arap erkek arkadaşım telefonda cinsellik konuşmak istiyor normal mi?

nasıl telde tanştğn biryle ewlilik düşünüon
dikkat et belkide adamn 4. karısı olcan. daha yüzyüze görüşmeden cinsellikten konuşmk istemesi çok itici. belki bu şekilde ihtiyacını gidermek istyor snle. kullandırma kendni.

Konu sahibi İngilterede tanışmış. Telde değil.

Valla ben de size çok yakından tanıdığım birkaç Avrupalının ne yaptığını söyleyebilirim. Ama ben milletlere ya da insnaların yaşadıkları kıtalara takılmıyorum. Eşim Arap. Gayet de mükemmel bir insan. Ne playboy ne de başka kadın peşinde. İnsanlar önyargılarını kırsa keşke. Avrupa'da da Türklere hayvanla ilişki yaşayan gözüyle bakıyorlar. Hepimiz öyle mi olduk şimdi? Anlayış, bakış tarzı.

Ayni fikirde degilim ve asla olmayacagim. Ornek sayiniz kac? Benim yakindan tanidiklarim birkac onlarca. Elbette icinde egitimli beyefendiler/meslektaslar var, mukemmel aile babasi ve centilmen olanlar, ama onlar cok azinlikta. Son derece elit Araplarla da karsilastim ve sabahlara kadar konusabildigim komsularim da oldu. Onlar bir yana! Siradan olanlarin davranislarini hic tasvip etmiyorum. Bulundugum sehirde polis onlari cevirip hapse atti cunku toplu tacizlere giristiler. Metropollerde parayla herseyi satin alabildikleri icin son derece sig ve ahlaksiz davranislarina tanik oldum. Ben anlayisi iyi niyetli insanlara gosteririm.

Ben Avrupali'yi da savunmuyorum onlarin ne yaptigini gormek icin youtube'da Thailand aratmaniz yeterli zaten. Dunyanin civisi cikmis.

Ayni fikirde degilim ve asla olmayacagim. Ornek sayiniz kac? Benim yakindan tanidiklarim birkac onlarca. Elbette icinde egitimli beyefendiler/meslektaslar var, mukemmel aile babasi ve centilmen olanlar, ama onlar cok azinlikta. Son derece elit Araplarla da karsilastim ve sabahlara kadar konusabildigim komsularim da oldu. Onlar bir yana! Siradan olanlarin davranislarini hic tasvip etmiyorum. Bulundugum sehirde polis onlari cevirip hapse atti cunku toplu tacizlere giristiler. Metropollerde parayla herseyi satin alabildikleri icin son derece sig ve ahlaksiz davranislarina tanik oldum. Ben anlayisi iyi niyetli insanlara gosteririm.

Ben Avrupali'yi da savunmuyorum onlarin ne yaptigini gormek icin youtube'da Thailand aratmaniz yeterli zaten. Dunyanin civisi cikmis.

Her konunun ırka indirgenmesine karşıyım. Avrupalı ya da Uzakdoğulu, fark etmez. Kendimi hayvana tecavüz edenlerle bir tutmadığım gibi örneklere bakarak da başkalarını ırka indirgeyerek yargılamam.
Aslında mesele çok basit. Dünyada iki tür insan var. İyi ve kötü insan.

İyi geceler.

Konu sahibi İngilterede tanışmış. Telde değil.

OOOO @miss_wong size bir reality check lazim. Ingiltere'de yasayan Arap kadar tehlikelisini bulamazdiniz.

Bravo! Hayatinizi mahvetmek uzeresiniz. Herhalde parasi bol bu Arap damadin.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3177236/The-lavish-lifestyles-London-s-Arab-playboys.html

Bu da diger cesitleri, bunlar daha cok:

https://www.theguardian.com/society/2010/sep/14/sex-trafficking-gang-young-virgins

eger onurunuza, bobreginize ve bilimum hayatiniza kiymet veriyorsaniz uzak durun.
Cok ciddiyim. Daha detayli bilgiler koyardim ama banlanirim diye koymadim.

