- Konu Sahibi Asli Miraz
-
bende sanki hiç çıkmamışım gibi herkes neşeli eğlenceli biz kalabalık aileyiz brde ben babamın anneme bağırdığını hiç duymadım annem de babama bağırmaz bizi bile kızmadan bağırmadan büyüttüler sevgiyle herkes herşeyi öğreniyor
Çok güzel bir ailede büyümüşsunuz eş tarafu biraz sinirli asabi ve eleştirisel galiba açık arayan tiplerden anlıyorum sizi ama bazen böyle kötü sürprizler oluyor hayatta daha dikkatli olmalisinizbenim istediğim aile ortamı bu zaten aile budur sorun olsa bile kimse kimsenin yüzüne vurmaz açığını kapatır sorun çözmek için ailecek canla başla uğraşırsın savunmasız olduğun yerdir çünkü kimse seni yargılamaz
daha dönmek boşanmak gibi bir niyetim yok sadece derdimi açmak istedim açıkçası seviyorum eşimi 1.5 yıl oldu daha alışacağız illaki zaten yurt dışına yerleşince bir sorun kalmaz gibi geliyor benim demek istediğim sadece gidip babamın evinde ailemle 1-2 hafta kalmak orda huzur var çünkü eşim bana bağırınca çok tuhaf geliyor belki de çok tuhaf değil bilmiyorum ki arkadaşlarıma bakınca hepsi kavga ediyor.O aileye tahammül edemeyip baba eviniza dönmek isterken; o genetiğini taşıyacak, huyu, suyu, yüzü, gözü hatta sesi benzeyecek bir çocuk sahibi olmak istiyorsunuz öyle mi?
bazen o da geliyor çocuk yaşta tanıştık sevdik birbirimizi zor mu geliyor acaba alışkanlık mı kafam karışıyor zaman zaman ama seviyorum da :d benim kafam çok karışık konuştukça bunu anladım1.5 sene evlilik, 7 sene beraberlik 8.5 seneniz geçmiş şimdiden bu kişi ile.
Totalde mutlu değilseniz kendinize dürüst olup daha fazla vakit kaybetmemelisiniz. 30 ne ikinci evlilik ne çocuk için geç bir yaş değil.
Yurt disina gidersenizde bir sure gozlemleyin esinizi ailesinin davranislari varsa ve devam ediyorsa cocukta yokken bosanmayi dusunun. Cok uzun zamandir berabersiniz zaten az cok anlamissinizdir gerci nasil biri oldugunu ona gore karar verin.cahillik tabi ama yok normalde doktor 30 yaşındasın 6 ay sonra tedavi sürecine girmemiz gerekiyor ama problem yok isterseb 1 yıl dene dedi benimde yurtdışına yerleşme durumum olduğu için doğal denemeye çalıştım o da istiyor çocuk ama doktor falan görmeden yumurtlama hesaplayıp yapalım istiyor bu şekilde 1 yıl denedik zaten olmuyor işte
en son öyle düşündüm zaten o yüzden doğal yolla denemeyi kabul ettim çocuk yapma işini biraz da zaman geçer gitmeden önce olmam gereken tedaviyi olurum green card çıkana kadar orda tedavi süreci zor çünkü ama normale döner böyle biri olsa önceden o kadar zamanda illaki görürdüm birşeyiniYurt disina gidersenizde bir sure gozlemleyin esinizi ailesinin davranislari varsa ve devam ediyorsa cocukta yokken bosanmayi dusunun. Cok uzun zamandir berabersiniz zaten az cok anlamissinizdir gerci nasil biri oldugunu ona gore karar verin.
Sende sıkıntı yoksa bende de yoktur ne yav?Dokturun yazdığı ilacı sana faydası olduysa bana da olur diye tüm sülalenin kullanmasını da aşmış eşiniz.ayrıca mesela 1 yıl oldu deniyoruz artık çocuk için asla asla bir doktora gitme gibi bir girişimi yok olur ya diyor ben araştırmaktan sıkıldı ama o bende neden sorun olsun sende yoksa bende de yoktur diyor 30 yaşındayım artık tehlikeli yaşlar ama anlamıyor mesela çocukla ilgili birşey söylüyorum bi olsun ondan sonra söylersin diyor.
valla öyleSende sıkıntı yoksa bende de yoktur ne yav?Dokturun yazdığı ilacı sana faydası olduysa bana da olur diye tüm sülalenin kullanmasını da aşmış eşiniz.
Size önerim eşinizle sakin bir zamanda konuşun. Ve ailesini değiştirebileceğiniz düşünmeyin. Laf dalaşına,tribe dahil olmadan mesafeli gidin ve hatta mümkünse tüm ailenin toplantığı zamanlar yerine sadece ikinizin gideceği zamanları tercih edin.
Gerginlik yansıyordur diyeceğim ama neden abartma desin,ailesinde sorun görmesin o zaman. Eşinizde tuhaf geldi bana.valla öyleen kısa zamanda tekrar belki güzel bir yemekte konuşma kararı aldım zaten şuan normalde böyle biri asla değildi önceden çok mantıklı oturan konuşan biriydi. Şimdi 35 yaşında sanki dede oldu ailesi ile ne zaman sık görüşmeler başladı bu hareketler başladı. Ona göre çok normal bir aile ama o alışkın eskiden ben sıkıldım evden ailemden derdi halbuki
Kendi ailenizle biraz daha fazla vakit gecirtin esinize olmasi gerekeni daha iyi gorur o zaman. Onlarin her bulusmasinada gitmeyin ayda yilda bir gidin o zaman problem biraz daha azalir.valla öyleen kısa zamanda tekrar belki güzel bir yemekte konuşma kararı aldım zaten şuan normalde böyle biri asla değildi önceden çok mantıklı oturan konuşan biriydi. Şimdi 35 yaşında sanki dede oldu ailesi ile ne zaman sık görüşmeler başladı bu hareketler başladı. Ona göre çok normal bir aile ama o alışkın eskiden ben sıkıldım evden ailemden derdi halbuki
hayır sadece arasıra bağırıyor ama herhangi birşeye bağırabiliyor ben bağırmıyorum o zamanda özür diliyor. ben tepkimi nasıl göstereceğimi bilmiyorum bile dedi bir kereSize de ailesine davrandığı gibi mi davranıyor?
Yani size bağırdığı zaman sesini yükseltme diyormusunuz?Bir uyarı yapıyormusunuz?Uyarıdan sonra da devam ediyormu?Sanki eşiniz sürekli bir savunma modunda.Belki ailesinin davranışlarından dolayı.hayır sadece arasıra bağırıyor ama herhangi birşeye bağırabiliyor ben bağırmıyorum o zamanda özür diliyor. ben tepkimi nasıl göstereceğimi bilmiyorum bile dedi bir kere
senin bana bağırmaya hakkın yok diyorum. Konuşalım diyorum biraz yürüyüş yapalım bir şey mi oldu diyorum iYani size bağırdığı zaman sesini yükseltme diyormusunuz?Bir uyarı yapıyormusunuz?Uyarıdan sonra da devam ediyormu?Sanki eşiniz sürekli bir savunma modunda.Belki ailesinin davranışlarından dolayı.
önceden aynı evde farklı olur diyorlardı herkes inanmazdım evin içinde sürekli olunca aynı evde evet daha önce görmediğin bir yüzü çıkıyormuş illaki benim de vardır dışardan beni gören birinden duymak lazım ama çok değiştiğimi düşünmüyorum.Doktor konusundaki fikirleri çok çok sıkıntılı.
O kadar uzun süre flört etmişsiniz hiç tanıyamamışsınız kendisini, çok ilginç.
Boşanırsınız ya da devam edersiniz bilemem ama bu zihniyetteki adam bebeğinizin babası olmadan önce bir kere daha düşünün bence.
Anne baba kardeşler için bir şey diyemem.
Koca ile gemiyi yürüttükten sonra dışarıdaki dış kapının dış mandalı!
Öfke kontrolü yok gibi eşinizde?Mesela bağırınca altan almayın.Tepkinizi gösterin.Siz sadece sakinleştirmişsiniz.Hem bağırıyor hem de alttan alınıyor.senin bana bağırmaya hakkın yok diyorum. Konuşalım diyorum biraz yürüyüş yapalım bir şey mi oldu diyorum i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?