Arayıp sormayan nişanlım..

Birbirinizin üzerine bu kadar gitmeyin. Zamana oluruna bırak canım. Ne üzülüp kırılıp ağla ne de kafana tak. Trip olaylarına da girme. Bazen uzun süren ilişkilerde; bu tür kopmalar soğukluklar kaygılar olabiliyor. Zaten bitirmek istiyorsa; bir şekilde biter. Geçiçi bir durum da olabilir. Kendine gelince bir adım atar zaten.
Bu tür kopmalar zaten bir kaç kez oldu. Bu yüzden aileme söylemek istiyorum çünkü ben söylemezsem ailem ailesiyle görüşmeye devam edecek bu da aileme haksızlık olur

Zamana bırak bakalım kafasını toparlasın ölçsün biçsin tartsın İnan bana o şekilde geri dönerse daha sağlıklı olur ve sen daha çok emin olursun ondan. Sık Boğaz edip darlama ile olacak mesele değil bu gönül işleri

Bu ilişki olmaz da, sen de biraz olgunlaşmalisin gibi... Hemen koştur koştur aileme soylemeliyim falan. Bir hafta sonra adam arasa kafam karışıktı görüşelim dese barışacak gibisin(ha sonrasında yine de hayır gelmez bence ),ailene söyleme çaban niye?

Bana bitmiş bir şeyin uzatmalarını oynuyormuşsunuz gibi geldi ama belki de dönemlik bir bunalıma girmiştir nişanlınız.
O kadar süre görüşme, sonra da kardeşle birlikte dışarı çıkmayı teklif et... Bu kısım biraz düşündürücü. Sizinle baş başa, özel bir zaman geçirmeye ihtiyaç duymuyor sanki.
Biraz daha zaman verip, gözlemleyin, böyle devam ederse, hep siz çabalayacak değilsiniz, yol verin gitsin.

Bu ilişki olmaz da, sen de biraz olgunlaşmalisin gibi... Hemen koştur koştur aileme soylemeliyim falan. Bir hafta sonra adam arasa kafam karışıktı görüşelim dese barışacak gibisin(ha sonrasında yine de hayır gelmez bence ),ailene söyleme çaban niye?
1 hafta sonra görüşmemiz mümkün değil o da ben de baska sehir de olacagız. Böyle kafa karısıklarında onu cok bekledim günlerce canı istedğinde benden uzaklaşıp canı istediğinde yanıma gelmesine daha ne kadar izin verebilirim ki ? Ben aileme birşey söylemeden gidicem ailem ailesiyle görüşmeye devam edecek bizim ayrıldıgımzdan haberi olmadan

Geleceğini garantilemeden niye nişanlanıyorsunuz derler adama o zaman.
Sizde de hata. Adam da haklı, gelecek kaygısı işine girmiş olan da bile var daha siz ünideyken nişanlanmışsınız.
Nişan demek araya aile girmesi,her şeyin ciddiye binmesi demek.
Baban sana sorsa nişanlın nasıl diye kem küm etmek var şimdi.
Üzerine düşmeyin diyeceğim ama o bile zor nişanlı olmak bu sonuçta, nasıl üzerine düşmeyeceksin ki?
Ama şimdi sabredin biraz daha,kafasına koyduysa bitirmeyi, her şekilde bitirir.
He eğer geçici bi dönemse ki olabilir insanlık hali orda özlediğini hisseder elbette arar sorar.
Bekleyin.
Görüşmezseniz de gitmeden dünya yıkılmaz korkmayın,sadece görüşmemiz olursunuz.
Şimdi kendi hayatınıza eğitiminize bakın derim ben.

Nişanlının istediği ve cesaret edemediği de bu gibi geldi
1 hafta sonra görüşmemiz mümkün değil o da ben de baska sehir de olacagız. Böyle kafa karısıklarında onu cok bekledim günlerce canı istedğinde benden uzaklaşıp canı istediğinde yanıma gelmesine daha ne kadar izin verebilirim ki ? Ben aileme birşey söylemeden gidicem ailem ailesiyle görüşmeye devam edecek bizim ayrıldıgımzdan haberi olmadan

Bana bitmiş bir şeyin uzatmalarını oynuyormuşsunuz gibi geldi ama belki de dönemlik bir bunalıma girmiştir nişanlınız.
O kadar süre görüşme, sonra da kardeşiyle birlikte dışarı çıkmayı teklif et... Bu kısım biraz düşündürücü. Sizinle baş başa, özel bir zaman geçirmeye ihtiyaç duymuyor sanki.
Biraz daha zaman verip, gözlemleyin, böyle devam ederse, hep siz çabalayacak değilsiniz, yol verin gitsin.
Haklısınız evet uzatmaları oynuyoruz.

Bu tür kopmalar zaten bir kaç kez oldu. Bu yüzden aileme söylemek istiyorum çünkü ben söylemezsem ailem ailesiyle görüşmeye devam edecek bu da aileme haksızlık olur
Ailene aranızda ki ayrılık kesinleştikten kafanızda takıntı kalmadıktan sonra söyle canım. Çünkü hala bir geçiş aşamasındasınız. Ortada bir ayrılık göremedim ben henüz..
Öyle telefondan nişan atılmaz ki..
Bu dönemde ailelere söylemek; yarar yerine zarar getirir. Nişanlın ailesine söylemiş olsa; çoktan bir haber gelirdi zaten.
Sakince bekle biraz.. Zamana bırak..

