Arasam mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benccede ara hatta hemen ara çünkü soraya bırakırsan ertelersin kaybadeceğin bi şey yok hal hatır sorarsın o belli eder zatenn:teytey:

Arayın ne kaybedeceksiniz ki...
Zaten biten bitmiş, giden gitmiş...
Ben olsam sizinle asla yeni bir ilişki düşünmezdim...
Benim beş senemi bir kalemde silen üstelik doğru düzgün bir açıklama yapmayan birine verecek hiç birşeyim kalmamıştır...
Ama vicdanınızı rahatsız ediyorsa bir şeyler onunla helalleşmeden yolunda gitmeyeceğini düşünüyorsanız ilişkilerinizin arayın ve konuşun...
Onunda acısı geçmiştir, sizi düşünmüyordur artık merak etmeyin...
Düzgün bir insansa beni ne yüzle aradın demez elbette ama kimse bıraktığınız yerde değildir...
Harcanmış zamanlarda yeniden yaşanmaz...

canım ben gecmıste bır daha asla benı oyle bırını sevmeyecegıne ınandıgım bırının sevgısını toylugumdan anlayamamıstım, zaten ılıskımız olmadı, ama bazı olaylar oldu, sonrasında bende kac sene sonra aradım , halını hatrını sordum, helallıgını aldım, bana nefretı yokmus ah etmemıs onu ogrendım, sozluydu mutluluklar dıledım, hayatıı kurdugu ıcın cok sevınbdım, ben 2 sene boyunca karsısına benı unutturcak bırının cıkması ıcın dua etmıstım cunku, bence bole bı gonul ferahlaması çoğu şeye değer

sakın arama onun gibi iyi niyetli ilişkisine sahip cıkan erkekler senin için fazla diyorum...ne demek barışmak istiyorum sen adam uğraşırken terk et beş yılı harca.yık onun umutlarını,sonra baskasını bul nişanlan mutsuz olunca da ona dön,sence nişanlınla aran iyi olsa onu arar mıydın HAYIR tabi ki..ok öyle şey canım :1shok:artık kürkçü dükkanı sana kapıyı acmaz..inşallah o kişi çok mutlu bir ilişkiye sahiptir şu an inşallah diyorum ve sana da ders cıkart bi daha yapma aynı seyi diyorum ahı cıkmış senden adamın acıkca ortada

ya hayatında biri varsa o zaman ne olacak, sizin özür dilemek için bile aramız onun kafasını bulandırmaz mı? hadi onu geçtim eğer varsa kız arkadaşına yazık değil mi? çok geç kalmışsınız bence aramak için. ara kaybedeceğin bir şey yok diyemicem çünkü 5 senelik eski sevgiliden ben çok çektim. evet senin aramakla kaybedeceğin hiç birşey olmayabilir ama karşı tarafın kafasını bulandırmak da çok bencilce bence. 5 senelik bir ilişki kafadan tabi ki tamamen silinmez ama eğer gömüldüyse derinlere, geri çıkartmak ne derece doğru. üstelik sizde bir daha çıkartmak istemediğinizi başkasıyla nişanlanarak göstermişsiniz zaten.

ben de sanmam açıkça geri dönceğini aradan bi yıl geçmiş çünkü...

hem de nişanlanıp ayrılma var ortada...

çocuk gurur yapar zannımca e haklı da tabi ama sen de çok üzülmüşün...

işin aslı vicdanını rahatlatmaya çalışıyosun..ara özür dile ama geri dönmesi meselesini sen açma bari...o açarsa konuşursunuz açmazsa özür diler kapatırsın teli...

Ne hakla beni bu sekilde yargilayip agir konusuyorsunuz?
affedersinizde, karsinizda cocuk mu var sizin? konusma tarziniza dikkat ederseniz sevinirim!
Onunla aramda gecenleri bi ben bilirim bi ALLAH...
hic bi kiz 5 yilini harcayip sevdigi insani yari yolda birakmaz bi sebebi olmadan!

siz hic hata yapmadiniz demi ömrü hayatinizda? süpersiniz, mükemmelsiniz.
bi hata yaptiginizda insanlar size böyle konussa cok hosunuza gidecekti demi!

kimse benim hakkimda böyle konusamaz, hele beni tanimayan biri asla!
haddinizi bilin

Eğer şuan hayatında başka biri varsa ve seviyorsa sen arasanda kafası karışmaz bitmişsindir artık onun kafasında.Benimde böyle bi ilişkim olmuştu.Yıllar sonra bitti benim için bir zamanlar önemliydi.Uzun bi süre sonra beni aradı sadece konuşmak istediğini söyledi ağlayarak dinledim sanki vicdan azabı çektim sebepsiz...Yanımda şimdiki nişanlım (o zman sevgilimdi) vardı.Hiç kafam karışmadı biliyomusun çünkü onu atmıştım kafamdan kalbimden.Bazen bende rüyamda görürüm nedenini bilmiyorum :bbo: Bu 1 sene başkasıyla nişanlandıysan severken nasıl yaptın bunu bilmiyorum ya gerçekten sevmedin yada sadece herşeyin ilkini onda yaşadığın için alışkanlıktı senin için.Ama ilerde hepsi alışkanlık oluyo zaten...Bence ara ve gerçek duygularınla yüzleş...

