Arasam mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım öncelikle ikili atışmalara girme derim.burada herkes acılan konuya yorum yapmakta serbesttir.kimisi destekler,kimisi desteklemez bu dogal ve arkadasların yazdıklarını da okudum hakaret içeren birşey göremedim.bu yüzden sakin ol ve rahatla.herkesin düşüncesi farklı olabilir.yaşadıklarının içerigini yanlızca sen biliyorsun,özür dilemenin dogru oldugunu düşünüyorsan hiç durma.ben aramandan yanayım daha önce de söyledim ama bunu yapmadan önce iyice arastırmanı da söylüyorum.sadece özür dilemek için araman normaldir ilişkisini etkileyecegini düşünmüyorum.zaten aklı haala sendeyse birşeyler olur.seni anlıyorum onu üzdügün için rahat degilsin...ona haketmedigi şeyler yaşattıgını düşünüyorsun.ama senin de dedigin gibi herkes duygu çıkmazı içine girebilir.bunu yaşamayan bilemez bende yasadım zamanında ama anlattıgım gibi hatamı hemen farkettim ve şimdi çok mutluyum.birde bu benim düşüncem tabi sevgi aşktan daha önemli arkadasım.askı heran yaşayamıyorsun ama sevgi heran var.sevmek bambaşka bir duygu.senin bu insana asktan öte sevgi duydugunu düşünüyorum.buda çok önemli birşey.içimde ona karşı bir his olmasaydı zaten aramak aklına bile gelmezdisen kalbinden geçeni yap tatlım.buada herkes fikrini söyler ama önemli olan senin ne hissettigin.ama şunu unutma birbirinizin alnına yazılmışsanız senin çaba sarfetmene ve aramana gerek kalmadan ALLAH bir şekilde sizi buluşturacaktır.hayırlısını dilerim senin adına.çok dedim sana ara ara diye ama karar senin.diger arkadaslarımın da dedigi gibi bir ilişkisi varsa o kıza da günah.hiç mi karşılasmıyorsun sen bu insanla.mutlaka bir yolunu bul ögrenmenin acele etme.iyice ögren ilişkisi var mı yokmu diye .eger varsa özür bile dilemek için arama.eger yoksa da çok güzel olur.ozaman arar konusursun özürünü diler kapatırsın.seni bırakmak istemezse zaten bidahakine o arar.yerimseniben sıkma canını..sen onu aldatmadın yada başka bir biçimde üzmedin utanılacak birşey yapmadın.bu yüzden üzme kendini.hadi hayırlısı.bu konuyu sildirme bence.devam edelim çünkü gelişmeleri ben ve birçok arkadasımın merak ettigini düşünüyorum canım.Şeniz

Tesekkür ederim güzel yorumlariniz ve desteginiz icin...
ben aramaya karar verdim acikcasi,
sadece söyleyeceklerimi kafamda toparlamaya calisiyorum!
bide cesaret edemiyorum aramaya, sürekli erteliyorum
ama uzun zamandir sürekli rüyalarima giriyor, hemde kötü sekilde...
merakta ediyorum acikcasi,
böyle baslarim söze bende... merak ettim seni diye... sonra tepkisine bakarak devam ederim...

evet aynen öyle canım.daha önce demiştim ya zaten sana...sen ne diyecegini bilirsin tabiki ama merak ettim seni diye başlarsan iyi olacagına inanıyorum.rüyalarında gördügünü ve iyi görmedigini söylersin gerçek olan da bu zaten dimi ama...yanlız lütfen bir kız arkadası olup olmadıgını iyice ögren.yani ona sorarak degil tabi.bir arkadasına falan da sorabilirsin..ama ben oldugu sanmıyorum.neden dersen;seni bu denli çok seven biri 1 yıl gibi bir süre içerisinde seni unutup başkalarıyla çıkamaz derim ben.çıksa bile senin yerini tutmaz.facebook dan aramak aklına geldi mi hiç?

Aradim ablam, izini bulamadim ama maalesef...
msninide degistirdigi icin ve bildigim msnin sifresinide degistirdigi icin bu sekilde ulasmam imkansiz...
cep nosu zaten yok bitek ev numarasi var...
ona anca o sekilde ulasirim...

ciddi anlamda yanina gitmeyi cok düsünüyorum, farkli sehirlerde kaliyoruz, o yüzden cevresinden sevgilisi olup olmadigini ögrenmem imkansiz... anca ona sorabilirim...

hmmmCADIARZU ozaman işin zorlaştı be canım.naapsan ki acaba?o zaman topla kendini ve direk evini ara konuş yarın.kötü bişey olmaz korkma.yanlış anlama beni de.niyetim sadece iyi olup olmadıgını bilmek de.rüyayı söyle.iyiysen problem yok o zaman de.iyi bak kendine de kapat.zaten diyorum ya,bir ilişkisi falan yoksa o seni arayacaktır.heee bide dersin ki sakıncası yoksa cebini alabilir miyimkaydirigubbakcemile3nasıl olur sence?merak ettigim zamanlar bi alo derim dersin.

