Arasın istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yerçekimsiz ortamda çilek yiyim ama muz tadı olsun.
Hem terk edip hem ondan kurtulduğuna mutlu olmak hem özlemek hem de aramasını istemek sizce de garip değil mi?

siz intikam arıyorsunuz sanırm beni arasın bende ona çektireyim diye düşünüyorsunuz.

Bana bunları yaşatan nasıl mutlu olur ki
işte bırakın ister arasın ister aramasın. Buna benzer bir durum yaşadım zamanında. İlk zamanlarda paraladım kendimi sonra kendimi geri çektim. hayatıma yeni kişiler aldım. o gitti başkasıyla oldu, evlendi vs sonra boşandı. Çok pişman oldum seni çok seviyormuşum vs diye geri geldi. demekki neymiş, gün olur devran döner!. Bence sende hiçbirşey yapma. O zamanlara bakıyorum da gülüyorum şuan da

Allasen bu nasıl bi öneri?
Çocuk acıdığı için ilgilenmiş kızla resmen.
Kimsem yok çok yalnızım desin de çocuk bana muhtaç bu kız diye acısın ve hatta egosu tavan yapsın.
Ne hoş.
Ayyy çok güldüm cevabınıza

Ayrılmışın zaten arasa napcan yok ayrılmak istemedin zamanında niye çabalamadın gitsin döner geri dedn o d dönmedi haspaammmm

Ben ztn bşy yapmam tüm asaletimle kayboldum ztn mutlu olmamam onun karakerinde biriyle emeğime acıyorum ve bir gün herşey çok geç olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…