- Konu Sahibi EU1
-
Acikcasi, bazilariniza cok yanlis gelicek belki ama,
barismayi istiyorum...
Yasadiklarimdan cok büyük bi ders cikardim, beni kimse onun kadar sevip deger veremez...
4.5 sene boyunca üstüne titreyip, kiymetini bilsemde
son yarim senede, onunda hatalari yüzünden, ona kötü davrandim biliyorum.
Arayip konusmak istiyorum aslinda, ama 1.5 sene sonra mi geldi aklin basina derse verebilecek cevabim yok...
Bide diyorum belki hayatinda biri vardir, bu saatten sonra kafasini kurcalamanin ne anlami var...
Ama simdi birsey yapmazsamda ileride cok pisman olucam belki, simdikinden cok
sakın arama onun gibi iyi niyetli ilişkisine sahip cıkan erkekler senin için fazla diyorum...ne demek barışmak istiyorum sen adam uğraşırken terk et beş yılı harca.yık onun umutlarını,sonra baskasını bul nişanlan mutsuz olunca da ona dön,sence nişanlınla aran iyi olsa onu arar mıydın HAYIR tabi ki..ok öyle şey canım :1shok:artık kürkçü dükkanı sana kapıyı acmaz..inşallah o kişi çok mutlu bir ilişkiye sahiptir şu an inşallah diyorum ve sana da ders cıkart bi daha yapma aynı seyi diyorum ahı cıkmış senden adamın acıkca ortada
Ne hakla beni bu sekilde yargilayip agir konusuyorsunuz?
affedersinizde, karsinizda cocuk mu var sizin? konusma tarziniza dikkat ederseniz sevinirim!
Onunla aramda gecenleri bi ben bilirim bi ALLAH...
hic bi kiz 5 yilini harcayip sevdigi insani yari yolda birakmaz bi sebebi olmadan!
siz hic hata yapmadiniz demi ömrü hayatinizda? süpersiniz, mükemmelsiniz.
bi hata yaptiginizda insanlar size böyle konussa cok hosunuza gidecekti demi!
kimse benim hakkimda böyle konusamaz, hele beni tanimayan biri asla!
haddinizi bilin
bence tek taraflı dusunup yargısız ınfaz yapmıssın.sonucta kız aldatmamıs yalanda solememıs.bı cogumuz zaman zaman duygularımızdan emın olamayıp yanlıs kararlar alabılıyoruz.kımsenın hatasız keskesız bı hayatı oldugunu zannetmıyorum.bence bukadar agır konusupta karsınızdakının kalbını kırmaya hıc gerek yoktu
Ne hakla beni bu sekilde yargilayip agir konusuyorsunuz?
affedersinizde, karsinizda cocuk mu var sizin? konusma tarziniza dikkat ederseniz sevinirim!
Onunla aramda gecenleri bi ben bilirim bi ALLAH...
hic bi kiz 5 yilini harcayip sevdigi insani yari yolda birakmaz bi sebebi olmadan!
siz hic hata yapmadiniz demi ömrü hayatinizda? süpersiniz, mükemmelsiniz.
bi hata yaptiginizda insanlar size böyle konussa cok hosunuza gidecekti demi!
kimse benim hakkimda böyle konusamaz, hele beni tanimayan biri asla!
haddinizi bilin
adamı terk eden sensin başkasına aşık olan nişanlanan ine sensin madem sorun vardı neden dönmek istiyorsun ki...ben yorumumu yazarım dikkate al ya da alma...yani arkadaslar kendinizi o erkeğin yerine koyun empati yapın bence...ayrıca aşık değilim alışkanlık yazan da sensin :1shok:nasıl bir yorum istedigini de yaz bundan sonra konu acarken...hihoyyyt
canımcım, öncelikle sinirlenmişsin biraz sakin ol...
ikincisi biz buraya yazmak istediklerimizi yazıp yoruma sunuyoruz ve herhangi bir yanıta karşı hazır olmalıyız.
buraya üye olduğum ilk zamanlarda da ben bir konu açmıştım..iki arkadaşın sanki bana saldırıya geçtiğini düşünmüş ve aynı senin gibi konum silinsin ve bu arkadaşlar msjıma yorum yazmasın bir daha, bunlar beni siteden soğuttu yazmıştım...bunlardan biri de üvercinkaydı...ben ikinizi de tanımam bilmem, sadece burdan tanıyorum, bu yüzden herkese eşit mesafedeyim...sonra benim konum silindi. bir süre sonra baktım ki diğer arkadaş, herkese karşı böyle....ama üvercinka sadece düşündüklerini yazıyor, saldırmıyor.düşüncesinin uyduğu zaman da oluyor olmadığı da..belki sana yazdıkları ağır gelmiştir, sen de belirtmişsin ok, bu sizin aranızda..
diğer konuya gelice de burda herkesin farklı yorumları olması doğla, herkes aynı düşünse KK olmazdı..ben şimdi birşeyler yazsam eşimden ayrılayım mı desem, belki on kişi saçmalama, bundan ayrılık mı olur yazacak...on iki boşa kız diyecek...o yüzden sen de yorumları değerlendir sadece ve istediğini yap...zaten eninde sonunda insan istediğini yapar...sorumluluk alırsın ve sonuçlarına katlanırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?