Elektrikli Mutfak Aletleri Arçelik Lal Serisi Çay Makinası Kullananlar

xAyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.277
30
88
Diğer
kızlar merhaba...
hediye olarak almayı düşündüğüm bi çay makinası var katalogda bakıp beğendim
almış da sayılıyorum ama henüz elime ulaşmadı ztn kötü bi yorum alırsam yada mağazaya gittiğimde beğenmezsem
farklı bişi alabiliirm
ama merak ediyorum araştırdım topikte bulamadım bunla ilgili bide sizin fikrinizi alayım dedim..ürünümüz şu:Eki Görüntüle 572601

eeeee hanımlar yok mu hiç kullanan yada ürünle ilgili bişiler duyan

Ben kullaniyorum COK memnunum.ayni resimde goruldugu gibi.
Mesela neyi merak ediyorsun sor ki ona gore yazayim.

Bende kullanıyorum 1,5 yıldır. çok şık herhangi bir sorun da yaşamadım

Ben kullaniyorum COK memnunum.ayni resimde goruldugu gibi.
Mesela neyi merak ediyorsun sor ki ona gore yazayim.

Bende kullanıyorum 1,5 yıldır. çok şık herhangi bir sorun da yaşamadım

ayyyy çok rahatladım valla sağolun kızlar..ben nişanlıma hediye olarak aldım hem özel bi anlamı oluştuğundan hemde işyerinde rahatlıkla kullansın diye..şuan elime ulaşmadığı için hiç bakamadım da detaylı şekilde..mesela boyutunu filan hiç bilmem ama size sormak istediğim şu hani resimde su haznesi şeffaf ve su gözüküyo ya orda bi görsel bişi mi var yani ışık filan yoksa resimde mi ööle abartılı :26: bunu çözemedim bide artı yönleri varsa neler mesela..ben sadece rengini beğendiğimden ööle seçtim hafta sonu gidip alıcam ve direk nişanlıma vericem bakma deneme şansım yok..

Su kaynayinca mavi led isik yanar ve Harika bir goruntu olusur.Su damlaciklari mavi mavi fokurdar.
Boyutu heryerde gorduklerin gibi ideal yani.
Gorsel olarak COK guzel bir makine.altida ustude cam.suyu kaynar tutma ozelligi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su kaynayinca mavi led isik yanar ve Harika bir goruntu olusur.Su damlaciklari mavi mavi fokurdar.
Boyutu heryerde gorduklerin gibi ideal yani.
Gorsel olarak COK guzel bir makine.altida ustude cam.suyu kaynar tutma ozelligi var.

hariiikkkaaaa...işte duymak istediklerimde tam bunlardı
teşekkürler canım..yarın bile gidip alasım var valla heycan yaptım şimdi gece gece

ne temiz kalpliyim yahu dün yarın gidip alasım var dedim bugün mağazadan aradılar makina geldi diye
ama kızlar bi konuda kararsız kaldım biz bi ödeme planı çıkarmıştık kasımın 30unda ödeme yapıcaktım onu yapamadım
küçük bi aksilikten dolayı gerçi bunu söledim 2sefer telefonda onlara az öncede ayın 15ini beklediğimi kasım ve aralığı bir vereceğimi bildirdim ama şimdi bugün yada yarın gidip parayı vermeden alsam ayıp olur mu sizce yoksa cumartesini bekleyip bikerede temiz mi alsam 2aylık taksiti de verip :26:

Aldin mi diye merak etmistim.

Odeme isini en iyi sen bilirsin Canim.
Isine nasil geliyorsa mantikli olani yap bence.

Aldin mi diye merak etmistim.

Odeme isini en iyi sen bilirsin Canim.
Isine nasil geliyorsa mantikli olani yap bence.

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için bugün tam önünden 2defa geçtim mağazanın ama çekindim
ödemeyi şöyle planlamıştık 3 ay 50lira son ay 60lira vericem 210a aldım kasım ayını dediğim gibi ödeyememiştim
günü geçti 15ini bekleyim bari dedim en iyisi parasını da götürüp almak..ama sen iyi yorumlar yapınca içim içime sığmıyo valla bian önce almalıyım şimdide ya başkasına satarlarsa korkum başladı ama sanmıyorum gelip alıcam demiştim..
ohh ya sonunda güzel bi hediye olucak sanırım erkeklerin hediye alanı çok kısıtlı bizler gibi değil :26:

bugün aldım sonunda nişanlımla birlikte açıp baktık ancak o zaman bende görebildim detaylıca çook beğendik gerçekten çok sağlam duruyo arçelikten hep memnun kalmışımdır zatenama şu ışık durumunu hala merak ediyorum denediğinde bi bak banada haber ver dedim benimkine du bakalım çok beğendi neyseki de içim rahat etti..bu arada sormak istediğim bişi var suyu devamlı sıcak tutuyo sanırım..devamlı kaynatmaya gerek yok demi sıcak tutma sürsi filan varmı peki :44:

Hayirli olsun Canim,begendigine COK sevindim.

