Arasın istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem arasin istiyorsun seni sallamiyorken hem cevaplarinda havan 1500.

tamam yetsin sana:))
niyetinin ne olduğunu anlamadım ama.
dönsün barışalım mı
dönsün intikamımı alayım mı?
Barışmak Değil niyetim intikam alacak kdr kötü biri de değilim iyi niyetliyimdir sadece pişman ve bana yaptığı yanlışlar için özür dilese daha huzurlu olurum

Barışmak Değil niyetim intikam alacak kdr kötü biri de değilim iyi niyetliyimdir sadece pişman ve bana yaptığı yanlışlar için özür dilese daha huzurlu olurum
sana çok büyük bir kötülüğü mü dokundu?
neden taktın bu kadar.
bitmiş gitmiş.
rafa kaldırsan olmuyor mu?
dönüp pişmanım affet deme olasılığı çok düşük biliyorsun değil mi?
dediğim gibi sana büyük bir kötülük yapmış olsa da zaman içinde vicdan
azabı çekebilir ve belki özür de diler.
ama böyle yürümeyen ilişkileden sonr akim kime dönüyor da pişmanım affet diyor.
olmaz mı olur da işte çok seviyordur tekrar başlayalım demek için özür diler fialn.
her neyse tüm bunlara kafa yormak boşa zaman harcamak bence.
unutmayı denesen:))
komple yani
pişman olmasını filan da:))

Kaç yaşındasınız. Ufak tefek hesaplar falan. Benim 14 yaşındaki kızım yapıyor böyle şeyleri.

Cok aşırı kötülük yaptı bana hazmedemiyorum ondan

Kaç yaşındasınız. Ufak tefek hesaplar falan. Benim 14 yaşındaki kızım yapıyor böyle şeyleri.

Kendisi çok olgun.Demeyin oyle.Demet Akalin sarkilari fazla dinlenmis olacakki "surundurme,pismanlik,ektigini biceceksin" moduna girmek istiyor ama beyimizden tık yok.

Anlatamıyorum heralde sevdiğimden değil bana çok büyük kötülükler yaptı ondan

Iyi de adam seni her anlamda kullanmis.Icinde gram sevgi olan adam zaten bunu yapmaz.Sevmiyormus ki yapmis.Simdi neden pismanim diye geri donsun? Icinde tekrar kullanilabilirim suphesi olmayacak mi hic ? Cok aci ama hem cinsel hem maddi manevi kullanilmissin hem de pisman olsun diyosun.Bunlari yapacak kadar kotu bir adamda vicdan olur mu? Dustugun hata yetmemis sana tekrar istiyorsun resmen.

Bıtmıs bır ılıskıyı canlandırma yoluna gıtmemenızı dusunuyorum..
Bu sadece sıze zarar verır.
Ex'ın umrunda bıle olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…