Ararsa incileri dökülür

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.742
6.480
158
Annem... ya bu konuyu niye açtığımı da bilmiyorum çünkü çözümü yok sadece bu gün yine canımı sıktı içimi dokmek istedim. 2 gün aramadım (kpss falan çalışıyorum) 3. Gün arayınca "beni araman için Allaha dua ettim aradın" diyor. Halbuki bu 2 günde en az 4 5 kere whatsaptan görüntülü aradım lakin interneti kapalı idi fakat interneti açınca sonucta cevapsız arama diye görünüyor. İnternetten de çıkmayan biri aslında. Cevapsızı görünce geri aramıyor. Ben bebeğim de görsün anneannesini unutmasın diye arıyorum o ise sözde ölür biter bi aramayı ego meselesi haline getirir. Bilmiyorum ya.... alıştım artık 2-3 güne bir ben arıyorum ama onun aslında ozleyip de bile isteye aramaması bana kotu kalplilik geliyor.... ben çocuklarıma böyle olmucam söz veriyorum kendime. Üniversitede bile aramazdı 10 gün aramadığını bilirim. Bi de tek çocuğuyum.... insafsız

Yaşlılarda oluyordu bu.Eskiden ev telefonları belli saatler arası ücretsizdi.Bizde yoktu ev telefonu anneannemde vardı.Bizim maddi durum kötüydü o ara annem dedi anneanneme bu saatlerde ücretsiz diye.Cevap evlat isen sen ararsın oldu🤔

Yaşlılarda oluyordu bu.Eskiden ev telefonları belli saatler arası ücretsizdi.Bizde yoktu ev telefonu anneannemde vardı.Bizim maddi durum kötüydü o ara annem dedi anneanneme bu saatlerde ücretsiz diye.Cevap evlat isen sen ararsın oldu🤔
Bu nasıl bi kafa bu neyin vicdansızlığı anlamıyorum cidden....

Gercekten komik. Anne dua ya gerek yok, sen aramayı bilmiyor musun? Madem özledin, sen niye aramadın ki? Susayinca da Rabbim yağmur yağdır, ya da biri bana su getirse diye dua mı ediyorsun yoksa deseydiniz 😄
Demez miyim.... ben senden bekliyorum oluyor cevabı....

Bende görünmüyor o cevapsız. Görmemiştir.

Fakat " dua ettim arasın " demesi çok ilginç , Neden aramıyorsun ki , açıklaması ne ?

Kpss ye çalışıyorsunuz diye rahatsız etmemek mi, Yoksa kontorunun olmaması mi ?

Sormadınız mi sebebini ?
Çalışıyorsun rahatsiz etmemek icin aramiyorum diyor lakin bu bir bahane neden aramıyorsun diye sorduğum zaman hoşuna gidiyor çok belli. O aramadı o kazandı o değerli oldu gibi bir psikolojiye büründüğünü düşünüyorum. Ya... bi önemi yok annemdir ben aradim 2 3 güne bir gocunmam. Ben tek çocuğum benim ondan baska kimsem yok. Ama onun 5 kardesi annesi babası kocasi kocasının çocukları vs özlemeye hali kalmıyor belki de. Ama ben özlüyorum....

Aramayin sizde ,neden ariyorsunuz ki
Sorarmadiniz mi neden kendi aramamis size ,telefonla arasan yeter duaya gerek yok,daha onemli seyler ickn dua et deseydiniz

Çalışıyorsun rahatsiz etmemek icin aramiyorum diyor lakin bu bir bahane neden aramıyorsun diye sorduğum zaman hoşuna gidiyor çok belli. O aramadı o kazandı o değerli oldu gibi bir psikolojiye büründüğünü düşünüyorum. Ya... bi önemi yok annemdir ben aradim 2 3 güne bir gocunmam. Ben tek çocuğum benim ondan baska kimsem yok. Ama onun 5 kardesi annesi babası kocasi kocasının çocukları vs özlemeye hali kalmıyor belki de. Ama ben özlüyorum....

O aramadı o kazandı haline burunseydi , Sizin aramanizi istediği duasını da söylemezdi .

Yanılıyorsunuz, haklı olabilir, fazla hassas düşündüğü için aramıyordur.

Bizim uyku düzenimiz filan saçma sapan. Annem beni aramaz hergün ben ararim 1 dk. da olsa konusuruz. Kötü kalplilik filan değil trip atmak naz yapmak istemiş. Abartmışsınız.

Back
X