ARASIRA GELEN BABA EVİNE DÖNME İSTEĞİ

Çok güzel bir ailede büyümüşsunuz eş tarafu biraz sinirli asabi ve eleştirisel galiba açık arayan tiplerden anlıyorum sizi ama bazen böyle kötü sürprizler oluyor hayatta daha dikkatli olmalisiniz

O aileye tahammül edemeyip baba eviniza dönmek isterken; o genetiğini taşıyacak, huyu, suyu, yüzü, gözü hatta sesi benzeyecek bir çocuk sahibi olmak istiyorsunuz öyle mi?
daha dönmek boşanmak gibi bir niyetim yok sadece derdimi açmak istedim açıkçası seviyorum eşimi 1.5 yıl oldu daha alışacağız illaki zaten yurt dışına yerleşince bir sorun kalmaz gibi geliyor benim demek istediğim sadece gidip babamın evinde ailemle 1-2 hafta kalmak orda huzur var çünkü eşim bana bağırınca çok tuhaf geliyor belki de çok tuhaf değil bilmiyorum ki arkadaşlarıma bakınca hepsi kavga ediyor.

1.5 sene evlilik, 7 sene beraberlik 8.5 seneniz geçmiş şimdiden bu kişi ile.

Totalde mutlu değilseniz kendinize dürüst olup daha fazla vakit kaybetmemelisiniz. 30 ne ikinci evlilik ne çocuk için geç bir yaş değil.
bazen o da geliyor çocuk yaşta tanıştık sevdik birbirimizi zor mu geliyor acaba alışkanlık mı kafam karışıyor zaman zaman ama seviyorum da :d benim kafam çok karışık konuştukça bunu anladım

Yurt disina gidersenizde bir sure gozlemleyin esinizi ailesinin davranislari varsa ve devam ediyorsa cocukta yokken bosanmayi dusunun. Cok uzun zamandir berabersiniz zaten az cok anlamissinizdir gerci nasil biri oldugunu ona gore karar verin.

Yurt disina gidersenizde bir sure gozlemleyin esinizi ailesinin davranislari varsa ve devam ediyorsa cocukta yokken bosanmayi dusunun. Cok uzun zamandir berabersiniz zaten az cok anlamissinizdir gerci nasil biri oldugunu ona gore karar verin.
en son öyle düşündüm zaten o yüzden doğal yolla denemeyi kabul ettim çocuk yapma işini biraz da zaman geçer gitmeden önce olmam gereken tedaviyi olurum green card çıkana kadar orda tedavi süreci zor çünkü ama normale döner böyle biri olsa önceden o kadar zamanda illaki görürdüm birşeyini

Sende sıkıntı yoksa bende de yoktur ne yav?Dokturun yazdığı ilacı sana faydası olduysa bana da olur diye tüm sülalenin kullanmasını da aşmış eşiniz.

Size önerim eşinizle sakin bir zamanda konuşun. Ve ailesini değiştirebileceğiniz düşünmeyin. Laf dalaşına,tribe dahil olmadan mesafeli gidin ve hatta mümkünse tüm ailenin toplantığı zamanlar yerine sadece ikinizin gideceği zamanları tercih edin.

valla öyle en kısa zamanda tekrar belki güzel bir yemekte konuşma kararı aldım zaten şuan normalde böyle biri asla değildi önceden çok mantıklı oturan konuşan biriydi. Şimdi 35 yaşında sanki dede oldu ailesi ile ne zaman sık görüşmeler başladı bu hareketler başladı. Ona göre çok normal bir aile ama o alışkın eskiden ben sıkıldım evden ailemden derdi halbuki

Gerginlik yansıyordur diyeceğim ama neden abartma desin,ailesinde sorun görmesin o zaman. Eşinizde tuhaf geldi bana.

Kendi ailenizle biraz daha fazla vakit gecirtin esinize olmasi gerekeni daha iyi gorur o zaman. Onlarin her bulusmasinada gitmeyin ayda yilda bir gidin o zaman problem biraz daha azalir.

