- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.005
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Yeni konu açmadan kendi kendime buradan devam edeyim. Eşim he he deyip geçecek kendisi teflon yüzeyi gibidir takmaz, yanmaz, yapışmaz ama ben öyle değilim işte. Kayınvalidem kendini bana iş bulmaya adadı. Uzaktan bir akrabaları varmış emekliymiş çevresi genişmiş. Hatta eşim de zamanında cv yollamış ama ona da iş bulamamış (!) Kayınvalidem adamın mailini almış cv yolla dedi, elim aşınmaz diyerek aldım adresi not ettim. Bugün de bana geldi adamın sağlık ocaklarında tanıdıkları varmış belki bir sağlık ocağında sekreter falan olurmuşum !
Ben de güzelce uzuncana şimdiye dek yaptığım işleri anlattım, çalıştığım şirketleri örnek gösterdim, gerekirse insanın her işi yapacağını ama şu an o kadar da düşkün olmadığımı söyledim güzel güzel. Ama bu işgüzarlığı canımı sıkmaya başladı. Yahu ben istiyor muyum sağlık ocağında çalışmak ? Benim yerime neden karar veriyorsun aç değiliz açık değiliz.
Acaba buraya taşınarak hata mı yaptım ? Özgürlüğüme çok düşkünüm ve kendi ailem de artık müdahele etmiyorlar bu huyumu bildiklerinden ötürü. Bir daha iş konusu açılınca kesin bir dille belirtsem mi ?
Sağlık ocağında banko görevlisi ne ya
Ben de güzelce uzuncana şimdiye dek yaptığım işleri anlattım, çalıştığım şirketleri örnek gösterdim, gerekirse insanın her işi yapacağını ama şu an o kadar da düşkün olmadığımı söyledim güzel güzel. Ama bu işgüzarlığı canımı sıkmaya başladı. Yahu ben istiyor muyum sağlık ocağında çalışmak ? Benim yerime neden karar veriyorsun aç değiliz açık değiliz.
Acaba buraya taşınarak hata mı yaptım ? Özgürlüğüme çok düşkünüm ve kendi ailem de artık müdahele etmiyorlar bu huyumu bildiklerinden ötürü. Bir daha iş konusu açılınca kesin bir dille belirtsem mi ?
Sağlık ocağında banko görevlisi ne ya