- 26 Eylül 2022
- 1.239
- 1.282
- 63
- 34
- Konu Sahibi Asli Miraz
-
ya aslında içime sinmeyen değil ama tuhaf geliyor aile yapısı diyorum ben mi alışacağım bunlar da mı tuhaflık var artık düşünmüyorum zaten bir süre yoksa eşimi çok seviyorum ailesi de iyi ama sürekli laf sokma birbirlerine benim karım şöyle benim kocam böyle senin için bunu dedi sana şunu dediSizin içinize sinmeyen bir evlilik için neden çocuk düşünüyordunuz?
bekarlık çok güzel birşey aile evi evlilikte kendi içinde güzel ama yorucu tarafı çokO güncelleme hepimize ara sıra geliyor bence
Tuhaf bir ortam. Size böyle gelmesi normal tabi. Kolay gelsinya aslında içime sinmeyen değil ama tuhaf geliyor aile yapısı diyorum ben mi alışacağım bunlar da mı tuhaflık var artık düşünmüyorum zaten bir süre yoksa eşimi çok seviyorum ailesi de iyi ama sürekli laf sokma birbirlerine benim karım şöyle benim kocam böyle senin için bunu dedi sana şunu dedi
Şimdi bile ailemin evine gidince cok huzurlu oluyorum icim içime sığmıyorbekarlık çok güzel birşey aile evi evlilikte kendi içinde güzel ama yorucu tarafı çok
ayrıca mesela 1 yıl oldu deniyoruz artık çocuk için asla asla bir doktora gitme gibi bir girişimi yok olur ya diyor ben araştırmaktan sıkıldı ama o bende neden sorun olsun sende yoksa bende de yoktur diyor 30 yaşındayım artık tehlikeli yaşlar ama anlamıyor mesela çocukla ilgili birşey söylüyorum bi olsun ondan sonra söylersin diyor.Sizin içinize sinmeyen bir evlilik için neden çocuk düşünüyordunuz?
bende sanki hiç çıkmamışım gibi herkes neşeli eğlenceli biz kalabalık aileyiz brde ben babamın anneme bağırdığını hiç duymadım annem de babama bağırmaz bizi bile kızmadan bağırmadan büyüttüler sevgiyle herkes herşeyi öğreniyorŞimdi bile ailemin evine gidince cok huzurlu oluyorum icim içime sığmıyor
Sende sorun yoksa bende de mi yoktur diyor bu kadar cahilce bir dusunce olabilir mi ya? Doktora gitse erkekligine laf mi gelecek saniyor adaminda ailesinden altta kalir yani yokmus onu anladim.ayrıca mesela 1 yıl oldu deniyoruz artık çocuk için asla asla bir doktora gitme gibi bir girişimi yok olur ya diyor ben araştırmaktan sıkıldı ama o bende neden sorun olsun sende yoksa bende de yoktur diyor 30 yaşındayım artık tehlikeli yaşlar ama anlamıyor mesela çocukla ilgili birşey söylüyorum bi olsun ondan sonra söylersin diyor.
1,5 yıl oldu hemen hemen biraz geçtiAra sira gidin sadece bu toplantilara esinizlede acikca konusun. Herkesin aile yapisi farkli sizin ailenizde ona degisik geliyordur. Evinize yansitmayin ordaki olumsuzluklari cocuguda hemen dusunmeyin. Ne kadar zamandir evlisiniz?
Demi biz bide babannemde toplaniriz evlerinde soba var falan o kadar mutlu neşeli geçer ki herkes dip dibe sıcacık ortam olurbende sanki hiç çıkmamışım gibi herkes neşeli eğlenceli biz kalabalık aileyiz brde ben babamın anneme bağırdığını hiç duymadım annem de babama bağırmaz bizi bile kızmadan bağırmadan büyüttüler sevgiyle herkes herşeyi öğreniyor
cahillik tabi ama yok normalde doktor 30 yaşındasın 6 ay sonra tedavi sürecine girmemiz gerekiyor ama problem yok isterseb 1 yıl dene dedi benimde yurtdışına yerleşme durumum olduğu için doğal denemeye çalıştım o da istiyor çocuk ama doktor falan görmeden yumurtlama hesaplayıp yapalım istiyor bu şekilde 1 yıl denedik zaten olmuyor işteSende sorun yoksa bende de mi yoktur diyor bu kadar cahilce bir dusunce olabilir mi ya? Doktora gitse erkekligine laf mi gelecek saniyor adaminda ailesinden altta kalir yani yokmus onu anladim.
Ne güzel bir aileniz var keşke her aile öyle olsabende sanki hiç çıkmamışım gibi herkes neşeli eğlenceli biz kalabalık aileyiz brde ben babamın anneme bağırdığını hiç duymadım annem de babama bağırmaz bizi bile kızmadan bağırmadan büyüttüler sevgiyle herkes herşeyi öğreniyor
benim istediğim aile ortamı bu zaten aile budur sorun olsa bile kimse kimsenin yüzüne vurmaz açığını kapatır sorun çözmek için ailecek canla başla uğraşırsın savunmasız olduğun yerdir çünkü kimse seni yargılamazDemi biz bide babannemde toplaniriz evlerinde soba var falan o kadar mutlu neşeli geçer ki herkes dip dibe sıcacık ortam olur
1.5 sene evlilik, 7 sene beraberlik 8.5 seneniz geçmiş şimdiden bu kişi ile.1,5 yıl oldu hemen hemen biraz geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?