arap demesine takildiki belkide yazim hatasi yani yabanci dicekti fakat arap dedi ne varki bunda anlam veremedim ayrica arap demesindede bir ırkçilik goremedim ben. dogrusu yabanci maksadiyla sordugu anlasiliyor yani

Kültürle alakalı soru değil çünkü, erkek her yerde erkek. İlkel kabilelere de gitsek hormonu olan erkek böyle davranış sergiler yani :KK53:

Back
X