Bence kesinlikle soğukluk yapmamışsın. Senin davranışın yerinde olmuş.
Unutma ki evi önce oğullarının rahatı için aldı neticede bu insanlar. Sen ya da başka bir kadınla evli olsa da fark etmezdi onlara, yine alınacaktı muhtemelen. Evi aldılar diye maaile yaşamanız da gerekmez, bu açıdan haklılığını bil. İyiymiş aranız madem, kötü olmamak için aksine sıklaşma derim, sınırları koru, baştan nasıl olursa öyle gider. Başta garipseseler bile sonra alışır düzen merak etme. Sınırlar, mesafe iyidir. Özlese de oğlunu çat kapı gelmemesi gerektiğini hissetmeli bence. Sen uygun oldukça iftar falan davet edersin, olur biter...
Evlilik yıldönümü için aramalarını da bekleme derim. Bu defa da böyle olsun.. Görüştüğünde saygıda kusur etme yeter. Bir şey olmamış gibi davran derim.
Gün aşırı görüşmek doğru değil tabi ki. O evi her gün gelmek için almışlarsa o onların ayıbı olur. Bir iyilik yapılır, konulur kenara.. Beklentiyle yapılırsa onun adı da iyilik olmaz zaten. Bu yüzden, beklenti olur diye ben kv kp evinde yaşamayı çok doğru bulmam. Ama koşullarınız gereği madem böyle bir işe giriştiniz, ilişkinizi de ancak biraz mesafeni koruyarak koruyabileceğini düşünüyorum.
Hemen kaygılarını dindirmeye çalış derim. Ben de anksiyeteye yatkınım ama kontrolü öğrendim. O kaygılar yüzünden insanları sırtımızda taşıyoruz, sonra olan bize oluyor.