Barışmak Değil niyetim intikam alacak kdr kötü biri de değilim iyi niyetliyimdir sadece pişman ve bana yaptığı yanlışlar için özür dilese daha huzurlu olurumtamam yetsin sana:))
niyetinin ne olduğunu anlamadım ama.
dönsün barışalım mı
dönsün intikamımı alayım mı?
sana çok büyük bir kötülüğü mü dokundu?Barışmak Değil niyetim intikam alacak kdr kötü biri de değilim iyi niyetliyimdir sadece pişman ve bana yaptığı yanlışlar için özür dilese daha huzurlu olurum
O zaman sinyal verde arasın.dönmesi icin yüzü Yok sinyal alamıyor benden
x
Bilip bilmeden sallama ya kızının gelişimiyle ilgilenenKaç yaşındasınız. Ufak tefek hesaplar falan. Benim 14 yaşındaki kızım yapıyor böyle şeyleri.
Cok aşırı kötülük yaptı bana hazmedemiyorum ondansana çok büyük bir kötülüğü mü dokundu?
neden taktın bu kadar.
bitmiş gitmiş.
rafa kaldırsan olmuyor mu?
dönüp pişmanım affet deme olasılığı çok düşük biliyorsun değil mi?
dediğim gibi sana büyük bir kötülük yapmış olsa da zaman içinde vicdan
azabı çekebilir ve belki özür de diler.
ama böyle yürümeyen ilişkileden sonr akim kime dönüyor da pişmanım affet diyor.
olmaz mı olur da işte çok seviyordur tekrar başlayalım demek için özür diler fialn.
her neyse tüm bunlara kafa yormak boşa zaman harcamak bence.
unutmayı denesen:))
komple yani
pişman olmasını filan da:))
Veremem çünkü ona kesin bir dille bitti dedim geri adim atamam kararımdanO zaman sinyal verde arasın.
Kaç yaşındasınız. Ufak tefek hesaplar falan. Benim 14 yaşındaki kızım yapıyor böyle şeyleri.
ne yaptı mesela?Cok aşırı kötülük yaptı bana hazmedemiyorum ondan
Anlatamıyorum heralde sevdiğimden değil bana çok büyük kötülükler yaptı ondanHem arasin istiyorsun seni sallamiyorken hem cevaplarinda havan 1500.
ne yaptı mesela?
Anlatamıyorum heralde sevdiğimden değil bana çok büyük kötülükler yaptı ondan
Sana borcunu geri odedi miKızlar eski sevgilimin beni aramasını istiyorum nasıl aratabilirim kendimi hayatında biri yok
Canım benim sen kızımı bırak kendine bak. Kızım iyi de senin pek iyi olduğun söylenemez.Bilip bilmeden sallama ya kızının gelişimiyle ilgilenen
O zaman niye aramanın yolunu arıyorsun bekleDönecek zamanı var biliyorum
Bn aramam ztnO zaman niye aramanın yolunu arıyorsun bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?