tamam sözleri ve davranışları tutmuyor işte. sözlere değil davranışlara bakmak lazım. haketmez böyle biri senin ilgini ve sevgini. boşver fazla bir zaman geçirme yok ortada sallaTelefonu düşmüştü. Kendiliğinden kapanıp duruyordu sorunu bu telefonun.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Pazar günü akşama doğru aradı demiştim ya. Orda pazartesi yanına uğrıycam 5dk da olsa seni göreyim dedi. Uğramadı :)
Onu yazmayı unutmuşum.
Ki benim işyerim merkezi de bir yerde.
Hala yazmadı birşey eski sevgilim :)Hala bir cevap yazmadı mı sevgiliniz? Ya da eski sevgiliniz
Aslında haklısınız. Ben hep bu durumu şu an geçirdiği sürece yordum. Stresli ve yoğun bir dönemdi. Öyle ki akşam 10da 11de bitiyordu işi bazen.Bir kere 2 ay flört olayı kusura bakmayın ama aslında çok şey anlatır. Kadınlar bu olayın önünü açtıkça yani karşı çıkmadıkça erkekler de pervasızlaşmada sınır tanımıyor.İki ayda ilişkiye geçememek kim ne derse desin isteksizliktir. Ama bir yandan da insanın aklında üç aydır ilişkisi var algısını da hissettirir çünkü öyle aslındaİsteksiz olunan bir ilişki için çoktan gevşeme evresine geçilmiştir kafada. Her yerden ulaşabilirdi. Ama ulaşmayı denememiş. Açıkça durum bu. Zaten onunla duygusal ilişki içinde olan sizsiniz.Deneyimsiz de olsanız bu konuda hislerinize güvenin bence. Siz bunu hissettiyseniz ve buraya soracak kadar da önyargılı olmama peşindeyseniz vardığınız kanı doğrudur. Uzatmamanız ve kangren etmemenizi öneririm.
Şu an kadınların ilişki kurarken yaşadığı ortak bir sorun bu, kendinizi yıpratmaya bile değmez. Deneyim kazanmak da kayıp değildir. İlişkide karşınızdakinin niyetini okumatansa kendi taleplerinize odaklanmanızı öneririm. Siz mutlu değilseniz, rahatsızsanız, size yetmiyorsa önünüzdeki ne kadar iyi gözüksede önemsiz olmalı aslında. İnanın erkekler bizim kadar kadınların niyetini falan umursamıyor çünkü karşısındaki kadın onu olması gerekenin iki katı önemsiyorAslında haklısınız. Ben hep bu durumu şu an geçirdiği sürece yordum. Stresli ve yoğun bir dönemdi. Öyle ki akşam 10da 11de bitiyordu işi bazen.
Ama hata yapmışım bu kadar anlayışlı olarak. Bir güzel anladım.
telefon melefon tamamen bahane ya.Böyle ilişki olmaz. Çok hoşlandıysan biraz akışına bırak derdim eskiden olsa ama artık onu da demiyorum çünkü bu tür kişiler insanı beklentiye sokuyor karşı taraf aramadıkça tükeniyor takıyor insan. Bir kere size saygısızlık olmasını geçtim, onun da heyecanlı olup sizinle konuşmak istemesi özlemesi vs gerekmez miydi? Benim telefonum bozulsa, numarasını yazarım bir kenara annemden babamdan arkadaşımdan arardım yine bi şekilde sesini duymak için.
bak, benzer şeyleri yaşadım. ben de ay işi stresli, zor zamanlardan geçiyor, kendini toplasın biz de bişeylere başlarız, ay çok yoğun çalışıyor yoruluyor kıyamam, yoğunluğu bitsin bana da zaman ayırır, buluşuruz diye diye kendimi yedim. sonra ne oldu? kalktı bana dedi ki sevgili olsaydık şimdiye kadar olurduk, sen arkadaşımsın.Aslında haklısınız. Ben hep bu durumu şu an geçirdiği sürece yordum. Stresli ve yoğun bir dönemdi. Öyle ki akşam 10da 11de bitiyordu işi bazen.
Ama hata yapmışım bu kadar anlayışlı olarak. Bir güzel anladım.
Kuzenine gitmedi aslında kuzeniyle birlikte yaşıyorlar. Eve geçince ondan arayayım seni dedi tabi ama aramadı.Kesinlikle yalaaaaannn....
Aha buraya yazıyorum....
Telefonunda hiçbir arıza yok burdan bile görünüyor yani...
İletişim halindeyken "bu telefon kapanıp duruyor" diyor...Ama o an kapanmadı di mi sonuçta? Seni başından savdığını, telefonu kapatmak istediğini net görebilirsin burda....
2.gol ise kuzenime varınca ordan arayayım deyip aramaması....Seni başından savdığını bu hareketiyle netleştiriyor....ilgili erkek can atar konuşmaya, yazmaya...Kuzenine gittiğinden emin bile olamıyorsun cunku kuzenini tanımadıgın gibi ordan da aramıyor.
Bu herifin başka dalgası var, başka biri var. Engelle direkt unut
Bende merak ettim cevap yazdımı ayrılık mesajınıza @Sademm7Ne oldu konu sahibi?
Yok yazmadı.Ben mesajı yazdıktan 2 gün sonra sabah evimin önüne geldi sabah işe giderken beni yakalamak için. Elinde çiçek falan. Kendince açıklaması var ama beni tatmin etmedi. Hala arayıp mesaj falan atıyor ama yok yani ben yapamam artık.Bende merak ettim cevap yazdımı ayrılık mesajınıza @Sademm7
Ne oldu konu sahibi?
En azından içim ferahladı. İlginç bir adamYok yazmadı.Ben mesajı yazdıktan 2 gün sonra sabah evimin önüne geldi sabah işe giderken beni yakalamak için. Elinde çiçek falan. Kendince açıklaması var ama beni tatmin etmedi. Hala arayıp mesaj falan atıyor ama yok yani ben yapamam artık.
Evet ilginç ama bu ilginçlikler benim güvenimi sarstıEn azından içim ferahladı. İlginç bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?