HMM aramaz ki inattir biraz :))
ama ben onun pat diye karsisina dikilirim... gidicem yanina, eger bu konusma iyi gecer ve sevgilisi yoksa...

HMM aramaz ki inattir biraz :))
ama ben onun pat diye karsisina dikilirim... gidicem yanina, eger bu konusma iyi gecer ve sevgilisi yoksa...

tamam canım sen neyin dogru olduguna inanıyorsan onu yap.inşallah senin için en hayırlısı ne ise o olur.yerimseniben vallahi çok merak ettim ne diyecegini bu çocugun sana .gecikme ama tamam mı haber ver bana buradan.ne zaman gideceksin yANINA.KIZ BEN BEKLEYEMEM ŞİMDİ GİTME ARA YARINkaydirigubbakcemile3

bencede ara canim
bosver hayatinda biri varsa bile
sen üstündeki yükü atmis
ve vicdan azabindan kurtulmus olursun.
hic olmassa bi özür dilersin, yada bir halini hatrini sorarsin,
ne olcakki?
eger hayatinda biri yoksa da,
normal görüsürsün,
bakarsin kader sizi tekrar birlestirir hic belli olmazki :)
ama yarin mutlaka ara tmm mi

umarım eski erkek arkadaşının yeni bir sevgilisi yoktur. bu düşüncem ikinizin yeniden beraber olması açısından değil tabiki. Yeni sevgiliyle aralarında bir problem olmaması açısından.
kendimi yeni sevgili yerine koyarak düşünüyorum hiç hoş olmazdı araman. kızardım sana. bitmiş ilişki için çaba sarfediyor derdim açık açık. kimse istemez sevgilisini, eski kız arkadaşının arayıpta geçmiş için özür dilemesini:1no2:. üstelik araya zaman girdikten sonra.
öncedende dediğim gibi karar senin aramak istiyorsan ara. Aramadan önce düşün...:uhm:

Ben üniversitedeyken bir erkek arkadaşım vardı. 1.5 yıl çıkmıştık.
Hayatımın en kötü dönemlerinin bir kısmını yaşatmıştı bana. Çok çok acımasız ve zor bir ayrılık dönemi geçirmiştik. Çok çektirmişti bana.
Tam 15 sene sonra bir gün işyerime geldi. Evlenmiş, bir çocuğu olmuş, ama sana yaptıklarımdan dolayı vicdan azabından uyuyamıyorum aylardır kabuslar görüyorum, lütfen beni affettiğini söyle, kurtar beni bu azaptan dedi.

Bu ona çok şey kazandırdı belki, belki vicdanı rahatladı, belki başını yastığa daha kolay koyar oldu ama bana hiç iyi gelmedi. Evliydim o dönem, eşimle aramda bu yüzden ciddi sorunlar yaşadım. Onunla hala görüştüğümü düşündü, pat diye işyerime gelebilecek kadar rahat olmasını bana bağladı. Çok kavgalar ettik. Erkek işte. Kabullenemedi. Aylarca bir daha aradı mı, geldi mi, görüşüyor musun sorularının ardı arkası kesilmedi.

Ve ben onun benden özür dilemesine normal şartlar altında sevinmem gerekirken tamamen bitmiş gitmiş bir konu yüzünden ve sırf kendi vicdanını rahatlatmak uğruna birdenbire ortaya çıkıp hayatımı altüst etmesine bin beter kızdım. Keşke diyorum her şeyi olduğu gibi bıraksaydı, ne benim ne de eşimin kafasını karıştırmasaydı, hiç gerek yoktu.

Şimdi sende durum elbet aynı olmayabilir, sen de iyi niyetle bir özür borçlu olduğunu düşünüyorusun. Benim tek demek istediğim şu ki aradan epey bir zaman geçmiş ve sen bu durumda sadece kendini ve onu değil... 3. ve hatta 4. şahısları da düşünmen lazım. Gerçekten çok iyi düşünmen lazım. Bana sorarsan karşısına çıkman hiç doğru olmaz. Üstelik ayrı şehirlerdesiniz. Olası bir sevgilinin ya da eşin bu konuda seni ne kadar anlamasını bekleyebilirsin ki? Anlayamazlar zaten ve bu yüzden de kimse onları suçlayamaz.

Ben de özür dileme demiyorum elbet, dile, ama yaşadığı şehre gidip karşısına dikilmek bana pek doğru gelmiyor. Telefon edebilirsin ilk etapta, gitmen gerekirse zaten konuşmalarından belli eder o kendini...hakkında hayırlısı olsun.

Bugün aksam arayacagim kizlar cok heycanliyim :bbo::çok üzgünüm:
ay benim huyum var heycanliyken asla konusamam,
sesini duyunca suscam simdi rezil olcam kesin... uf halletmem lazim bi sekilde, bu heycani yenmem lazim

ellma canim telefonda konusmadan pat diye karsisina dikilmem zaten, telefonda tepkisi olumlu olursa ve sevgilisi yoksa...
tepkisi olumsuz olursa veya sevgilisi varsa neye dayanarak karsisina dikileyim ki...
dedigin gibi cok kötü olur öyle, ne ona nede sevgilisine bunu yasatmaya hakkim olmaz ki sirf kendi vicdanim rahatlasin diye...

