arasammı aramasammı???

Hayatta insanin hersey istedigi gibi olmayabiliyor, seni anlayabiliyorum ancak sen kendini dinle..Nasil istiyirsan oyle yap..sen cok duygusal birisin o yüzden aramak istiyorsan ara..

Ayrica babanin yaninda olmamasi senin tercihin degil.Bunu siz biliyorsunuz..Ancak emin ol baban yaninda olsaydi kayinvaliden ve digerleri yine seni uzecek seyler bulurdu muhakkak..

Oglu kaza yaparsa araba ne olur diye dusunen bir kadindan ne beklenir ki? Yapma lutfen boyle insanlar icin uzme kendini..Kayinvalide ile ayni evde mi oturuyorsun? Bir de ben olsam simdiye kadar babamin akrabalari ile bir sekil gorusmeye calisirdim..onlar uzakta mi?

Düşmez kalkmaz bir Allah, kv basina ne gelecegini bilebilirmi. Hayatta herşey herkes icindir. Konu acilinca ver cevabını bu konuları acmayın diye. Babanıza gelince 34 yaşındayım ve annemle babam ben 9 yasındayken ayrıldı. Babamla 11-12 yasindayken en son gorustum. Sonra hic gorusmedim bir sebep yok. Ara sira aklima dustukce ben aradim ama hic donus olmadi. 2-3 yilda bir. Bende evlenmeden 2-3 gun once esimi alip gittim davet ettim bir o oldu birde 2 yil olacak babaannenin cenazesinde gordum o kadar. Kac kez denedim ama zaten bizi birakip gitmis dusunse bunlari yapmazdi. Denk gelirsek gorusurum diyorum
Tasima suyla değirmen donmuyor maalesef. Bence arama birazda anneni dusün.

Eşin neden müdahale etmiyor kayınvalidenin laf sokmalarına? Gerçi eşim hep arkamda demişsin. O zaman eşin senin kocan da olur baban da. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Kayınvalidene de Allah vicdan versin terbiyesiz kadın.

cnm bence arama ve onu yok saymaya çalışşş

sana anlatacağımı dinlersen neden böyle düşündüğümü anlarsın. kuzenimin anne babası 2 yaşındayken ayrılmışlar. kadının ailesi çocuğunu at gel demiş kadında gitmiş başka biriyle evlenmiş iki tane çocuğu olmuş. yıllarca kuzenimi aramamış. kuzenimin düğününde geldi bir bilezik taktı

ve yılların diyetini ödedi sanki. sonrasında görüşmeye çalışsalarda olmadı. hiçbir zaman ana kız gibi olamadılar . şu an görüşmüyorlar. demek istediğim ana baba gerçekten evladını sevse ayrıldığında evladından da ayrılmaz arar sorar görür. iki eli kanda da olsa gelir

Okurken yüreğim burkuldu .
Babasın ya nasıl olurda canından kanından olan bi parçayı yok sayarsın .
Arama be ablacım arama bunca zaman sarmadığı yaralarını şimdimi sarıcak .
Kim ne derse desin Allah senin içini biliyorya gerisi boş .

Gerçekten zor durum sen üzerine düşeni yapmis in evlat olarak defalarca aramisn babanız değer verse dönerdi sizi arardi yalnız brakmazdi evlat yani. Nasıl. Böyle yapıyor anlamadım Allah yardımcınız olsun

Kimse babası yok diye küçümsenemez.Nice yetimler var.Üniversite mezunusun.Umarım çalışıyorsundur.Kimseye muhtaç değilsin,kimsenin bilmem kaç senelik koltuklarında oturmak zorunda değilsin.Kendini korumak ve laf söyletmemek için de bir babaya ihtiyacın yok.

aramışsın bulmuşsun babanı ..bırakta bundan sonra o arasın bulsun seni.

Offf offf işte en korktuğum şey. Benim oğlumda 2 yaşına girecek. Oğlumu, dedesi babayı azarlamazsa, baba görmek istemiyor. Hadi anlaşamıyorsun, hatta boşandığın kişi dünyanın en kötü insanı ama o çocugun günahı ne. Sen bizim geleceğimizsin maalesef. Maddi olarak zorluk yaşayacağını zannetmiyorum oğlumun ama manevi olarak yıkılacak. Merak ettiğim baban evlendi mi? Seni görmesini ne engelledi?

Ben olsam arardım ama hal hatır sormak için değil sebep bulmak için "Neden bana karşı böylesin?" derdim .Sonunda da "Bu son arayışım sen aramadıkça ben aramam" derim.

Çalıştıgı yerı bılıyorsan gıt ıs cıkısı cık karsısına senle konusmaya ıhtıyacım var de..Anlat bunları..Madem ıcın böyle rahatlayacak yap bunu..

Ben olsam son kez arardım... Neden böyle yaptığını, benimle derdinin ne olduğunu, niye arayıp sormadığını sorardım. Eğer yine aynı şeyi yaparsa daha da aramazdım. Eşinin ailesine gelince kendini niye ezdiriyosun ki? Sana bunları yapmaya hakları yok. Rahatsızlığını belli et, gerekirse mesafe koy. Ama ezdirme kendini. Eşin de destekliyorsa seni sen mutluluğuna bak.

Boyle konulari okudukca ne kadar bos seylere uzuldugumu ne kadar az sukrettigimi dusunuyorum. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…