Size de ailesine davrandığı gibi mi davranıyor?

Size de ailesine davrandığı gibi mi davranıyor?
hayır sadece arasıra bağırıyor ama herhangi birşeye bağırabiliyor ben bağırmıyorum o zamanda özür diliyor. ben tepkimi nasıl göstereceğimi bilmiyorum bile dedi bir kere

hayır sadece arasıra bağırıyor ama herhangi birşeye bağırabiliyor ben bağırmıyorum o zamanda özür diliyor. ben tepkimi nasıl göstereceğimi bilmiyorum bile dedi bir kere
Yani size bağırdığı zaman sesini yükseltme diyormusunuz?Bir uyarı yapıyormusunuz?Uyarıdan sonra da devam ediyormu?Sanki eşiniz sürekli bir savunma modunda.Belki ailesinin davranışlarından dolayı.

Doktor konusundaki fikirleri çok çok sıkıntılı.

O kadar uzun süre flört etmişsiniz hiç tanıyamamışsınız kendisini, çok ilginç.

Boşanırsınız ya da devam edersiniz bilemem ama bu zihniyetteki adam bebeğinizin babası olmadan önce bir kere daha düşünün bence.

Anne baba kardeşler için bir şey diyemem.

Koca ile gemiyi yürüttükten sonra dışarıdaki dış kapının dış mandalı!

Çocuğunuz olursa bu huzursuz mutsuz insanlar ile olan bağınız perçinlenecek. Büyüdükçe çocuğunuz da rahatsız olduğunuz ilişkilerin içine çekilecek. Şu anda bile yeterince mesafeli değilken bu durumu yönetebilecek misiniz? Kocanız zırcahil. Emin misiniz bu yolda devam etmek istediğinizden?

Yani size bağırdığı zaman sesini yükseltme diyormusunuz?Bir uyarı yapıyormusunuz?Uyarıdan sonra da devam ediyormu?Sanki eşiniz sürekli bir savunma modunda.Belki ailesinin davranışlarından dolayı.
senin bana bağırmaya hakkın yok diyorum. Konuşalım diyorum biraz yürüyüş yapalım bir şey mi oldu diyorum i

Her ailenin dinamikleri farklidir.
Baba tarafim agizlarina grlen herseyi birbirine soylerler kavga ederler ama 2 dakika sonra hicbisey olmamis gibi konusmaya devam ederler.
Anne tarafim cok seviyelidir. Kufur kavga olmaz ama cok alingandirlar. Bir kere kuserler ve omur boyu konusmazlar.
Esimin sulalesi de kim kime dum duma. Cok nadir birlesilir.
Sulaleleri degistiremezsiniz ama kendi evinizin kurallarini siz koyabilirsiniz.
Esinizin size bagirmasi kabul edilemez tabi ki. Size bagirmamasini da siz saglayacaksiniz. Benim esimin ailesi de birbirine bagiriverir. Ama esim bana asla sesini yukseltmez. O evde oyle gormusler. Kendi iliskileri o sekilde. Ya da kayinvalidemler benim bebegi severken cok dikkatli olurlar, benim kizacagimi bilirler. Yani kural koyucu sizsiniz. Unutmayin.

Son düzenleme:
önceden aynı evde farklı olur diyorlardı herkes inanmazdım evin içinde sürekli olunca aynı evde evet daha önce görmediğin bir yüzü çıkıyormuş illaki benim de vardır dışardan beni gören birinden duymak lazım ama çok değiştiğimi düşünmüyorum.

senin bana bağırmaya hakkın yok diyorum. Konuşalım diyorum biraz yürüyüş yapalım bir şey mi oldu diyorum i
Öfke kontrolü yok gibi eşinizde?Mesela bağırınca altan almayın.Tepkinizi gösterin.Siz sadece sakinleştirmişsiniz.Hem bağırıyor hem de alttan alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…