Valla bravo ben 4 sene yüz yüze gördüğüm Ada'mla evlenmeye zar zor ikna oldum sen telefondan halletmişsin işini. Bence yanlış adım. Bi de Arap ne ya hu başka Ada'm mi kalmadı. Irkçılığı hiç sevmem ama Arap'lara da hiç kanım kaynamaz hele tarihlerine bakınca adamlar baştan aşağı ihanet çıkar kibir bilemedim.

Her konunun ırka indirgenmesine karşıyım. Avrupalı ya da Uzakdoğulu, fark etmez. Kendimi hayvana tecavüz edenlerle bir tutmadığım gibi örneklere bakarak da başkalarını ırka indirgeyerek yargılamam.
Aslında mesele çok basit. Dünyada iki tür insan var. İyi ve kötü insan.

İyi geceler.
Hic kusura bakmayin ama dunyayi kendi deneyiminize indirgemissiniz. Ben farkli ulkelerde yasadim ve bu soylediklerimi uluslarasi cevrelerde dikkatle gozledim. Cok ama cok saf bir dunya gorusunuz var.

Hic kusura bakmayin ama dunyayi kendi deneyiminize indirgemissiniz. Ben farkli ulkelerde yasadim ve bu soylediklerimi uluslarasi cevrelerde dikkatle gozledim. Cok ama cok saf bir dunya gorusunuz var.

Saf görüşlü olan siz olabilir misiniz? Yurtdışında yaşadığımı, tecrübelerimi bilmeden? Kaç ülkeyi gezdiğimi ve kimlerle tanıştığımdan haberiniz olmadan? Neyse.
Sizin gibi insanların fikirlerinin değişmeyeceğini anlayacak kadar tecrübeye sahibim ve öyle de bir çabam yok. Tek çabam konuyu okuyan diğee kişilerin yanlış fikirlere sahip olmaması. Görevimi yerime getirdiğime göre size iyi geceler.

Au revoir.

Erkeklerin bu talepleri olabiliyor çok absürt değil ama siz hayır deyince durması gerek.

Bundan daha ziyade size nacizane bir uyarım var , evlilik öncesi ilişki konusunda hassasiyetiniz olduğunu hissettiğim için söylüyorum. Bi kaç arkadaşımın başına geldi arap, mısırlı erkek arkadaşları vardı.evleneceklerini vs söylediler. İş için tr ye gelip gidiyorlardı. cinsellik konusunda ısrarcılardı ama allahtan kızlar kabul etmemişti. böylece hayal kırıklıkları daha az oldu. sonradan ortaya çıktı ki birisinin ki evliymiş , birinin ki nişanlı. Diğeri de aynı anda 3-5 kızla konuşuyormuş. Bu kötü örneklerin yanında tanıdığım çok iyi insanlar da var.Kötülemek karalamak için söylemiyorum. Irkçılık da değil bu ama yabancı biriyle evlenmeyi göze almak demek bir çok kültür farkıyla bir çok sorunla aileden uzakta yaşamak demek olabiliyor. İnsan böyle şeyleri göze almışken yaşadığı hayal kırıklığı daha fazla oluyor. Bu nedenle söylüyorum, sonradan pişman olmamak adına taviz vermeyin. Evlendikten sonra bol bol zamanımız olacak falan deyin. Sizin de istediğinizi anlayabiliyorum ama bazı şeyler netleşmeden eşinizmiş gözüyle bakmayın.

Saf görüşlü olan siz olabilir misiniz? Yurtdışında yaşadığımı, tecrübelerimi bilmeden? Kaç ülkeyi gezdiğimi ve kimlerle tanıştığımdan haberiniz olmadan? Neyse.
Sizin gibi insanların fikirlerinin değişmeyeceğini anlayacak kadar tecrübeye sahibim ve öyle de bir çabam yok. Tek çabam konuyu okuyan diğee kişilerin yanlış fikirlere sahip olmaması. Görevimi yerime getirdiğime göre size iyi geceler.

