R Rabak Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2021 8 1 1 26 6 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabak #1 kızlar merhaba. Arçelik set üstü fırın almayı düşünüyorum, kullanan varmı tercih edermisiniz yada fırın öneriniz var mı acillllll bekliyorum
kızlar merhaba. Arçelik set üstü fırın almayı düşünüyorum, kullanan varmı tercih edermisiniz yada fırın öneriniz var mı acillllll bekliyorum
Miss Bride Supervisor Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 4.669 10.245 158 6 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabak #2 Ben siyah cam setini aldım, sen sakın siyah tercih etme derim. Hergün siliyorum yine toz. Kabus gibi.
Ben siyah cam setini aldım, sen sakın siyah tercih etme derim. Hergün siliyorum yine toz. Kabus gibi.
R Rabak Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2021 8 1 1 26 6 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabak #3 Miss Bride .!.: Ben siyah cam setini aldım, sen sakın siyah tercih etme derim. Hergün siliyorum yine toz. Kabus gibi. Genişletmek için tıkla... Arçelik fırınıyla ilgili hoş olmayan yorumlar okudum, peki sizdeki durum nedir keki güzel kabartıyormu
Miss Bride .!.: Ben siyah cam setini aldım, sen sakın siyah tercih etme derim. Hergün siliyorum yine toz. Kabus gibi. Genişletmek için tıkla... Arçelik fırınıyla ilgili hoş olmayan yorumlar okudum, peki sizdeki durum nedir keki güzel kabartıyormu
Ceren0134 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2019 2.181 5.195 158 40 6 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabak #4 Beyaz esya sans işı ama Siyah alma tozu bitmiyor benim beko evden ırak diyorum keki bile zorla pişiriyor börek pişirmek tam işkence
Beyaz esya sans işı ama Siyah alma tozu bitmiyor benim beko evden ırak diyorum keki bile zorla pişiriyor börek pişirmek tam işkence
Niloyatospikk Nirvana Pro Üye 23 Ocak 2016 35.086 51.051 598 6 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabak #5 Ben 11 senedir kullanıyorum bir kez bile arıza vermedi memnunum
Miss Bride Supervisor Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 4.669 10.245 158 7 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabak #6 Rabak .!.: Arçelik fırınıyla ilgili hoş olmayan yorumlar okudum, peki sizdeki durum nedir keki güzel kabartıyormu Genişletmek için tıkla... Tek kötü özelliği temizliğinin zor olması, ben fırında öyle aman aman birşeyler pişirmediğim için o kadar bilmiyorum, şimdiye kadar bir sorun ile karşılaşmadım.
Rabak .!.: Arçelik fırınıyla ilgili hoş olmayan yorumlar okudum, peki sizdeki durum nedir keki güzel kabartıyormu Genişletmek için tıkla... Tek kötü özelliği temizliğinin zor olması, ben fırında öyle aman aman birşeyler pişirmediğim için o kadar bilmiyorum, şimdiye kadar bir sorun ile karşılaşmadım.
Larka Bebişimm Kayıtlı Üye 17 Mart 2019 3.211 4.429 133 7 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabak #7 Rabak .!.: kızlar merhaba. Arçelik set üstü fırın almayı düşünüyorum, kullanan varmı tercih edermisiniz yada fırın öneriniz var mı acillllll bekliyorum Genişletmek için tıkla... Çok memnunum keki mükemmel oluyor.borek balık et cok güzel pişiriyor 6 programlı Arçelik fırın midi boy benim.gerci şans işi deniliyor beyaz eşya için
Rabak .!.: kızlar merhaba. Arçelik set üstü fırın almayı düşünüyorum, kullanan varmı tercih edermisiniz yada fırın öneriniz var mı acillllll bekliyorum Genişletmek için tıkla... Çok memnunum keki mükemmel oluyor.borek balık et cok güzel pişiriyor 6 programlı Arçelik fırın midi boy benim.gerci şans işi deniliyor beyaz eşya için
R Rabak Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2021 8 1 1 26 7 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rabak #8 Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum