- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Teşekkür ederim çok mantıklıemlak ilanlarına bak.
Emlak işi yapmıştım oradan bilirimTeşekkür ederim çok mantıklı
İstanbul olması zorunlu değil fakat gidip fotoğraf çekmem vs gibi ıvır zıvırlar için istanbul olması gerekiyor çünkü ben istanbulda yaşıyorum.İlla istanbul mu olmalı?
Hmm, afyonda ve köyceğiz dalyanda yeni araziler turizme açıldı. Aklında bulunsun, belki düşünürsün.İstanbul olması zorunlu değil fakat gidip fotoğraf çekmem vs gibi ıvır zıvırlar için istanbul olması gerekiyor çünkü ben istanbulda yaşıyorum.
Çok teşekkür ederim :)Hmm, afyonda ve köyceğiz dalyanda yeni araziler turizme açıldı. Aklında bulunsun, belki düşünürsün.
Teşekkürler :)Şile, ağva civarı da olabilir
En az 5000 metrekare bir arazi demişler bize başka ayrıntı yok turizm alanı olması dışında. Teşekkürler haritadan bulmaya çalışacağım :) Ama gecekondu olması sorun gibi boş olması gerekiyor çünkü.Ya nasil bir arazi tam anlamadim ama atasehirde hani kyk yurdunun önünde kocaman bir arazi var. Bi gecekondu var sadece. Gecekondunun sahibi arazisini kimseye vermiyor. Optimuma yakin. Bi oraya bakin isterseniz. Uyar mi acaba?
Not: himm otelmis. Orasi normal bir arazi her sey olur ama sanirim sizin icin bir sey icin yapiliyor olmasi lazim..
Teşekkürler :)
En az 5000 metrekare bir arazi demişler bize başka ayrıntı yok turizm alanı olması dışında. Teşekkürler haritadan bulmaya çalışacağım :) Ama gecekondu olması sorun gibi boş olması gerekiyor çünkü.
Mimarlık ömrümü çürüttü yahuArazi bulmak bile başlı başına bir dert
Hocayla bi konusayim belki biraz daha esnek davranirlar. Malum ha deyince arazi bulunmuyor, hele ki istanbulda :)Off o arazi cooook daha büyük. E-5in hemen kenarinda. Kucucuk kenarda bi tane gecekondu var. Geri kalan arsa kocaman ve sebze ekmisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?