Canim burda ilk defa bir bayanin eski sevgilisine dönmek istedigini okuyorum, genelde hep erkekler bir zaman sonra dönmek isterler, burdada bayanlar anlatir, bizde herzaman kabul etme deriz.
O dönemde yasadigin olaylardan dolayi bunalmis ve cikis kapisi olarak ayriligi secmis olabilirsin.
Kimse senin o anki psikolojik durumunu senden iyi bilemez, sana ayrilmak istedigin icin birsey demiyorum, bu tabiki en dogal hakkin. Kendini iyi hissetmedigin bir iliskide, karsi tarafada yeteri sevgiyi, saygiyi vermezsin.

Ama gel gelelim simdiye..
Aradan baya zaman gecmis, onunda yaralari sarilmistir bir sekilde.
Onun adina yorum yapmak olmaz ama seninde dedigin gibi belki hayatinda artik biri var, ve sen yeniden karsisina ciktiginda kafasi karisacak. Mümkünse önce bi arastir bence, yoksa özür dileyip gönül almak yerine iyice üzersin.
Geri dönermi dönmez mi o da ona kalmis birsey.
Insallah ikinizinde memnun kalacagi bir durum olur.

Allah yardimcin olsun canim.

kızlar bu konuya artık cevap yazmayın isterseniz..konunun sahibi ilinmesini istemiş..istek ve sorular bölümünden görebilirisiniz...

adamı terk eden sensin başkasına aşık olan nişanlanan ine sensin madem sorun vardı neden dönmek istiyorsun ki...ben yorumumu yazarım dikkate al ya da alma...yani arkadaslar kendinizi o erkeğin yerine koyun empati yapın bence...ayrıca aşık değilim alışkanlık yazan da sensin :1shok:nasıl bir yorum istedigini de yaz bundan sonra konu acarken...hihoyyyt

Eftelyacım kimsenin keşkesiz bir hayatı yok tabiki benim de yok..ama bence birini terk edip kısa sürede başkasına bağlanmak ve ondan da umdugunu bulamaıp eskiye sırf boşlukta oldugu için dönmek yanlış bir şey...arkadas okuduysan aşık değilim alışkanlık oldu yazmıştı eger aşığım unutamadım yazsa tamam haklı dicem ama bence su an haklı degil cok yanlışı var .ayrıca ah aldın yazdım eee almış ortada zaten kendisi yazmış ilkinde ona yaptığım benden cıkıyor haksızlık ettim korkakça mesaj atıp ayrıldım o çok uğrastı mücadele etti yazmış ayyy okumadınız mı bunları yaaa:1no2:

Siz kendinizi yargılamayın önce...
O zaman kimse sizi yargılamaz..
İlişkilerde bir şeyler yolunda gitmezse elbette biter, ama açıklama yapmadan sadece bir mesaj karşısındakinin duygularını alır götürür...
Sebebiniz bu kadar kuvvetliyse neden şimdi dönmek istiyorsunuz ki...
Siz demişsiniz ne yüzle aradın der mi?
Çok sağlam bir insan olması lazım bunu dememesi için..
Sadece dinler ve teşekkür eder ama dönmez size...
Sevgi, alışkanlık, bağımlılık, bağlılık gibi kavramlar birbirine karıştırılmamalı...
Ben sana bu şekilde davrandığım için pişmanım, haketmiyordun bu şekilde bitmesini, vicdanımı rahatsız ediyor bir şeyler deyip özür dilemek yerine siz adamın sevip sevmeyeceğini, hayatında başkası olup olmadığını düşünüyorsunuz....
Olmasa bile yeniden güvenir mi size sizce..?
Ya da siz olsaydınız güvenirmiydiniz size..?
Önce nerede hata yaptığınızı bir tartın bence...

yazdıklarını okuyunca aklıma ilk ve tek gelen şey şuanda içinde bulunduğun boşluğu doldurman oldu.
lütfen alınma ama bence sen hayatta yalnız olmamak istiyorsun. yani yanında seni önemseyen yada seven biri olsun istiyorsun. 5 senelik ilişkiyi bitirdikten sonra nişanlandım dedin. Peki nişanlıyken o bıraktığın kişiye haksızlık ettiğini düşündünmü? nişanlıyken belkide hayatında herşey iyiydi ama ayrılınca eski sevgiliye yapılan haksızlık ortaya çıktı.
kendi kendine günah çıkarmak istiyorsun. bu günahı çıkarırken tekrar bir ilişkiniz olmasını da umuyorsun.
aramak istiyorsan ara ama bence bu dürüstlük değil.
kendi kendine duygularını ölçmen gerekir. aramanın esas sebebini düşün. biraz yalnız olma duygusunu yaşa. çok birşey kaybetmez dahada olgunlaşırsın.
ayrıca eski erkek arkadaşının yeni bir ilişkisi varsa aramamanı tavsiye ederim. sonuçta kimsenin kafasını karıştırmaya gerek yok.

