Gittiği yerleri bilmıyorumGittigi yerleri fln biliyorsan oralara git onunla karsilasmaya calis. O sekilde aklina girip aratabilirsin kendini
İşiniz gücünüz yok, intikam peşinde mi koşuyorsunuz?Pişman olsun diyorum bana çok çektirdi
Öyle ama özlüyorum biraz daİşiniz gücünüz yok, intikam peşinde mi koşuyorsunuz?
Aramasın. Aramayın.
İliski yaşıyorsaniz, bitirmeyi de bilin.
Unutamadım galibaNeden istiyorsunuz ?
Unutamadınız mı ?
adı üstünde eski...boşver daha kimler çıkar karşına ohooo...Kızlar eski sevgilimin beni aramasını istiyorum nasıl aratabilirim kendimi hayatında biri yok
Hani size çok cektirmişti?Öyle ama özlüyorum biraz da
Yaşım 25 ve son 3 yılımı verdim onaadı üstünde eski...boşver daha kimler çıkar karşına ohooo...
Evet ama ondan güzel şeyler duymak istiyorum sanırımHani size çok cektirmişti?
Yaş 25 ama buram buram 15 kokuyor.Evet ama ondan güzel şeyler duymak istiyorum sanırım
daha uzun seneler birlikte olup ayrılanlar var.Yaşım 25 ve son 3 yılımı verdim ona
Allasen bu nasıl bi öneri?hiç arkadaşının olmadığını, çok yalnız olduğunu ve kendisiyle konuşmak istediğini söyle. bi arkadaşım eski sevgilisine bunu yaptı. eski sevgilisinin hayatında başkası olmasına rağmen, arkadaşımın yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğü için onu aradı.
bilmem, sonra çocuk sevgilisinden ayrıldı. arkadaşıma döndü. sonra birbirlerinin canını daha çok yakıp düşman olarak ayrıldılar. ama çocuk döndü mü? döndü. sonuç bi şeyi değiştirmez yani.Allasen bu nasıl bi öneri?
Çocuk acıdığı için ilgilenmiş kızla resmen.
Kimsem yok çok yalnızım desin de çocuk bana muhtaç bu kız diye acısın ve hatta egosu tavan yapsın.
Ne hoş.
Amaç denenmişi denemekse olan geçen zamana olur oda kişinin tercihi tabi.bilmem, sonra çocuk sevgilisinden ayrıldı. arkadaşıma döndü. sonra birbirlerinin canını daha çok yakıp düşman olarak ayrıldılar. ama çocuk döndü mü? döndü. sonuç bi şeyi değiştirmez yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?