• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arayasim gelmiyor

Telefonda konusmayi sevmem zaten hergun hep aynı seyler sonucta ne anlatayim :) onlar beni ariyor zaten :)
Annem de konuşacak konu bulamayınca yüz yıl öncesinin muhabbetini açar. Hepsini kelimesi kelimesine biliyorumdur. Ama ilk kez duyuyormus gibi yaparım. Napayım :olamaz:

Annem de konuşacak konu bulamayınca yüz yıl öncesinin muhabbetini açar. Hepsini kelimesi kelimesine biliyorumdur. Ama ilk kez duyuyormus gibi yaparım. Napayım :olamaz:
:KK70: ya resmen ayni seyleri yasiyormusuz konusmayi sevmeyenler olarak

Ben de ailemden uzakta yaşıyorum günde 1 kere telefonda konuşuyoruz o da kısa sürüyor zaten, arada Whatsapptan mesajlaşıyoruz. Ne olacak ki, günlük hal hatır sormakta bir şey yok.

Ben de ailemden uzakta yaşıyorum günde 1 kere telefonda konuşuyoruz o da kısa sürüyor zaten, arada Whatsapptan mesajlaşıyoruz. Ne olacak ki, günlük hal hatır sormakta bir şey yok.
Ben telefonda konusmayi sevmedigimdendir belki eziyet gibi geliyo

Ben telefonda konusmayi sevmedigimdendir belki eziyet gibi geliyo

Ben de çok hoşlanmıyorum gerçi. Ama 1-2 dakikalık muhabbet için de kimsenin kalbini kırmaya değmez. Nasılsın ne yaptın iyiyim klasik şöyleyim sen nasılsın diye hal hatır sorup kapatmak bile karşı tarafı mutlu ediyor bazen.

Ben de çok hoşlanmıyorum gerçi. Ama 1-2 dakikalık muhabbet için de kimsenin kalbini kırmaya değmez. Nasılsın ne yaptın iyiyim klasik şöyleyim sen nasılsın diye hal hatır sorup kapatmak bile karşı tarafı mutlu ediyor bazen.
Bunu da begenmiyolar bazen ama niye konu acmiyon konusmak istemiyon mu falan falan

Bunu da begenmiyolar bazen ama niye konu acmiyon konusmak istemiyon mu falan falan

Dürüstçe söyleyin konu olmuyor annecim benim hayatım monoton işte bildiğiniz gibi neyse çocuk uyandı, kapı çaldı, patronum geldi falan stili konuyu çevirip kapatıverin ehehe.

:KK70: ya resmen ayni seyleri yasiyormusuz konusmayi sevmeyenler olarak
Hep böyle olur zaten :KK70: ilgi çekici bir dedikodu değişik bir gelişme olur saatlerce konuşuruz da işte rutin zamanlarda konu bulunamayınca kısır döngü. Tabi Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin . Bizimki masum birer serzeniş :halay:

Katılıyorum :) ne var yani üç beş havadan sudan konuşsak? İncilerimiz mi dökülür... Annelik babalık görevini hiç yerine getirmeyenleri hariç tutuyorum ama ortalama olarak emek verilmişse de bu kadar şikayet bana haksızlık gibi geliyor. Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Ölümlü dünya, yarın bir gün çok pişman olmamak için bugünlerin değerini bilin.

Back
X