Buna etiket yapıştırmak denmez, gerçekçi olmak denir. Evet Atatürkçü olan kişi sağçı söylemlerde ve hareketlerde bulunmaz. Bu şekilde yansıtılmasa da, adı konulmasa da bu böyledir. Benim başka bir arkadaşa yaptığım yorum sizi ilgilendirmediği halde eleştirip ortalığı karıştırmaya çalışacağınıza, başka konularda başka arkadaşlara yardımcı olmaya çalışın veya hiç burnunuzu sokmayın. Sırf propagandanızı yapmak için girmişsiniz, ben cevap vereceğim devamı gelecek tabii değil mi... Konuya yorum yapıyormuş gibi amacınızı gizleyici ucuz numaralar yapmayın. Bu benim fikrimdir, o sizin fikrinizdir. Bir tek doğru da yoktur. Kaale alınmayacaksınız, fikirleriniz de ilgilendirmiyor. Buyrunuz meydan sizin, diğer arkadaşlarla fikir alışverişimiz devam eder bizim...
bende bi vakıf ünviversitesinde okudum ama hiçte öyle Kültürün cemaatle ilgisini duymadım bi çok arkadaşımda okumakta hala. bu insana bakar ne yöne sapcağına isterse en solda bulnsun varsa içnde bulur cemaati. neyse arel ünv yeni bi ünv ve heleki seföky kampüsne gtceksnz hiç tavsye etmem bahçesi bile yok okuyan arakdşlrmda vardı diğer kampüsü bilememde oda istnbul dışında kalıodu sanırım. kültür daha iyi bursunda varsa takmadan kafaya daha kaliteli bi yer tercih et bence
bende bi vakıf ünviversitesinde okudum ama hiçte öyle Kültürün cemaatle ilgisini duymadım bi çok arkadaşımda okumakta hala. bu insana bakar ne yöne sapcağına isterse en solda bulnsun varsa içnde bulur cemaati. neyse arel ünv yeni bi ünv ve heleki seföky kampüsne gtceksnz hiç tavsye etmem bahçesi bile yok okuyan arakdşlrmda vardı diğer kampüsü bilememde oda istnbul dışında kalıodu sanırım. kültür daha iyi bursunda varsa takmadan kafaya daha kaliteli bi yer tercih et bence
Canım kesinlikle Kültür diyorum... Arel'in hiç iyi bir üniversite olmadığını duymuştum.. Bir arkadaşımın sevgilisi orada okuyordu neredeyse okulu bırakcaktı çocuk, ayrıca ben üniversitedeyken hocalarımızda Areli beğenmiyorlardı, sebebide normalde her okul öğrenci kayıt yaptırırken sabıka kaydı ister ama Arel istemiyormuş :44: .. Ama Kültür'ü güzel ve iyi bir üniversite diyorlar...
Canım kesinlikle Kültür diyorum... Arel'in hiç iyi bir üniversite olmadığını duymuştum.. Bir arkadaşımın sevgilisi orada okuyordu neredeyse okulu bırakcaktı çocuk, ayrıca ben üniversitedeyken hocalarımızda Areli beğenmiyorlardı, sebebide normalde her okul öğrenci kayıt yaptırırken sabıka kaydı ister ama Arel istemiyormuş :44: .. Ama Kültür'ü güzel ve iyi bir üniversite diyorlar...
Çok sevindim canım hayırlı olsun.. Kültür iyi bir seçim olmuş Arel gerçekten kötü bir üniversite her yeri sabıkalı kaynıyor"muş". Kültür de benim de arkadaşlarım var ve çok memnunlar bu arada bende vakıf üniversitesi mezunuyum aynı kervandayız
Çok sevindim canım hayırlı olsun.. Kültür iyi bir seçim olmuş Arel gerçekten kötü bir üniversite her yeri sabıkalı kaynıyor"muş". Kültür de benim de arkadaşlarım var ve çok memnunlar bu arada bende vakıf üniversitesi mezunuyum aynı kervandayız
Ben de Kültür' deyim. Bu sene yerleştim.
Cemaat vs.gibi bir düşüncen olmasın, bu konuda 1.dereceden bir bağlantıları olmadığı bilgisini verebilirim.
Arel' i de Kültür' ün altına yazmıştım, sadece istediğim bölümü okumak için yazacağım bir üniversiteydi.Merkezi konumu ve daha yeni bir üniversite, bir çok şeyin yerine oturmadığını öğrendim.