arasammı aramasammı???

my time is now

life is good %5.4
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
177
106
38
34
şu anda kafam ciddi anlamda çok karışık ve dışarıdan bir bakış açısına ihtiyacım var bu yüzden ilk defa geldim ve açıyorum size derdimi. hepinizin o kıymetli düşüncelerinize yorumlarınıza ihtiyacım var...

ben babasız büyüdüm. annem ve babam ben daha 1 aylıkkken ayrılmışlar. sonrasındada babamı sadece resimlerde gördüm..ne maddi ne manevi hiç bir şekilde yoktu yani. ne nafakasını yatırıyor nede bigünden bigüne arıyordu...aslında babam vardı ama aslındada yoktu... ve sadece 10dklık mesafede yaşıyordu...
liseye giderken numarasını buldum 15 yaşımda ona ulaştım 2 3 kez görüştük 10 sene olduğu için tam hatırlamıyorum ama nedense birden konuşma kesildi ne ben aradım nede o aradı...
büyüdüm evlendim düğün kartıma bile annesi babası yazdıramadım sadece annesi ve anneannesi yazdırabildim. onun adını koyamadım o karta tanımıyordumki ne baba ne babanne ne dede ne amca ne hala ne de kuzen.. baba tarafım kalabalık olmasına rağmen(annemler anlatmıştı düğün fotoğrflarında)
tanımıyordum hiç birini. düğündede o taraftan hiç kimse olmayacaklardı sonuçta bilmiyorlrdı evlendiğimi..
evliyken 21 yaşındayken yine aradım 3 gün üst üste görüştük sonra yok tık yok... gram aramadı..
23 yaşındayım şimdi. beni sadece bir kere aradı oda babalar gününde..arıcam etcem görüşcez biton saydı aradan aylar geçti ve bir daha hiç aramadı.
23 senedir bana 1 lira parası bile geçmedi... ne birgünden birgüne para istedim nede yardım. sadece konuşmak istedim..
dün yine aklıma düştü aradım telefonu açtı şarjım bitmek üzere birazdan arıcam dedi telefonu kapattı. dün bitti bugun koskoca gün bitti aradım aradım ulaşılmıyo kapalı telefonu. geride dönüp aramadı..
kaç yaşına geldi hala ufak bir çocuk gibi yüreğim. nedense hiç eksikliği gitmiyor....
böyle birine değermi bilmiyorum arasammı bi daha aramasammı siz olsaydınız ne yapardınız???
sanırım sağlıklı düşünemiyorum şuan. karar veremiyorum
bir yanım diyo salla zaten varmıki hepi topu 3 5 gün gördün koca hayatında
bi yanımda diyo ki benimde bir babam olsun bu boşluk dolsun...artık kimse laf edemesin bana kimse acımasın babam yok diye küçümsemesin yerlere vurmasın...
kayınvalide tarafım boyna laf sokmakta. fakir bir ailenin kızıydım hç bir zamanda gocunmadım. yükseklerde gözüm hiç olmadı. kaynanamın 20 senelik koltuklarında oturdum birgünden birgüne ağzımı açmadım demedim yeni isterim diye. yenidede aynı mutluluğu yaşıcaktım eskidede.. ama ailem bişey yapamadı hep kaynanamlar yaptı diye herşeyi çok laf sokuyorlar. dayanamıyorum artık. babam yok diye annemler fakir diye bir ton laf yaptılar. ufacık bişeyde nerden geldiğin belli gibi laflar söylüyorlar...
4 senelik gelinleriyim beni kabullenemiyorlar..
kendileri zengin değil orta halliler desemki zenginlerde laf söylüyorlar amenna ama o da yok..
desemki okumuşlar etmişler yüksekteler seviye olarak ondan seviye farkı yapmaya çalışıyorlar ama okulun o sunu görmemişler.. ben sülalelerindeki tek üniversite okumuş insanım ve ben birgünden birgüne bu tür bir ayrım yapmadım..
bütün bu sorunlar varken hep aklıma babam geliyo.. sanki o olunca hayatımda bidhaa laf yapamıcak bidaha hor göremicekler beni ... sanki o hayatımda olunca hissetmiycem böyle küçük bir kız çocuğu gibi..
oooffffooofff bilmiyorummmm
sizce ne yapmalıyım kızlar karar veremiyorummmm arasammı aramasammı babamı ???

esin nasil sana karsi?

Ayy zormuş.Üzüldüm adınızq. Hiç sormadınız mı niçin aramadığını? 10 dk mesafe diyorsun bide nutkum tutuldu.