öncelikle hayatında biri olup olmadığını araştırmaya bak sonra çocuğun kafası karışır o kızın da bedduasını alırsın bak bu çok önemli senin sevginden bile önemli başkasının mutluluğunu engellemk çok kötü bişey...eğer hayatında biri yoksa onu bul konuşmak istiyorum de 5 senenin hatırına konuşur heralde madem çok değer veriyormuşsunuz birbirinize herşeyi baştan alma şansınız var içinden ne geliosa söle ona seni özledim de sensiz olmayacağını anladım de bakalım ne tepki verio eğer herşey baştan başlarsa;YARIM KALMAZ GERÇEK AŞKLAR BİTTİ DENEN YERDE BAŞLAR.......eğer başlamazsa sizin ki gerçek aşk değildir

YARIM KALMAZ GERÇEK AŞKLAR BİTTİ DENEN YERDE BAŞLAR.......

Bu söz cok hosuma gitti gercekten, tsk ederim...
cesaret veriyorsunuz bana kizlar tsk ederim... dedigim gibi onu aramaktaki asil amacim tekrar birlesmek degil, sadece özür dilemek istiyorum ve iyi mi onu bilmek istiyorum... bu gece yine rüyama girdi cünkü

canım ben aradıgımda cok kucuk ve olgunca dusunemedıgım ıcın yalnız hareketler yaptıgımı bu yuzden de vıcdanı azap cektıgımı , ınsanı olarak kendımı yakıstırmadıgımı, bu surec ıcerısınde kendısının mutlu olacagı bı ılıskısı olması ıcın dua ettıgımı , mutluluklar dıledıgımı soyledım, oda benım ıcın hıc kotu dusunmedıgını, benı anladıgını, arayarak bı kere daha onu haklı cıkardıgımı, dualarımın kabul oldugunu , mutlu bı ılıskısının oldugunu , bana ah etmedıgını ve cok mutlu olmamı ıstedıgını soyledı. Daha sonrada ben bır daha sozlusunun yanında zor durumda kalmasın dıe aramadım , ama ıcım cok rahat. Dersenız kı ben eskı erkek arkadasıma boyle bı helallık verır mıyım asla!!!

aradim simdi, cikti ama konusamadim yine ((

canim aksam arasan eminim ki az önce senin aradigini da tahmin edecektir. bence ya cesaretin topla ve bir kere ara yada hic arama.. umarim hersey iyi olur

Yazdıklarını ve de gelen yorumları sonuna kadar okudum.Öncelikle fikrimi belirtmeliyim sana kesinlikle aramalısın hayat çok kısa,ve keşkelerle dolu olmamalı..Tabi aradan çok uzun bir zaman geçtiği için dejavantajların var yorumlarda da belirtilmiş bu ve haklılar da bence .Ama gene de aramaktan hiçbirşey kaybetmezsin.Hemen şunu belirtmeliyim sana benzeyen bir durumdayız ben de kendi isteğimle ayrılmıştım sevdiğimden içim kan ağlayarak sonra pişman oldum içten içe ve arasam mı larda idim sen gibi ve hatta buraya konu açmıştım hatta.Ama senle farkımız var benım aradan bır ıkı ay gecmıstı ve ben aradım sonrasında hatta bır kac kez gorustuk ve halen gorusuyoruz ama sorarsan ne oldu diye hicbirsey eskısı gibi olmadı arada bır mesafe ve bu mesafelerı genısletıp daraltmak senın elınde aslında eğer tekrar senınle gorusmek ısterse bılkı senı hala sevıyordur ama aksı de olabılır tum mesele senın gercekte ne hıssettıgın ve de ne hıssettırebılcegın yanı sen net olmalısın ve kararlılıklarını karsıya ıyı aksettırmen lazım kı mutlu olabılesınız dıye dusunuyorum nacızhane yorumum ama ben yasadım senın gelgıtlerını ve ben aradım aradıgım ıcın hıc pısman olmadım hayatta hersey mumkun ve bız ınsanlar bazen yanlıs kararlar alabılıyoruz ama onemlı olan gercek sevgı ıse yapılan hersey mubahtır bu yolda ve yarım kalan asklar bıtmez asla bıttıgı yerde başlar ama yaşanan gerçek aşk ise canım ara ve ne oldu gelişmeler bize de anlat herkes seni merak ediyor başta ben olmak üzere...hadi hayırlısı bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum...Sevgiyle kal tatlım...

en sonunda konusursan senin aradığını anlayacak zaten arayıp arayıp kapatıp ta rezil olma..
ben ara derim şansımı denerim
reddederse mutluluklar dilerim hakettim derim
en azından vicdanım rahat olur

Tabi ki konusmam daha mantikli arayip kapatmaktan... ama sesini duyunca cesaretim gidiyor birden....
bu mesele ya bu aksam hal olcak, yada bi daha aramam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…