Arasam mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki söyle düsünelim onu aradiginda reddedilirsen ne kadar üzülürsün bunu kaldirabilirim diyorsan denemekten birsey kaybetmezsin ya oda seni hala unutamamis seni seviyordur yada baskasi ile suan cok mutludur belkide senin aradigina cok sevinir yani sonucta kaybedek biseyin yok ara ilerde birde bunun icin üzülme keske arasaydim dememek icin arayacaksin

kusura bakma canim o zaman yazan kiside almanyadan di yo yüzden böle dedim baktim yorum yazfdigim konuya silinmis o yüzden bulamadim kusura bakma tekrardan canim..
bence ararsan belki iliskisi var o yuzden iyi olmayabilir

aaaaaaaa kizlar aklima ne geldi dün acilan konuya ne kadarda cok benzettin senin konunu
bie erkek yazmisti 5 yil iliski yasadigi sevgilisi ondan bir mesajla ayrilmis hala cok seviyorum felan yaziyordu
acaba senin buraya üye oldugunu biliyor olabilirmi

bence ara keşkeler bırakma hayatında.......ben olsam kesınlıkle arardım herşeyde bir hayır vardır

Bende onu düsünüyorum... kafasini karistirmaya hakkim yok aslinda...
ama yapmazsamda cok pisman olucam ileride belkide
oy cok karisik durum ya...
en iyisi zamana birakmak, zamanla düsüncelerim yerine oturur belki...
su an böyle bi karar vermemde yanlis belkide...

subat ayinda onun yasadigi sehre gidicem, hic aramasam, mektup yazmasam... o zamana kadar düsüncelerim degismezse direk karsisina mi ciksam acaba
kalbine falan iner mi :)

erkek mi yazmıştı, bizim siteye mi kafamçokkarıştı......anlamadım ya pardon..........

evet erkek yazmisti erkek oldugunuda yazmis ispiyonladim:jeyyar: hemen sutladilar

Evet o arkadasi bende hatirladim, ama benimkisi degil o :))
ay kizlar ne hafize var sizde hayran kaliyorum bazen,
KK kadinlarindan korkmak lazim P

hata yapabiliriz hepimiz,belki araman onu mutlu edecektir,belki hiç aklından çıkmamışsındır,kim bilebilirki denemeden ,ben ara derim,çünkü şansını denemelisin.

aradıgında havadan sudan konuş,hayatında biri var mı ögren,ona göre adım at canım.

bana kalırsa bahsettiğin kadar seni sevmiş ve değer vermiş olsa idi bir mesaj ile senden bu kadar kolay vazgeçmezdi diyorum lütfen yanlış anlama ama biz bayanlar bazen erkekleri de kendimiz kadar duygusal sanabiliyoruz tabi ki böyle erkeklerde var ama senin erkek arkadaşın seni ciddi anlamda SEVMİŞ olsa idi mutlaka ama mutlaka arardı yine de sen bilirsin ama bana kalırsa arama o seni hala istiyosa bi şekilde mutlaka arayacaktır

canım yazdıklarını hepsini okudum.aşk olmayabilir.aşk zaten sevgi gibi degildir.sevgi daha önemli..bende eşimle evlenmeden önce ondan ayrılmak gibi bir hata yaptım.ama 1 gün ayrı kalabildik.hemde onun deni deliler gibi sevdigini bile bile onun gelecegini etkilememek adına ayrılmıştım.ama ertesi günü son defa seni eve bırakabilir miyim dedi.tamam dedi..eli ele gittik yollarda.sonra herzaman ayrıldıgımız köşeye gelince bana bişyler oldu hayatımın dönüm noktasını yaşadım.ben ne yapıyorum dedim,beni böyle seven deger veren birine ne yapıyorum dedim.zaten bende ona çok deger veriyordum ve üzülmesini istemedigim için ayrılmıştım.ama o anda kelimelerin saniyelere sıkışmaya çalıştıgı anda dönüm noktamı yaşadım.beni son eve getirişi zannettigi anda ona sımsıkı sarılıp BEN SENDEN AYRILAMAM Kİİİ diye aglamıştım hüngür hüngür.(aglamıştıkk eşim duymasın malum erkekler aglamazkaydirigubbakcemile3)o gün bu gündür o benim herşeyim,canımm.yanındaki insanın sevgisinden emin olmak kadar güzel birşey yok hayatta.eşimi çok ama çok seviyorum...bunu anlatmamın sebebi senin olayını benimkine benzettim ama sen dönüm noktanı o anda yaşayamamışsın tek fark bu.belki de ALLAH sana bazı şeyleri gösterdi bu ayrılık dönemi içinde...şimdi sen onu ararsan eger hiçbirşey kaybetmezsin gülüm.bir ömür boyu yaşayacagın bir sevgi kazanırsın belki de.ama ilk önce bi sevgilisi olmadıgına emin ol.ondan sonra ara veya msj falan at nasılsın diye.direk mevzuya girmene gerek yok hemen.madem seni bu kadar çok sevmiş,sen ondan ayrılırken seni üzecek bişey demediyse şimdi de demez diye düşünüyorum...bence aramalısın derim.hemde bizi merakta bırakmadan şimdi ara ne dersin?