Bence arama. Eksiklik cekmeni anlayabiliyorum, cok da uzuldum. Ama belli ki o da seni benimseyememis. Babalar annelerden farkli oluyor, onlarda icten gelen bir annelik duygusu gibi babalik duygusu yok malesef. Birkac gun gorusup ortadan kaybolmasi, gorusecegiz diyip hic ses cikarmamasi bana sanki gorusmeleri de zorakiymis gibi hissettirdi. Sen aradigin icin gorusmus seninle, o istedigi icin degil belki de. Arayip ulasamadikca, adim atip karsilik goremedikce daha cok uzulursun..

esin nasil sana karsi?
eşim her daim yanımda her daim korumakta herkese karşı... sülaleye karşı ikimiz duruyoruz ayakta yılmadan...
Ayy zormuş.Üzüldüm adınızq. Hiç sormadınız mı niçin aramadığını? 10 dk mesafe diyorsun bide nutkum tutuldu.
yok ayrılırlarken annemle kavgalı ayrılmışlar ondan gelmemiş demesi o.
bu arada annemde içki ve kumarı yüzünden bırakmıştı babamı...
sanıırm haklısın.. ben istediğim için görüşmüş olma ihtimali yüksek :S ben bu babaları hiç anlayamıyrummmm

Cnm sen daha iyi bilrsin. Nasl biri ayrılık sebebi. Evliyse eşi istemiyodur filan gibiyse ara ama babalığını hissettirememiş bi adamı affedemezdim. Seni çok iyi anlyrm. 5Yasnda tanıdım babamı yurt dısına getmiş dönmemiş doğup büyüdüm görmedi. Fotodan tanıdım... o sevgi başkadır bilirim.. 15yasına kadar çalıştı şehir dıslarında belli zamanlar gördüm o sıcaklığı tattım aşktı... ve 15imde yine yurt dısına çıktı bizi de götürecekti üç ay sonra kaybettim yine orada... dağ ardında olsunda toprak altında olmasn derler...

Kv lerin ayıbı vicdansızlığı. Yokluğunu hissetmen normal... bazen bende diyorum o olsaydı böyle olmazdı... bi gün olsun hissettrmemeye çalısırlar aynı evdeyiz. Görgü meselesi..

Ama hiç unutmam görümcemle yasıtız.babasıyla yakalaştı sırtına atları falan öyle bi arıldı ki... ağlayarak odama kaçtım... içim sızladı. Eşimle çağırdı özür dilediler düşünemedik diye kp de sarıldı sende kızımsın die...

Velhasıl bunca yıl gamszlk ettiyse... baba da sayılmaz..

Aramayın sormayın boşverinsenize evlat sizsiniz, yavru kıymeti bilmeyene ne yapsanız boş acımasız olucam çünkü en yakın arkadaşım en son 3 yaşında gördüğü babasıyla geçen ay buluştu. Ondan sonrada hiiiç aramadı adam. Oda baba demiyor artık zaten

Bence de aramayin.Bende babami 9 yasindayken kaybettim.inanin babasizligi biliyorum.O eksiklik cok garip hep bir kanat kirik icinizden gibi.Ama siz elinizden geleni yapmissiniz belki onun da size yuzu yoktur baska dertleri vardir bilinmez ama.Babaniz size göre"size sahip ciksa da" esinizin ailesinin tavrininin degisecegini hic sanmiyorum.Onlar alismislar sizi ogullarina layik görmemeye.Ayrica ogullarinin mutlulugu pek tabiki imkanlari varsa yapacaklar dügünü kimse de kusura bakmasin.

Sizin özel hayatınız eşinizin ailesini ilgilendirmez,hadlerini bilsinler.Ne olmuş babanız yanınızda değilse serefinizle evlenmiş,barklanmissiniz onlara ne.Insan kinadigini yaşamadan ölmezmiş kimin ne olacagi belli mi? Arama bacim babanı bir daha içindeki küçük çocuğu kocanla,evlatlarinla oyala bundan böyle.Onune bak artık geçmişi at gitsin hayatta herkesin bir sınavı var seninki de buymus.Inadina mutlu ol,kapat kulaklarını acımasız seslere...

evli değil. sonradan evlenmş boşanmış yine. 2 sene önce görüştğimde bi kardeşim daha olduğunu oğrendim.8 9 yaşlarında çok tatlı br kız.. ve şu koca halimle kıskanmıştım içten içten oda 2 yaşındayken boşanmışlar annesiyle babam ama hep aramış gitmiş gelmiş vs babalık yapmış ve ben hala annesinide arıyorum kardeşimin arada bir görüşmek için. sonuçta oda kardeşim ben babam gibi olamıyorum ...
annemle babam içki kumar sebebiyle ayrılmışlar annem daha fazla çekememiş..
aslında tam yokluğuna alışıyorum tamm hç aklıma gelmio derken bi laf sokuo gene kv tarafı sonra hoppp dönüyorum başa...dün gene konu açılmıştı görüştük kv ile başladı bakkk o ev aldı bu araba aldı alırlar tabi babaları var biz tek başımıza neye yeteydik falan filan sonrada onlar gitti ve ben yine babamı aradım...
aslına bakarsanız telfonumda bile ismiyle kayıtlı baba diye kaydedemedim.. 2 kere dıışındada ona baba diyemedim ondada zorlandım.. bi acayip söyledim :S ağız alışkın deil..hepiniz haklısınız aramamak en iyisi..
saolun cvp yazdığnız için

