- 2 Mart 2014
- 420
- 857
- 303
Evet o ama parayı ztn en son knşmada istemicemi söledim hakkımıda helal ettim geri adim atamam1200 tl kalan çocuk mu bu?
Bahane hazır
Bana bunları yaşatan nasıl mutlu olur kisiz intikam arıyorsunuz sanırm beni arasın bende ona çektireyim diye düşünüyorsunuz.
işte bırakın ister arasın ister aramasın. Buna benzer bir durum yaşadım zamanında. İlk zamanlarda paraladım kendimi sonra kendimi geri çektim. hayatıma yeni kişiler aldım. o gitti başkasıyla oldu, evlendi vs sonra boşandı. Çok pişman oldum seni çok seviyormuşum vs diye geri geldi. demekki neymiş, gün olur devran döner!. Bence sende hiçbirşey yapma. O zamanlara bakıyorum da gülüyorum şuan daBana bunları yaşatan nasıl mutlu olur ki
sen araKızlar eski sevgilimin beni aramasını istiyorum nasıl aratabilirim kendimi hayatında biri yok
Eski sevgiliniz hukuk okuyup hakim olsun. Sizde suç işleyip kaçın. Davanız ona açılırsa hakkınızda arama kararı çıkaracaktır. Sabittir, kesindir.Kızlar eski sevgilimin beni aramasını istiyorum nasıl aratabilirim kendimi hayatında biri yok
Ayyy çok güldüm cevabınızaAllasen bu nasıl bi öneri?
Çocuk acıdığı için ilgilenmiş kızla resmen.
Kimsem yok çok yalnızım desin de çocuk bana muhtaç bu kız diye acısın ve hatta egosu tavan yapsın.
Ne hoş.
Ararsa ne diyeceksin?Bana bunları yaşatan nasıl mutlu olur ki
Dönecek zamanı var biliyorumAyrılmışın zaten arasa napcan yok ayrılmak istemedin zamanında niye çabalamadın gitsin döner geri dedn o d dönmedi haspaammmm
İlahi adaleti güveniyorum ben oyeterArarsa ne diyeceksin?
Niye mutlu olmasın ayrıca.
Hayatın kuralları çok başka.
Bizi üzen biri iki gün sonra cezasını çekmiyor.
Oyunlarda olur bu
Ayrılmışın zaten arasa napcan yok ayrılmak istemedin zamanında niye çabalamadın gitsin döner geri dedn o d dönmedi haspaammmm
Ben ztn bşy yapmam tüm asaletimle kayboldum ztn mutlu olmamam onun karakerinde biriyle emeğime acıyorum ve bir gün herşey çok geç olacakişte bırakın ister arasın ister aramasın. Buna benzer bir durum yaşadım zamanında. İlk zamanlarda paraladım kendimi sonra kendimi geri çektim. hayatıma yeni kişiler aldım. o gitti başkasıyla oldu, evlendi vs sonra boşandı. Çok pişman oldum seni çok seviyormuşum vs diye geri geldi. demekki neymiş, gün olur devran döner!. Bence sende hiçbirşey yapma. O zamanlara bakıyorum da gülüyorum şuan da
Donecek madem niye panik oldun aramiyor diye.Dönecek zamanı var biliyorum
tamam yetsin sana:))İlahi adaleti güveniyorum ben oyeter
dönmesi icin yüzü Yok sinyal alamıyor bendenDonecek madem niye panik oldun aramiyor diye.
xDonecek madem niye panik oldun aramiyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?