• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arar mi ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
klişe olacak da ararsa dönerse senindir:KK70: arar arar merak etme o da aklınca taktik yapıyordur :cool:
Hic taktikle isi yoktur onun da tabi bilemeyiz.olmayacak bizim is diye dusunuyodur belki de.su askerlikte bile yanimda olamadi diye dusunuyodur belki.zaman ilerledikçe ben yusuf yusuf oluyorum :-(

Ya eskiden daha mezun olmamisken bile hayaller kuruyoduk daha net hayaller.ama zaman yaklaştıkça hayaller de hep dur bi askerlik bitsin dur bi is bulayim sonra netlik kaznsin hep boyle oldu.ben de haliyle eski hayallerimizi özledim bende bunaldim sikildim.tamam yani haksiz olan benim evlilik evlilik diye ama illaki benim boyle davrnmamin da hakli yanları vardır.

Haklı olduğun yerlerde kendini savun ama alamayacağın oyun için bence boşuna ringe çıkma. Sonuçta zaman öyle bir şey ki hiç hesapta olmayan şeyleri pat diye çıkartır önüne. Sabah uyandığında vücudunda bir anormallik görürsün sonrası kabusa dönebilir, çok sevdiğin birini kaybedebilirsin psikolojin bozulabilir. O başka birine aşık olabilir, sen olabilirsin. Bunlar olmayacak şeyler değil. O yüzden sen doğru yaşadıktan sonra hayatı anı yaşamak en güzeli.

Bu cümlelerimi anlaman zaman alabilir. Ben de 30 dan sonra böyle düşünmeye başladım.

bence çok fazla sık boğaz etme akışına bırak belki ozaman herşey daha çabuk gelişir :KK59::KK59: bak ben erkek arkadaşımla ayrıldım ayrılacam derken 2018 de evlenmeyi düşünüyordu şimdi ise evlenme teklifi için plan yapıyormuş
düşünüde bu yaz düşünmeye başladı biraz zamana bırak

ne bu evlenme merakın be güzelim ... biz evlendik de başımız göğe mi erdi :) biraz taduna var hayatın ... bunaltmışsın evlilik konusunda adamı ... hem o çabalasın o sorsun o ısrar etsin biraz ...asker psikolojisi yerinde olmuyor pek ... bırak biraz adamı ...gelsin bakalım bi askerden özlem giderin 5 yıllık bi beraberliğiniz varmış evlenme tteklifi eder zaar ... ondan sonra bi oturur büyükler konuşur düşüncelerini söylerler karar verilir ... hem çok mantıklı geldi erkek arkadaşının düşüncesi işini bulsun düzenini kursun ... 6 ay için 5 yıllık ilişkiden vazgeçti demişsin ki sende aynısını yapmışsın ... arar biraz siniri geçsin merak etme :-)

Hic taktikle isi yoktur onun da tabi bilemeyiz.olmayacak bizim is diye dusunuyodur belki de.su askerlikte bile yanimda olamadi diye dusunuyodur belki.zaman ilerledikçe ben yusuf yusuf oluyorum :-(
Sen sakin ol herşeyin bir vakti var acele etmek de iyi değil geçe bırakmak da ..
sen şimdi destek olma zamanındasın bırak akışına aşkınız sevginiz olduktan sonra evlilik zaten gelecek sen en hayırlı zamanda olması için dua et tatlım

B
Maalesef telefonunu henüz yanina almadı.yoksa şimdiye çoktan aramstim.o yüzden onun aramasını bekliyroum

Bölük mü komutanlık mı denir nedir artık orayı arayabilirsin, ismini verirsen çağırırlar konuşursun. Ben baya telefon kulübesini aramıştım erkek arkadaşım askerdeyken :)

aa aynı benm sevdiğim gibi. oda bu tarz bişi yapmıştı. aramıolar cnm aramıolar. biz arasak bile kısa kısa cvplar

Beklemek kadar kotu bisi yok.ankesörlü telefonuni kaydetmemistim silmistim.mecburen onun aramasını bekliyorum.sinirli olduğunu sanmiyrum.çünkü sinirli zmanlarinda bir saat geçtikten sonra arardi.bugün aksam da aramazsa bi daha aramaz diye düşünüyorum.allahtan hayırlısı olsun bakalım. Ama seven insan hiçbir şekilde bırakmaz ben buna inanmistim her daim.eğer aramazsa da demekki yeteri kadar sevmemiş dicem.çalışsın bakalım unutmaya.elbette unutur. Elbette unutulur.

ne bu evlenme merakın be güzelim ... biz evlendik de başımız göğe mi erdi :) biraz taduna var hayatın ... bunaltmışsın evlilik konusunda adamı ... hem o çabalasın o sorsun o ısrar etsin biraz ...asker psikolojisi yerinde olmuyor pek ... bırak biraz adamı ...gelsin bakalım bi askerden özlem giderin 5 yıllık bi beraberliğiniz varmış evlenme tteklifi eder zaar ... ondan sonra bi oturur büyükler konuşur düşüncelerini söylerler karar verilir ... hem çok mantıklı geldi erkek arkadaşının düşüncesi işini bulsun düzenini kursun ... 6 ay için 5 yıllık ilişkiden vazgeçti demişsin ki sende aynısını yapmışsın ... arar biraz siniri geçsin merak etme :-)
Ben onunla birlikte hep tadına varmistim hayatin.onun yanındayken hep mutluydum yüzümü gulduren tek oydu gibi.benimkisi biraz da bagimlilikti yani. Onun da inadını biliyorum.zaten başka farklililarimz da var.onlar da ayrilma dusuncesine alışmak için geçerli sebepler.dediginz gibi Ararsa benimdir.aramazsa da hic benim olmamış mi yani:-(

En azından tarih vermiş hiç vermeyenler de var :KK14: Açıkçası sudan sebep yüzünden tartışma çıkmış askerde hem daha...

bence sevgilin doğru söylemiş..askere gitsin gelsin iş bulsun para kazansın..okadar kolay deil evlenmek..hata sende..sen ara bence...

adam zaten askerde bir baskı altında.
bi de sen yemişsin evlilik evlilik diye.
6.5 yıldır sevgiliydik 1 kere sormadım ne zaman evleneceğimizi.
o konuyu açınca da zamanı gelince olur dedim.
sonra kafamıza esen bi tarihte evlendik.
askerdeyken bunları konuşmanın bi alemi yok yani.

askerde olan birini fazla bunaltmamak gerek.
yazık zaten orda ailesininden ve yakınlarından uzak..
anlayışlı olmalıydın.

Ama ben bunaliyim mi yani o askerde diye.sonuçta ben de bi an noluyo dedim.hep biz okul.bitsin askerlik bitsin hemen evleniriz diye hayal kuruyduk.bi anda boyle uzatinca bende haliyle evlenmek mi istemiyor diye sorgulamaya başladım.

Zaten niyetim benim kavga etmek değil aksine artik askerde diye birbirimize destek olmaktı.sonuçta benim kafamda da binbirtane soru varken ona destek olamiyodum. Keşke boyle yapmak yerine o da güzelce sakince düşüncelerini tekrar tekrar dile getirebilseydi. Bari o olgun olabilseydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X