Au revoir.
Kadın saf görüşlü derken dünyaya olduğundan daha temiz görüyorsunuz demek istemiş beyninize bi hakaret etmemiş niye cellallenip imalı imalı konuştunuz ki. Hiç anlamadım ben

Au revoir.

Ben de olayin baska yuzunu sunuyorum . Neden buna sinirlendiginizi anlamiyorum. Yani gecerli olan sadece sizin tecrubeleriniz mi? Benim soylediklerimi, yukaridaki linkleri hep uydurdum mu sizce?

Sayanora. Iyi uykular.

Kadın saf görüşlü derken dünyaya olduğundan daha temiz görüyorsunuz demek istemiş beyninize bi hakaret etmemiş niye cellallenip imalı imalı konuştunuz ki. Hiç anlamadım ben

İmalı konuşmadım, saf görüşlü değilim çünkü dünyaya polyanna gibi bakmıyorum. O yüzden dedim yaşadıklarımı ve tecrübemi bilmeden bu yorumu nasıl yapıyorsunuz diye.

Bazısı her gün ister bazısı haftada bir. Bdv deki konular da bunlarla dolu, eşi isteksiz, kadına yaklaşmayan adam çok. Ya da tam tersi; ilişkiyi sadece çocuk yapma aracı olarak görüp erkeğin beklentisini karşılayamayanlar var. Bence evlenenler önceden konuşmalı. Çocuk meselesi de önemli. Biri deli gibi çocuk isterken diğerinin uzun müddet istememesi de evliliği sarsıyor.
Çocuk bence de önemli de evlenmemiş insanların cinsel deneyimi olmayanların haftada şu kadar isterim veya ön sevişme isterim pazarlığını anlayamıyorum. Veya yıllardır ilişkileri süren çiftlerin evlilik aşamasına gelince evlilikten beklentilerini konuşmasını da anlatmıyorum. Evlenip karşısındakiyle cinsel uyuma, alacağı zevke bakmadan Bi insan Nasıl haftada kaç gün sevişeceğinin pazarlığını yapabilir? Yani bunları düşününce yine de anlamsız geliyor.

İmalı konuşmadım, saf görüşlü değilim çünkü dünyaya polyanna gibi bakmıyorum. O yüzden dedim yaşadıklarımı ve tecrübemi bilmeden bu yorumu nasıl yapıyorsunuz diye.
O zaman Arap'ların işe yaramaz bir ırk olduğunu kabul ediyorsunuz tamam mesele yok o zaman karşı tarafta aynı hislerde

Sayin @miss_wong sizin olasi bir uluslarasi suc/organ taciri/kadin taciri orgutunun eline dusmeniz isten bile degil, BKrallik Araplari hic tekin islerle ugrasmazlar, bakmayin yukaridai romantik eveli esli mutlu pembe Arap-Turk evliligi savunucularina, giristiginiz macera sizi cok tehlikeli yollara cikaracak bunndan emin olun.

Ben de olayin baska yuzunu sunuyorum . Neden buna sinirlendiginizi anlamiyorum. Yani gecerli olan sadece sizin tecrubeleriniz mi? Benim soylediklerimi, yukaridaki linkleri hep uydurdum mu sizce?

Sayanora. Iyi uykular.

Uydurdunuz demiyorum. "onurunuza" sahip çıkmak istiyorsanız demeniz sizin objektiflikten uzaklaştığınız gösteriyor ve buna tepki veriyorum. Büyük bir hararetle "sakın evlenme!" edasıyla konuya yazmanız garip geldi. Bu adamı tanımıyoruz, belki çok saygın biri. Cinsellik konuşması onu sapık yapmaz. Ha belki de kötü biri, objektif olmaya çalıştığım için iyi ya da kötü yorun yapmıyorum. Ama ırka indirgenen her türlü genellemeyi yanlış buluyorum.