Canım sakın yanlış anlama beni ama bence fazla umutlanma konuşana kadar.Sen birini bulup,nişanlanıp ayrılmışsın bile yani çok şey yaşamışsın onun hayatındada birisinin olma ihtimalini düşün bence.Niyetin sadece bir özür dilemekse bunu onu açıkça söyle hemen yanlış anlamasın.Hayatında birisi bile olsa aaa...nasıl aradı onca zaman sonra diyerek böbürlenmesin(takdir edersinizki erkeklerin böyle huyları vardır).Gönlündeki ve hakkında hayırlı olan ne ise umarım isteklerine kavuşursun.Bu arada bizide merakta bırakma ama sonuçları haber ver.:1hug:

yok ayrilirken kesinlikle kötü bi söz söylemedi... söylemezde zaten biliyorum, simdi arasam yine agir konusmaz, öyle kisilikte bi insan degil cünkü.

ben fazla umutlanmiyorum zaten, illa olsun diye bi düsüncemde yok... benim gercekten tüm kalbimle istedigim tek sey ondan özür dilemek...
benimle tekrar beraber olmasini isteyecek yüzüm yok aslinda...
aradan o kadar zaman gecmis, benim hayatima baskasi girmis ve nisanlanmisim...
ve üstelik ben terk etmisim onu...
durum ortada aslinda ama sansimi denemeliyim bence yinede...

simdi arayamam, öglen aradim evini... o cikti, konusacaktim aslinda ama sesini duyunca tüm cesaretim gitti (
kafami iyice toparlamam ve ne diyecegimi iyice düsünmem lazim aramadan...

keske cep nosu olsa, o zaman msj atardim daha kolay olurdu... ama bildigim bütün hatlari kapali...

hala msj atardım diyo ya

kız sen msjla kafayı bozmuşsun

ne msjı yahu...allahtan cep nosu yokmuş

çocuk dicekti bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...direk ara konuş bence..dallandırıp budaklandırma..

msjla olcak iş diil bunlar

off yaaa keşke cebi olsaydı dedigin gibi..herşey daha kolay olurdu bi msj atardın nasılsın diye.tepkisini daha rahat ölçerdin.birinden falan alamaz mısın?tanıdıgın bir arkadası yok mu,belki onlarda vardır.ayy ben heyecan yaptımm.burada tekrar birlikte oldugunuzu duymayı istiyorum.bu çocuk senin anlattıgına göre iyi biri.ayrıldıgında da bişy diyememiş bak sana kıyamadıgı için.bence evi ararsan da ilk sözün seni merak ettim olsun.önemsedigini gösterir.neler yapıyorsun falan,yani bir arkadas gibi arayabilirsin aslında.sonuçta kavgalı degilsin.hayat nasıl gidiyor falan de.bakalım bi tepkisini ölç..araaaa hadi bekliyoruzkaydirigubbakcemile3

onun evde olmadigini düsündügün bir saatte evi ara bir arkadasi oldugunu söyle cep nosunu iste önce mesaj felan yaz hal hatir sormak icin felan de tepkisini gör sonra tel acar konusursun

bence de ara o zaman madem bu kadar istiyosun...

ama buraya da yazmayı unutma sakın..ben de meraklandım valla kaydirigubbakcemile2

eveetttt çok çok merak ettim ne olacagını.kızz nereye gittin arıyor musun yoksakaydirigubbakcemile3 valla canım ben şuanda sana sırf konusmak olsun fikir vermek olsun diye ara demiyorum.gerçek düşüncemi söylüyorum.bence aramanda bir sakınca yok.sevginin peşinden koşmaktır bu...hadi bişeyler yap saat çok geç olmadannn.bizi merakta bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…