oooyyy ooooyyy oyyyyy bu bölüm süpperr olmuş canavarım oyun modum,teşekkürler walla..bende bikaç taktik verem bari.mesela,finger footy oyununda arkadan arkadan bi adam geliyor siz görmeden zırt diye elinize atlıyor,o yüzden arka köşelere doğru çalışmak lazım.birde alian invaders te yukardan inen ufoları vurmadan roketi altından geçirin o zaman duruyor inmiyor ta ki tekrar vuruncaya dek..
du zaten yaralıyım o konuda 2. düşmüşümŞimcik 2 dane oyun var biri Canavar hanımın elinde :sinifsinif:
Ben 300 yapıyorum en çok sen ise 1,500 nasıl olıyı bu :bbo:
Oyunun adı Shape Match
Ve şuu Six Feet Under oyunundan hiçbir şey anlamadım tabut düşüyo kapağı açılıyo kaçıyor adam o kadar fisfisfis
o konu hala bir sır kimse ses etmiyor:dilcikar:Big money oyununda kural nedir ben rekorun yarısını ulaşabiliyorum sadece kötükedihüso
işte o çizgilere denk gelmeden yapabilmen lazımyön ok tuşları ile çizgiler çiziliyo ama hemen bitiyoo yaaa deli oldum
dedim bende kutu felanmı yaocaz etrafına topların :roflol:
booty midir nedir bu oyuna hasta oluyorum kafamı duvarlara vuracam nerdeyse nasıl 6000 yapıyorsunuz...4000 den yukarı olmuyor benım püff püff...çok indirmek amaç fakat bu sağ ve sol duvardailere tıklayınca ortaya geliyor elmaslar sonnrada kımıldayamıyorsun bu ne oluyorki tuzakmı=?????
Panic pro oyunu nasıl oynanıyor BONUS u topladıktan sonra 4çocuk çıkıyor ondan sonra ne yapılıyor anlamadım.
parmağına mause nin sol tuşu ile basacaksın sağdaki ibre kırmızı olduğu zaman maximum güç oluyorben bu finger footynin nası oynandığını çözemedim bi türlü
bilen var mı acaba :uhm:
Typing master da olay çok basit oyuna başlıyorsunuz sonra pc başından kalkıyorsunuz -tatlicadiarzu-canavarcım typing master ve cub shoot II'yide (adlarını yanlış yazmış olabilirim) bi anlat nolur yaa...sinir oluyorum, typing de yazıyom yazıyom puanım görünmüyo bile, anlamadım??cub shoot da öyle hatunun biri 14bin küsür yapmış nasıl yaptıysa?her atışta 100e denk gelse bile 500 olur, bu 14 bin nasıl olmuş?
:roflol::roflol::roflol:ş tuşuna kız gülüyom çünkü zamanında bende delirmiştimya kızlar bişey sorcam ama gülmeyin:))bomber man'da bombayı nasıl bırakıyosunuz. her tuşa bastım olmiii:))
birde hileyle ,değişik programlar kullanarak skor kaydedenleri aramızdan temizlesek süper olacak..oyun klübünün de tadını kaçırdılar..lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?