Çocuk bence de önemli de evlenmemiş insanların cinsel deneyimi olmayanların haftada şu kadar isterim veya ön sevişme isterim pazarlığını anlayamıyorum. Veya yıllardır ilişkileri süren çiftlerin evlilik aşamasına gelince evlilikten beklentilerini konuşmasını da anlatmıyorum. Evlenip karşısındakiyle cinsel uyuma, alacağı zevke bakmadan Bi insan Nasıl haftada kaç gün sevişeceğinin pazarlığını yapabilir? Yani bunları düşününce yine de anlamsız geliyor.
Size bir link gonderiridim , akil tutulmasi yasardiniz.

ILISKILERI ONCEDEN PAZARLIYORLAR VE FIYATINI BELIRLIYORLAR

Bunun icinde vucuda ve ruha zarar veren aktiviteler var
Ancak buldugum linki size verirsem kural ihlali olabillir, susuyorum burada

Uydurdunuz demiyorum. "onurunuza" sahip çıkmak istiyorsanız demeniz sizin objektiflikten uzaklaştığınız gösteriyor ve buna tepki veriyorum. Büyük bir hararetle "sakın evlenme!" edasıyla konuya yazmanız garip geldi. Bu adamı tanımıyoruz, belki çok saygın biri. Cinsellik konuşması onu sapık yapmaz. Ha belki de kötü biri, objektif olmaya çalıştığım için iyi ya da kötü yorun yapmıyorum. Ama ırka indirgenen her türlü genellemeyi yanlış buluyorum.

Hanimfendi ben BKralligi ve etnik azinliklarini avucumun ici gibi biliyorum. Artik benim deneyimlerimi sorgulamayin, tehlike var dedimse asla uydurmuyorum. Saygin bir Arap olup olmamasi degil onemli olan. KK uyesi bir genc kizin yanlis yonlendirilmesi. Siz de bu gul desenli gozluklerinizi indirin ve dunyanin hic de tekin bir yer olmadigini anlayin artik.

Dünya'nın tekin bir yer olmadığı görüşüne katılmakla beraber, siz hanımların neden polemiğe girdiğini anlamakta güçlük çekiyorum.
Aşık bir genç kadın tavsiyelerinizi ne kadar dinler orasını da bilemiyorum, lakin bildiğimizi, tanıdığımızı zannettiğimizde dahi temkinli yaklaşmakta fayda vardır.

İlave: Polemik vb yasaktır, ırkçılık kötülemekte tabii;)

merhaba 1 senedir konuştuğum yabancı erkek arkadaşım var farklı ülkelerde yaşıyoruz ama yakında türkiyeye gelecek evlenme planları yapıyoruz. hayatımda ilk defa bu kadar aşık oldum ve çok seviyorum yaşım 25 yanlız erkek arkadaşım biraz yaramaz telefonda cinsellik hakkında konuşmak istiyor sürekli düğün gecemiz nasıl olur filan diyor hayal etmemi istiyor ben çok utangacım konudan uzaklaşmak istiyorum bu sefer küsüyor sen benim karım olacaksn sıradan biri değilsin diyor. ona çok güveniyorum ama henüz hiç birşey kesin değil korkuyorum ne yapmalıyım?
Aslında niyeti ciddi de olabilir ciddi olmayabilir de. Seni eger özel görüyorsa bence bu konulara girmemesi lazım. Zaten evlenmeyi düşünüyormussunuz biraz sabretsin. Belki de seni deniyor olabilir acaba nasıl davranacak diye. Cünkü eger niyeti ciddiyse erkeklerde söyle bir düşünce oluyor bu kız cocuklarımın annesi olabilir mi bana iyi bir eş olabilir mi diye bence sen yine de tedbirli ol. Bu konulara girme.

Back
X