ARASIRA GELEN BABA EVİNE DÖNME İSTEĞİ

Öfke kontrolü yok gibi eşinizde?Mesela bağırınca altan almayın.Tepkinizi gösterin.Siz sadece sakinleştirmişsiniz.Hem bağırıyor hem de alttan alınıyor.
ben inanın nasıl sinirlenilir bilmiyorum ben üzülürüm sadece biri bana birşey yapınca sinirlendiğim hiç olmadı aslında bana göre sen bana bağıramazsın diye emirli konuşmak bile çok ters bir hareket yani :D

Her ailenin dinamikleri farklidir.
Baba tarafim agizlarina grlen herseyi birbirine soylerler kavga ederler ama 2 dakika sonra hicbisey olmamis gibi konusmaya devam ederler.
Anne tarafim cok seviyelidir. Kufur kavga olmaz ama cok alingandirlar. Bir kere kuserler ve omur boyu konusmazlar.
Esimin sulalesi de kim kime dum duma. Cok nadir birlesilir.
Sulaleleri degistiremezsiniz ama kendi evinizin kurallarini siz koyabilirsiniz.
Eger esinizle probleminiz yoksa dert etmeyin bu durumu.
Bayıldım aile çeşitliliğinize.Peki anne babanız nasıl?Anlaşabiliyorlar mı?

ben inanın nasıl sinirlenilir bilmiyorum ben üzülürüm sadece biri bana birşey yapınca sinirlendiğim hiç olmadı aslında bana göre sen bana bağıramazsın diye emirli konuşmak bile çok ters bir hareket yani :KK70:
Bu kadar kırılgan olmayın.Hep alttan alırsanız eşiniz hatasını nasıl anlasın?

Bayıldım aile çeşitliliğinize.Peki anne babanız nasıl?Anlaşabiliyorlar mı?
Daha ne cesitler var bizde bi saysam🤣 annem sulalesinden gelen bir alinganliga sahip. Babam da kendi sulalesinden gelen gicik konusmasina. Bir gun anlasirlar ikinci gun kavga ederler. Ucuncu gun gule oynaya gezmeye giderler. 😃

önceden aynı evde farklı olur diyorlardı herkes inanmazdım evin içinde sürekli olunca aynı evde evet daha önce görmediğin bir yüzü çıkıyormuş illaki benim de vardır dışardan beni gören birinden duymak lazım ama çok değiştiğimi düşünmüyorum.
“Aynı evde farklı olur” cümlesini çok yanlış anlamışsın arkadaşım.

Flört döneminde hepimiz makyajlı,fönlü olup traşlı ve şık giyimli erkekler ile görüşüyoruz.

Aynı evin içinde atletle gezen erkek ve saçını tepeden topuz yapan kadın beraber yaşıyor.

Dışarıdaki bir problemi eve getirince karşılıklı nasıl paylaşıyoruz?

İnsanların karakteri ve zihniyeti değişmez sadece aynı evin içinde yaşadığımız için doğal hallerimize geliriz.

Konudan bağımsız baba evi sözü çok cinsiyetçi ataerkil bir söz öbeği. 'Aile evi' daha mantıklı, öbür türlü ev hakkı ailede sadece erkeğinmiş gibi olur.

Back
X