sevgiler...

böyle ikilemede kalmaktansa yarın daha geç kalmaktansa ara belki oda seni istiyordum belki yolunda gider herşey
baktın sana tavrı soğuk dersin bir şans daha verdim dersin unutmaya çalışırsın
ama aramazsan bir kurt içindeki seni yiyip bitirecek ararsan senin için daha iyi olur
derse aklın başına yeni mi geldi derse
evet yeni geldi dersin
ve neden ayrıldınız bunu bilmiyorum aldatma felan mıydı
eğer aldatma ise kesinlikle hiç aramaya değmez güzelim

iyi yazayim :
bi zahmet bundan sonra benim konularimdan uzak durun, size ait bi mesaj veya yorum görmek istemiyorum kendi konularimda...
siz önce insana saygiyi ögrenin bence!
ben hatasizim, herseyi dogru yaptim demiyorum. yaptigim hatalari tüm acik yüreklilikle geldim yazdim buraya, kimseyede hesap vermek zorunda degilim bu yüzden!

kirici olmadan yorumunuzu yapabilirdiniz ama bu sekilde kisiligimi yargilamaniza ve hakaret niteliginde msjlariniza tahammül etmek zorunda degilim!
ISTEMIYORUM YAZMAYIN KONUMA BIR DAHA!

her insan hata yapabilir hayatta, her insan kötü bi dönemden gecip yanlis kararlar verebilir!
ben illa eski sevgilim bana geri dönsün onu geri kazanmak istiyorum demiyorum...
ONDAN ÖZÜR DILEMEK ISTIYORUM dedim sadece yaptigim hatalardan dolayi, cnkü vicdan azabi cekiyorum.
Bu nisanlim varkende böyleydi, simdide böyle... ama nisanlim varken gidip eski sevgilimi arayip özür dilemem cok sacma olacagi icin ve nisanlimin asla kabul etmeyecegi icin
ondan ayrildiktan sonra iyice düsünmeye basladim.
Konu bundan ibaret...

Konunun yönetici tarafindan silinmesini istiyorum, cnkü gercekten cok moralim bozuldu!
ben iyi niyetimle belki ablalarim yardim eder bi yol gösterir diye actim, cogunuzda yardim ettiniz ALLAH razi olsun ama bu sahsa ait yorumlar beni bu siteden soguttu resmen!

eminim o pişman olup arayacağın günü bekliyodur ama seni reddedeceğini düşünüyorum
bence sonucu ne olursa olsun aramalısın
bir özür borcun var
kimsenin hakı kimsede kalmasın

canımcım, öncelikle sinirlenmişsin biraz sakin ol...

ikincisi biz buraya yazmak istediklerimizi yazıp yoruma sunuyoruz ve herhangi bir yanıta karşı hazır olmalıyız.
buraya üye olduğum ilk zamanlarda da ben bir konu açmıştım..iki arkadaşın sanki bana saldırıya geçtiğini düşünmüş ve aynı senin gibi konum silinsin ve bu arkadaşlar msjıma yorum yazmasın bir daha, bunlar beni siteden soğuttu yazmıştım...bunlardan biri de üvercinkaydı...ben ikinizi de tanımam bilmem, sadece burdan tanıyorum, bu yüzden herkese eşit mesafedeyim...sonra benim konum silindi. bir süre sonra baktım ki diğer arkadaş, herkese karşı böyle....ama üvercinka sadece düşündüklerini yazıyor, saldırmıyor.düşüncesinin uyduğu zaman da oluyor olmadığı da..belki sana yazdıkları ağır gelmiştir, sen de belirtmişsin ok, bu sizin aranızda..

diğer konuya gelice de burda herkesin farklı yorumları olması doğla, herkes aynı düşünse KK olmazdı..ben şimdi birşeyler yazsam eşimden ayrılayım mı desem, belki on kişi saçmalama, bundan ayrılık mı olur yazacak...on iki boşa kız diyecek...o yüzden sen de yorumları değerlendir sadece ve istediğini yap...zaten eninde sonunda insan istediğini yapar...sorumluluk alırsın ve sonuçlarına katlanırsın....

sevgili çamaşır suyu senin o mesajını hatırlıorum şişmanlıkla ilgiliydi napsam diye..biz de sana diet demiştik sen de yok yapamam demiştin falan filan öyledi galiba...yukardaki tespitin için sağol canım evet kimseye saldırmıorum ortada yanlış bir durum görünce de yazıyorum fikrimi..hepimiz ayrı karakterlere sahip olgun insanlarız...bu arada sen sempati duydugum neşeli bir kişiliksin en yazılarından cıkardıgım bu..sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…