Aramak, ilişkiyi tayin etmek sadece senin bilecegin is. Böyle kararlar alacağın zaman kararsız kalirsan kalbini dinle, elalemi değil.
Baban yanında olmadığı için, başkaları değil, sadece sen kendini değersiz hissediyorsun, kendine aciyorsun. Eksik, yeterince sevilmemis hissediyorsun. Bu duygularla, küçük emrah gibi gezersen, herkese kendini ezdirirsin.
Babasiz olmak nedir bilirim ama kabul et baban da bir spiderman, bir batman değil ki seni uzenlerin hakkından gelsin. Babam olsaydı hepinizi doverdi triplerinden cik, savaşın ortasında komutansiz kaldım diye dovunecegine kendin için kendin dövüş.

bazen diyorum ölseydi en azından derdimki yaşasaydı şunu yapardı yanımda olurdu vs ama yaşarken böyle olması zoruma gidiyor...
ah canım benim bitiyormuki sınavlar... malesef bebişim yok 4 senedir çırpındık yok bebeğim yok die dedikleri lafları sayamıyorum bile bebeğim olsa belki daha çabuk büyürdüm.. kocammm ah kocam genede en büyük destekçim o. beni iki kat sever.. bu seni tanımadan önceki sevemediğim günlerim için die die sarılır sever

Adamın varligi da yoklugu da eksiklik. Varken bile yok bu adam. Bosuna arayip kendini germe. Kizim vardi benim biyerlerde sanki diye bir gun aklina dusecek olursa o arasin. Sen hayatina devam et ve sunun icin kendini uzme, varken de mutlu etmiyor bu adam seni. Hatta yeterince geri donus alamadigin icin bence daha cok üzülüyorsun gorustugunuz zamanlarda. O yuzden belki de gorusmemeniz daha hayirli senin icin. Ha bir de icin rahat olsun cunku sen zaten bir evlat olarak elinden geleni yapmissin.

Cnm baban old. İçin aramak istiyorsan ara. Açıkça anlat sorunlarını.. kv etkilenme. Oğluna galinmi mal getirecek de oğulu baba everir tarkiyede böyle. Beni verdiler üstüne de paramı verceklerdi de... ne yani mal derdihe mi düsmüş. Çalısır kazanırım de okumuşum cahile laf anlatamam de.. sindirme kendini. Lafın ağzında olsun ki çekinsinler. Kocan da korusun biraz seni. Baban olsada bişey değişmezdi üzülme..

emrah modunda dolaşmadım hiç bir zaman. kimseye ne hissettiğimi söylemedim bellide etmedim. laf soktuklarında saygımdan sustum bişey demedim. laflarından dolayı üzüldüğümü bir kez bile söylemedim. hissettiğim duyguların beni etrafımdakilere zayıf göstermesindense konuşmamayı tercih ederim. burda anlatmaktaki amacım ilk satırda yazdığım gibi ilk defa bir derdimi açıyorum.ilk defa hissettiklerimi yazıyorum.
ve pişman oluyorum.. dertli olmak zayıf olmak eziklikmiş meğer bu sitede. bu hatayı bir daha yapmam zaten.

Öncelikle insanların seni küçümseyeceğini yerden yere vuracağı fikrini kafandan çıkar. Böyle bir baba figürü zaten şu saatten sonra ne senin düşündüğün insan olur nede işine yarar. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil, bu zamana kadar sana en ufak yardımı geçmemiş birinide aramayı boşver istemiyorsa kendi kaybeder. Senin başında annen var hem annen olmuş hem baban...

Allah hakkınızda hayirlisini versin,Rabbim mutlulugunuzu daim etsin Ne güzel böyle bir eşe sahipsiniz bu da size bir armağan.Bosverin konuşup dursunlar, o gunahlarin hesabını bakalım nasıl verirler.

saolun arkadaşlar desteklerinize. insan bi anda duygu karmaşasında ne karar vereceğini bilemiyor doğru bakamıyr.. geri dönüş olmadığından bu kadar üzülüyorum ya zaten ama artık ilerdede o geldiğinde bulamaz beni...
çok paraya düşkünler.. daha geçen dediği lafta bunu daha iyi anladım. eşime diyorki arbayla gitme otobüsle git kaza maza yaparsın arabaya bişey olmasın otobuse olan olsun...bu lafı oğlluna söylüyorsa zaten dedim bana demeleri normal.. daha öncede ufak bi iş kazası geçirdi evde yattı işe gidemedi para getiremedi diye saydı durdu... açık açık diyor malımıza gelceğine canımıza gelsin diye .. aslında ondanda bu denli laf söylemeleri. .çalışıyrm kazanıyorum ama çekilmiyolar yinede bi yerden bi laf sokuveriyorlar. hiç b,şey bulamassalar hooopp bi torun yapamadın diolar gene başlıyolar

Allah hakkınızda hayirlisini versin,Rabbim mutlulugunuzu daim etsin Ne güzel böyle bir eşe sahipsiniz bu da size bir armağan.Bosverin konuşup dursunlar, o gunahlarin hesabını bakalım nasıl verirler.
tek tesellimde eşim zaten oda olmasydı nasıl çekilirdi bu hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…