Geleceğini garantilemeden niye nişanlanıyorsunuz derler adama o zaman.
Sizde de hata. Adam da haklı, gelecek kaygısı işine girmiş olan da bile var daha siz ünideyken nişanlanmışsınız.
Nişan demek araya aile girmesi,her şeyin ciddiye binmesi demek.
Baban sana sorsa nişanlın nasıl diye kem küm etmek var şimdi.
Üzerine düşmeyin diyeceğim ama o bile zor nişanlı olmak bu sonuçta, nasıl üzerine düşmeyeceksin ki?
Ama şimdi sabredin biraz daha,kafasına koyduysa bitirmeyi, her şekilde bitirir.
He eğer geçici bi dönemse ki olabilir insanlık hali orda özlediğini hisseder elbette arar sorar.
Bekleyin.
Görüşmezseniz de gitmeden dünya yıkılmaz korkmayın,sadece görüşmemiz olursunuz.
Şimdi kendi hayatınıza eğitiminize bakın derim ben.
Ben elbette gelecek kaygısı yasamasını anlıyorm benimde kaygılarım var. Yaptıgı sey cocukluk. Babam zaten soruyor 1 haftadır iyi diyip geçiştiriyorum. Gitmeden bulusup gezersiniz filan diyor benim içim içimi yiyor yalan söylediğim için bugunde görüşmediğim için anlayacak muhtemelen bu kadar sık görüşmediğimiz asla olmadı. Ee adamın umrunda değil ne yapabilirm ki başka aileme yalan söylemek istemiyorum daha fazla

Evet bütün yükü benim üzerime atıp işin içinden cıkmaya calışıyor

O zaman O uyanığa istediğini vermeyeceksin.
Bak ilişkiler konusunda uzman değilim.
Ama bu çakal nişanlın ya boşver O açıklasın aileye böylelikle benlik bişey olmaz hesabı yapıyor.
1.ihtimal ayrılmak istiyor lakin cesaret edemiyor Arayıp sorma, ama ailene de bişey söyleme (kendince aileye açıklayan kişi günah keçisi olacak) yani belli ki ailesine kendisi söyleyemiyor.
2.ihtimal paşam postunu pahalı satıyor, hiç oralı olma bırak kendini yesin dursun ne ara ne de sor.

Ben elbette gelecek kaygısı yasamasını anlıyorm benimde kaygılarım var. Yaptıgı sey cocukluk. Babam zaten soruyor 1 haftadır iyi diyip geçiştiriyorum. Gitmeden bulusup gezersiniz filan diyor benim içim içimi yiyor yalan söylediğim için bugunde görüşmediğim için anlayacak muhtemelen bu kadar sık görüşmediğimiz asla olmadı. Ee adamın umrunda değil ne yapabilirm ki başka aileme yalan söylemek istemiyorum daha fazla
ailene yalan söyleme zaten
onlar bilsinler nasıl kavranacagınıza
eşyaları altınlara karar verirsiniz

Bence ailene şu an için birşey söyleme. Sonra sizin aranız düzelse bile onların aklından çıkmaz. Ve o şahısı da arama sorma. Muhtemelen kafa karışıklığı yaşıyor. Belki de aklında başka biri bile olabilir. Bir hafta sonra da hala aramıyorsa o zaman ailene olmuyor dersin. Umarım düzelir birseyler

Ailene aranızda ki ayrılık kesinleştikten kafanızda takıntı kalmadıktan sonra söyle canım. Çünkü hala bir geçiş aşamasındasınız. Ortada bir ayrılık göremedim ben henüz..
Öyle telefondan nişan atılmaz ki..
Bu dönemde ailelere söylemek; yarar yerine zarar getirir. Nişanlın ailesine söylemiş olsa; çoktan bir haber gelirdi zaten.
Sakince bekle biraz.. Zamana bırak..
Bilmiyorum arayıp sormadıgı için ayrılıgı kesin gözüyle bakıyorm ben mesaj atıp sormak istemiyorm uzaklaşan soguk davranan oydu gelip söylese tamam diyip yoluma bakıcam. Onu tanıyosam uzun zaman arayıp sormaz belkide hiç dönmeyecek bir daha ben ailemi oyaladıgımla kalıcam

Burda bana yazdıklarını güzel bir dillle mesaj at ona. Kaygılarını anladığını ama böyle olmaması gerektiğini, başka sorun yoksa çözelim görüşelim falan de. Gurur murur sayma şu an. He buna da mırın kırın ederse baban sorduğunda söylersin. Sen üzerine düşeni olgunluk ile çözmeye çalışırken o çocukluk yapmaya devam ederse sonuçlarına katlanmak zorunda.

yüz yüze gelip birbirinize btti demeden ailenize bir şey demeyin.nedense içime sosyal medyadan i haltlar yediğine dair bir his doğdu neden böyle hissettim bilmiyorum belki de benzer tecrübelerden geçtiğimz içindir.ayrıca ayrılmak isteyen bu isteğini açsın topu kendisine verin zira haklıyken haksız durumuna düşmeniz olası gözüküyor

Back
X