Su kaynayinca otomatik olarak sicak tutma ozelligine geciyor Mavis Mavis su damlaciklari dans ediyor adeta.
Ne zaman kapatirsan o zaman kapaniyor.

Hayirli olsun Canim,begendigine COK sevindim.

Su kaynayinca otomatik olarak sicak tutma ozelligine geciyor Mavis Mavis su damlaciklari dans ediyor adeta.
Ne zaman kapatirsan o zaman kapaniyor.

canım çook teşekkür ederim..benimki çok beğendi hemende götürüp denedi ztn merak ediyodk beğendi ama illa tutturdu burda herkes eller batırır kırarlar senin hatıran var değerli evlenince kullanırız diye kıyamıyo bi çayını yapıp içmiş sonra hoop toplayıp eve götürmüş bende birsürü kızdım kullanmazsan küserim dedim du bakalım kullanacak el mecbur
ama çok beğendim gerçekten çok cici bitanede çeyizime mi alıp koysam şimdiden napsam

Aslinda nisanlin haksiz da sayilmaz
Odasi COK kalabalik olur mu?
Sonucta altida ustude cam malzeme, kirilirsa da uzulur.
Evinde aksamlari cayini icse nasil olur?
Ailesiyle mi kaliyor?

beyaz rengini kullanıyorum ama üstü kırıldı benimkinin, arçelik modelini söyleyin getirelim dedi üşendiğimden gitmedim, 4 senedir catel olarak kullanıyorum

güzel ve şık bir ürün...

Aslinda nisanlin haksiz da sayilmaz
Odasi COK kalabalik olur mu?
Sonucta altida ustude cam malzeme, kirilirsa da uzulur.
Evinde aksamlari cayini icse nasil olur?
Ailesiyle mi kaliyor?
yok canım ya bnmki galerici işyerinde küçük bi mutfak kısmıda var..gelip giden çok oluyo haklı orda çalışanda çok kişi var illa birinden biri el atacak diye kaldırmış eve götürmüş ailesiyle yaşıyo..daha önce şu digital çerçeveler varya onlardan almıştım ferihada görüp neyse gene zarar gelmesin diye kaldırdı e üzülüyorum bende kazak alıp gitmek istemiyorum aldımda zamanında çünkü ama o da kullanmak istemiyo bunları iyi niyetli olarak ama gene annesi kullanır biliyorum
beyaz rengini kullanıyorum ama üstü kırıldı benimkinin, arçelik modelini söyleyin getirelim dedi üşendiğimden gitmedim, 4 senedir catel olarak kullanıyorum

güzel ve şık bir ürün...

evet ya kapağı diğerinede takarak kullanabiliyomuşsun bende dün alınca kutusunun etrafına baktım orda yazıyodu..o da iyi ama ya yinede gidip alsaydın keşke canım

Anladim Canim.
Bu urunde 2 ayri kapak var. hem cay demliginin hem de su isiticisinin...

yok yok güzel makina vesselam..arçelik marka düzleştirici var bende 6 7yıla geldi nerdeyse yeni yeni tekliyodu bnmkine verdim düzeltti bi 7 8yıl daha gider heralde epey dayanıklı arçelikler ztn bunuda elime aldım ağırlığından filan belli etti kendini neyseki ööle çok kurcalamadan hatta gerçeğini göremeden aldığım bişeydi iyi çıktı ona çok sevindim..hepimize miss gibi çay içmeler diliyorum en bolundan... :)

Konuyu açan ve yazanlardan Allah razı olsun.
Kızlar bir yardım edin hazır bilgili iken. Ben bu modeli beğenmiştim
Kettle ihtiyacım var ya bunu ya da emsan veya Korkmaz'ın cam kettleini düşünüyorum
Arçelik beyaz semaverim var ama musluklu kalabalığa rahat oluyor ama günlük için ve su ısıtmak için bu ürünü mü alsam
Ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…